Opinie Makaroniki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 10 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karakuliambro

Karakuliambro Analityk forum

Wielkie drzewa mogą wypaść też ze skrzyni z farmerskim wyposażeniem XI i faktycznie wypadają. Bardzo rzadko, ale wypadają. Co do ewentu - nie robię. Minął już u mnie czas, kiedy mi się chciało nad takimi rzeczami myśleć i kombinować i tracić na to czas i nerwy.

2. Goska2255

Goska2255 Czeladnik forum

końcówka była łatwiejsza od środka, pikolak na polu

3. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

czy ktos ma 14 poziom ,utknełam prosze

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

W tym poście jest podane , można śniało korzystać

No cóż trzeba poświęcić chwilkę i wszystko można znaleźć wystarczy kliknąć na słowo w kolorze zielonym "Tutaj" lub "tutaj". powodzenia.

5. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

1-4,2-4,3-1,3-2,3-4,1-3,1-3.2-1,2-1,2-3,2-4

6. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie już też koniec, picolo postawione. Pozostało trzy uzupełnienia. Skupiam się teraz na tej kolubrynie plansza 39, strasznie dużo tych przerzutek a brak wylotek, co spawalnia całkowite zakończenie. Ze sklep wykupiłam wszystko. Na dzisiaj koniec bo na noc posiałam walerianę, jutro okaże się czy to był dobry wybór. Powodzenia dla walczących:)

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jak na razie 20/40 , jeszcze jest sporo czasu chyba zdążę ;)xD pnącze odpalone

8. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

to jest 13

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytasz czy stwierdzasz? Wszystkie układanki są tutaj: #181. To co podałam w cytowanym poście miało być 13, ale napisałam tam "chyba" i lepiej jak skorzystasz z układów z posta podanego wyżej.

10. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

dodałam tylko zdjęcie do tej układanki ...

bogusiania, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  11. SMOD_Atena

A to w porządku, ja tych układanek nie pamiętam, nie lubię tej mechaniki ale na szczęście mamy podpowiedzi ;)

12. elzuniaa

elzuniaa Forumowy żółtodziób

O jakich ściągach mówisz? Jak są 4 pudełka to te makaroniki nie przekładają się gdzie ja chcę, nie daję rady

13. SMOD_Atena

elzuniaa w tym poście są wszystkie plansze: #181
    Pudełka liczymy od lewej czyli jak jest np. 1-4 to przekładamy makaronik z pierwszego od lewej pudełka do czwartego. Pamiętać należy, że makaronik możemy przełożyć do pustego pudełka lub do już zajętego ale z pierwszym od góry takim samym makaronikiem. Tak jak to jest napisane w poradniku:

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

pierwsze 7 gier to łatwizna...ale że nie wykręciłem żadnych bonusów to pewnie całego nie zrobię :(

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jadę ostro:
    xD:cry:xD

Dopiero dzisiaj siałem na małych i na razie to tyle.
    Wczoraj tylko rozsiałem, a przedwczoraj miałem zdechłego neta.
    Dosłownie 2 min. przed startem ewentu zdechło, byłem 4h offline.
    Zebrałem tylko jagodę (chyba 260 wylotek dało) i wróciły kwieciste.

Dzisiaj z badyla zebrałem 165 wylotek z 30 JC.
    Wylotki na 15 gier już mam, badyl muszę zebrać jeszcze 7 razy.
    14, 15, 16 po razie i ostatni dopalony 400% (4 dyniowe).
    Na spokojnie, chyba że znowu z netem coś by się sypnęło.:(>:(

16. elmafarm

elmafarm Forumowy żółtodziób

Ja mam to samo już straciłam kilka nagród i monet. Nie dają się przerzucać, W kółko wracają do tego samego słoika . Jestem wsiekła. Tak sie dzieje od wczoraj. I na zainstalowanej grze i w przeglądarce :-(

17. skretnik

skretnik Ekspert forum

Czyli nie tylko ja mam problem, napisałam w dziale pomoc, zobaczymy co odpiszą.

Chyba widzę kilka postów odpowiedź na nasz problem.
    Makaroniki można układać jeśli jest ten sam kolor. Czyli do bani taka zabawa skoro nie można przekładać dowolnie.

Makaroniki można przekładać do pustego pudełka lub w wolne miejsce w innym pudełku pod warunkiem, że na górze znajduje się w nim ciasteczko tego samego rodzaju.

Dlatego nie możemy swobodnie ułożyć, według własnego planu.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2024
  18. SMOD_Atena

Dokładnie tak, na tym polega mechanika minigry. Makaroniki układamy tylko na makaroniki tego samego rodzaju. Za łatwo by było gdyby każdy mógł sobie układać wg własnego planu ;)

hiacynta, tereska1108 oraz skretnik lubią to.
  19. andrzejmila

andrzejmila Czeladnik forum

Jak dla mnie to najgorszy event. Dużo trzeba rośliny, wypadajek a i układy nie należą do najłatwiejszych :{

20. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Powolutku doturlałam się do pnącza. Teraz tylko zebrać na Boską kawę i gotowe.
    Co się uda to będzie. Na razie było łatwo, teraz zaczną się schody.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.