Opinie Majowy dzień gier

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Elatea

Elatea Aktywny autor

Za późno :cry:

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

u mnie nawet działa:)

3. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Niby błąd naprawiony, ale jednak nie.
    Właśnie gierka wikingów odmówiła współpracy

6elka4, Marzenakruczek oraz incasent lubią to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zaczęłam z 6 godzinnym opóźnieniem.:( Jak na razie mam 422 szczęśliwe doniczki. Ciekawe dokąd uda mi się dojść.
    Widzę, że kilka "przyjemności" mnie ominęło.;)

5. JJoanna

JJoanna Książę forum

A jak ty to robisz że wchodzisz do tej mini gry ? Bo ja miałam te niby puzzle naciskam i nic .... Jakaś nie kumata jestem ?!

Marzenakruczek i incasent lubią to.
  6. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Na razie sieję i zbieram. Talii ukręconych 45 szt., doniczek w zapasie 721 szt., a roślinka rośnie na superpolach :p na plansze zajrzę może jutro albo dopiero w sobotę, gdy już wszystkie błędy zostaną naprawione. Nie mam zamiaru ryzykować.

7. didi111191

didi111191 Forumowy żółtodziób

Działa Wam minigra z Ingrid? Bo niby błąd naprawiony, a mi się to dalej nie włącza.

Marzenakruczek lubi to.
  8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No to ja poczekam chyba do niedzieli z robieniem. Po pierwsze - do tego czasu może wreszcie naprawią błędy a po drugie - w sobotę cały dzień jestem na Komunii kuzynki:p

9. jolka1704

jolka1704 Okazjonalny autor

Błąd naprawiony, taka jest informacja, a u mnie niestety nie działa:((

krasnoludek10 i incasent lubią to.
  10. marysiad8

marysiad8 Książę forum

no :cry:
    u mnie również nie działa
    i straciłam jedną kartę

11. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

rozegrałam Kozisława i na drugiej planszy weszłam na pole z minigrą ale nic się nie pokazało, zaznaczyło mi tylko że tam byłam i tyle - przeszłam całość planszy i nic. Oszukano mnie bo nie uzyskałam zębatych monet

krasnoludek10, incasent oraz JJoanna lubią to.
  12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

3 albo więcej Ingrid straciłam >:(co teraz?o_O

13. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

ńiestety nie działa, zębatych nie zdobyłam:cry:

14. halina54

halina54 Hrabia forum

dalej nie dziala..a sa juz moze zbiorcze odpowiedzi na pytania? Jakos nie umiem ich znalesc

15. gosiagosia60

apulisia72, krasnoludek10 oraz incasent lubią to.
  16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

17. gosiagosia60

Tak mi się też wydawało,no ale biorąc pod uwagę wiek,pomyślałam,ze coś ze mną nie tak :) Ciekawe,coz tym zrobią ...no ale mogli jeszcze z 3 elementy do tego eventu dodać,byłoby ciekawiej,jak by wszystko ...Buuum wielkie zrobiło :D

18. halina54

halina54 Hrabia forum

krasnoludek10 lubi to.
  19. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

W założeniu trzeba wejść na pole z puzzlem podczas gry, niestety, przez błąd gierka się nie uruchamia.

krasnoludek10 i JJoanna lubią to.
  20. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Jak się za coś nie potrafi zabrać porządnie, to powinno się trochę przystopować i obniżyć poprzeczkę, a nie łaczyć eventy, które wcześniej funkcjonowały osobno, w jedność. Ten event z kartami, o ile mnie pamięć nie zawodzi, zawsze miał jakieś niedopracowania, nie wspominając już o innych eventach...szkoda, że ekipa nie uczy się na błędach i zamiast dopracować najpierw mechanikę, to kombinuje tak, że jak zwykle tracą na tym gracze. Mam nadzieję, że każdy poszkodowany dostanie odpowiednią rekompensatę, uwzględnioną o nerwy jakie z pewnością się udzielają (dla mnie zupełnie zrozumiałe). Ja tę zabawę odpuszczam, jutro czeka mnie usuwanie ósemki, więc sieję na spokojnie, bo najpewniej kilka dni wyleci mi z kalendarza, gry rozegram ostatniego dnia na spokojnie i coś z nagród wybiorę. Powodzenia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.