Opinie Majowy dzień gier

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

bardzo dobrze. narzekajcie i bojkotujcie event to BP zmieni wymagania i dołoży 4gt na koniec planszy:music::p

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Wysiałam hortensje, na wypadek gdybym sie jednak zdecydowala robic event. Lubię Ingrid,ale wydaje mi sie ,ze ten event to gra niewarta świeczki. I na chwilę obecną jestem osobą bezrobotną,nie narzekającą na finanse ;) :p A raczej odpuszczę. Skupię się na realnym świecie i szyciu moich lalek :D Może wpadnie parę złotych przed dniem dziecka ;)

3. Amira-5

Amira-5 Forumowy żółtodziób

Jeśli masz wolne pola to na spokojnie trochę badyla można wysiać i chociaż z plansz pozbierać SN czy SP czy nawet TS TZ CMJ
    ja też dla tych nagród posieje badyla reszta poza moim zasięgiem

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Mam wolne pola :) Powoli sobie zbieram żółty groszek do misji :) Takze nie ma tego złego... ;) CMJ mam w nadmiarze , zagród nierozpakowanych pod kokardę. Jest co robić,może dlatego nie mam takiego cisnienia ;) A nie sądziłam,ze kiedyś do tego dojdzie :D Każdy event był na wagę złota :D

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Nie cierpię tak zagmatwanych eventów, nie wiem o co w nim chodzi, jak widzę wyliczenia na forum i jakieś losowości, wybieranie którą drogą iść, to aż się odechciewa myśleć o całości, co prawda nie analizowałam dokładnie faq, jakoś mi się nie chce ;)
    Poczekam na start eventu, może wtedy mi się rozjaśni 8)
    Na pewno coś zrobię, a ile? To się okaże w trakcie ;)

6. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

nic mądrego , ani dobrego . Jest coraz gorzej i gorzej .Czy my nie mamy życia zawodowego i rodzinnego !!!Myślę o całkowitym zakończeniu tej gry , bo chęci się skończyły !

7. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Czyli to event absurdzik, w którym można wygrać drzewa nawozowe, o ile ma się już (najlepiej całe łąki produkujące) nawóz.
    Fajnie, że eventy dają wybór, szkoda, że jest to wybór... wydać pieniądze - nie wydać i ile.

Nie owijajmy w bawełnę.... i jeden i drugi, pewnie dojdzie do wniosku (zresztą jedynie słusznego), że nie będzie na tyle głupi, by innym sponsorować zabawę.

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Doskonała, bardzo trafna i rzeczowa argumentacja ...

... rewelacyjnie celny wniosek ...

... oraz bardzo precyzyjnie i sugestywnie nakreślony kierunek działania.

Z tak ekspresyjnym i wyrazistym zestawem racji, polemizować po prostu nie wypada :)

Pozostaje życzyć wszystkim powodzenia w zmaganiach oraz wielu satysfakcjonujących nagród, co niniejszym czynię ;)

9. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

szok ...to nie przyjemność ...tylko wyścig ze szczęściem ...komu kolo sypnie fortunką .. a kto obliże się smaczkiem ...powodzonka walczącym ...i serdeczne pozdrowienia dla górki ...maj daje dużo słneczka ..i dlatego przygrzewa niektórym..

10. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

No to czekamy na Event,zbiór z małego pola mam 22 szt tak więc nie jest żle

11. MaksM

MaksM Okazjonalny autor

Średnio to widzę. Hortensja + trochę drzew na leśnej = 309 wypadajek
    Suabo :(

12. sabiba15

sabiba15 Nadzorca forum

kurcze 600 dzikich kart na jedną to trochę dużo, ale może ddam rade xd

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie z hortensji wyleciało 489 doniczek :)

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Myślałam, że doczekam się korekty wymagań, a tu nic.:( Płacz i oraj.;):cry:xD

15. madziales

madziales Stały bywalec

Bardzo dziękuję:)

incasent i gretag lubią to.
  16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

17. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Należę do tych, którzy mają sporo drzew nawozowych. Ostatni raz wyciągałam je z inwentarza coś z 6-7 lat temu - dosłownie. Na bieżące potrzeby z nadwyżką wystarczają mi te nawozy, które zgarniam z eventów, pnącza, rozmaitych skrzynek. Fakt, że nie używam SN gdy event da się zrobić bez tego. Ale przy takich wydarzeniach jak np. Wielkie łowy czy Gra w kości chlapię nim bez opamiętania, a w ostatecznym rozrachunku zapasy i tak wzrastają.

Z tego eventu koniecznie chcę wyciągnąć pnącze. Kiedyś może się okazać, że te 3% będzie na wagę złota. Na pnącze potrzebuję 71 GT, czyli 36 segmentów do rozegrania. Ze sklepiku chcę wziąć skrzynki Piccolo - 160 PK. Jeśli na każdej planszy stanę na 1 polu z pytaniem, to wystarczy 40 gier, niewiele więcej niż potrzebuję do pnącza. Jeszcze za monety zębate wzięłabym sobie skrzynie bonusów - 30 MZ. I to w sumie wszystko na czym mi zależy. Podczas gierek zgarnę dodatkowo co ciekawsze nagrody na planszach:)

40 gier to jakieś 24.000 zielska - ok. 20 zbiorów. Siejąc z samą wodą (ew. obornikiem) zrobię 4 zbiory na dobę. We wtorkowe popołudnie będzie po evencie:) Możliwe, że będę siać do końca i jeszcze jakieś zagadki wygarnę ze sklepiku. Zobaczę:)

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2022
  18. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

"Stwórcy" wydaje się że jak pogmatwa, pokręci i dokręci(wymagania) to będzie ciekawiej, nie dotarło jeszcze że rzeczy najlepsze to rzeczy proste. Nie wiem czy robić, to staje się monotonne, nudne.

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

szarłat dał 575 wypadajek w tym 8 od sąsiadów a może ktoś szuka pracowitej farmerki to zapraszam

20. marysiad8

marysiad8 Książę forum

czy jest jakaś lista odpowiedzi na pytania?

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.