Opinie Majowy dzień gier

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Hmmm ja na 70 imprezowych dostałam 2 x +1/6godz. i to w 1 i 2 kręceniu a później już tylko ślinka mi leciała jak widziałam kilka razy 100%.
    już sobie odpuszczam na 1000%. Po gram zobaczę co ugram.

2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak, drzewa nawozowe są bardzo cenne, mam ich troszkę, nawet w czasie "między eventowym" wystawiam na leśną, żeby owocowały :)
    Nie zmniejszyli ilości, ale mogliby chociaż przedłużyć event o jakieś trzy dni, to byłaby większa szansa na zdobycie nagród ;)
    Najlepsze jest to, że w ciemno kupiłam te pnącze, a brakuje mi dwóch pamiątek :D
    Najlepsza wiadomość, jaką dzisiaj przeczytałam :) Dziękuję, będę polować na tę skrzynkę :)
    Na razie sieję i zbieram talie, nie zaczynam zadań, skoro programiści nadal pracują nad błędami ;)

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

Dzięki bacowa70 za podpowiedź z pikolaka zdobytego u Maćka wyskoczył tańczący z liśćmi :D

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Skoro błędy dalej nienaprawione, to skorzystam z okazji i podziękuję Krokodylek75 za to, że regularnie zbiera wszystkie pytania do jednego posta:) Myślę, że nie tylko w imieniu swoim, ale wszystkich robiących ten event;) Ja wiem, ile to wymaga pracy, bo przy którymś evencie z tą mechaniką też je zbierałem i parę innych osób także (między innymi Anhedrea), dlatego wielkie chapeau bas*:D
    Bacowa70 - Tobie natomiast wielkie dzięki za stworzenie wątku z pytaniami:) A wszystkim dziękuję za umieszczanie tam pytań, bo - wbrew pozorom - też trochę czasu to zajmuje;)

*fr. czapki z głów

EDIT: Dalej utrzymuję to, że do niedzieli nie sieję:p

5. PiraniaSW

PiraniaSW Młodszy ekspert

W sensie że pole które daje 2x darmowe próby daje też piccolo? To błąd który też naprawiają czy jak będę na dniach używać kart to polecieć tam?

6. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak te pole, ale tylko na konkretnej planszy da skrzyneczkę. To są takie ukryte dodatkowe, jednorazowe nagrody, tak że nie jest to błąd :) koniecznie tam polecieć :D, takich pól jest więcej z innymi nagrodami niespodziankami :), np. na planszy Kozisława, 1 segment, pod perfumami jest jeszcze zagadkowa zagroda "Wowei".

7. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Nie biorę udziału, ale trzymam za was kciuki, fajnie poczytać o waszych postępach. Dawajcie znać, co wygraliście ;)

8. pbkl

pbkl Generał forum

Ja tez o malo nie kupilam tego "pnacza". Zastanowilo mnie gdzie te pamiatki za 2021... Nauczylam sie tu sprawdac wszystko zanim kupie, bo nie raz wrzucilam sie na tzw mine.
    Mialam dzis sprawdzic o co chodzi-dzieki tobie nie musze-dzieki. 300 farmarek zostaje w kieszeni.

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Na DE jest takie info:

Translator

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przed chwilą miałam komunikat, że dopisano mi 3 Szczęśliwe talie.
    Czy to jakaś rekompensata?

incasent, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. hlnrys

12. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzięki Ryś
    Przed chwilą jakieś wejściówki mi dopisało, więc prawdopodobnie skrypt działa ;)

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dziękuję, znalazłam to Piccolo:)

incasent, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. mieczu

mieczu Baron forum

u Alicji w pierwszym segmencie, pod białą niewinnością, jest ukryta imprezowa wejściówka

Ostatnie edytowanie: 6 maja 2022
  15. galicja56

galicja56 Młodszy ekspert

Witam, dalej mini gra nie działa dopisali mi jedną kartę a co dalej?

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to mi wczoraj ładnie "zajumali: :D 14 dziś dopisali ...o_O

17. mieczu

mieczu Baron forum

u Guru Szympansa w drugim segmencie, pod turbo nawozem Zosi (przedostatnie pole), są ukryte 3x tropikalne drzewka "Palawan"

18. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Mnie 13 oddali więc się cieszę i gram dalej ale już trochę im zgarnąłem
    [​IMG] [​IMG]

19. aga7776

aga7776 Okazjonalny autor

U Mruczki w I segmencie pod turbonawozem jest jeszcze 5x superpasza

20. hlnrys

Minęła doba, mogę orientacyjnie obliczyć możliwości.
    Badyla mam 24.000, wylotek 1000 (+ 550 na start).
    Czyli badyla będzie na pewno 144.000 (240 tali kart), a wylotek 6.500 (185 talii kart).
    Od układów kart i losowości w rzutach u Ingrid będą zależeć zakupy.
    Jak już pisałem, gra tylko u Maćka.
    Zacznę jutro, jak się wszystko się dotrze i nie będzie błędów.
    Piszcie jak Wam idzie u Ingrid, jaką średnią wyciągacie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.