Opinie Majowy dzień gier

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

jest jaks lista odpowiedzi na pytania w grze?

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gracze jak zawsze starają się na bieżąco dodawać odpowiedzi w tym wątku: Majowy dzień gier - pytania: #45, #58.

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

4. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

Na drugiej planszy u ALICJI gdzie są sianogrosze jest nie 3 ale 1x drzewko SANTORINI

5. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Już poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi.

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dwie doby minęły, czas się pochwalić.;):pxD Choć prawdę powiedziawszy nie wiem czy jest czym.:sleepy:
    Mam pnącze:

U Ingrid wszystkie nagrody jednorazowe trafione.;)

A nawozowce coraz bliżej.;)xD

7. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

No ciułamy na te nawozowce :) Nie wiem jak u Was ale ja mam wrażenie, że jeśli Igrid nie ma okazji zamoczyć dzioba w bulionie wikonga to ma problemy z celnością:p-.-

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Po dwóch dobach mogłem ukręcić 70 talii kart.
    Badyla mam na kolejne 25, ale wylotek brak.
    Dało tyle:
    Teoretycznie powinienem do końca nazbierać 3 krotnie więcej.
    Na podstawy na pewno będzie.
    Jadę tylko Maćka i na razie kładę nacisk na ZM.
    Zrobiłem 35 przebiegów po dwa segmenty, czyli wykonałem 105 mini gier u Ingid.
    Liczyłem na średnią 5 ZM, a mam 4,4 i pewnie będzie coraz niższa.
    Tak wymagającego i zasobożernego ewentu chyba jeszcze nie było.
    Samo rozgrywanie talii jest bardzo czasochłonne.
    Mi to zajęło 3h.
    Te nawozowce nie są warte swej ceny.
    Ogólnie ewent przekombinowany.
    Albo robimy ZM, albo PK.
    A może w następnej edycji przyłącza jeszcze jeden mini ewent?
    Wybierać mają z czego.
    Mogli nie dokładać podstaw, to bym spokojnie odpoczywał, a tak mnie licho podkusiło.
    Ale jak już zacząłem, to do końca pociągnę.
    Zobaczę jak to wyjdzie.

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pnącze działa,dodatkowy słonik jest,skrzynie z bonusami wzięte-do drzewka SN jeszcze trochę...

10. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Z darmowego piccolo od Maćka dostałem opryskiwacz (jak dla mnie zbędny) i gdyby można było wymienić to bym to zrobił
    i teraz wylewa się na mnie fala niezadowolenia

11. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Na pierwszej planszy Maćka pod gwiazdką w górnym rzędzie jest dodatkowa nagroda 1.000.000 PD.

12. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Jest jakiś sposób na rzucanie ciągle dziesiątek ?

Aisha1969, tabeh oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

Ja nic nie kumam z tych wikingów .... o co chodzi z tymi toporami runami i trzonkami. Przyłączam się do pytania Good^Year - czy jest jakiś sposób na to? zasada?

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Zasada jest tylko jedna, zawsze musisz wybrać jedną głownie, trzon i runę;). Szukasz takich elementów, którym zaświeci się jak najwięcej kropek, bo im więcej w każdym elemencie, tym lepiej. Jeśli dotrzesz do piątej próby i nie trafiłeś jeszcze w sam środek tarczy to warto wybrać te elementy, które miały wcześniej jak najwięcej świecących kropek albo liczyć na łut szczęścia, że w tej próbie trafisz na te maksymalnie świecące. A tak poza tym to wszystko raczej zależy od szczęścia, 100% reguły na powodzenie nie ma ;)

15. atrattiva

atrattiva Czeladnik forum

na drugiej planszy z malpa na przedostatnim polu planszy gry pod turbo nawozem zosi sa 3 tajemnicze drzewka palawan

16. ata

ata Okazjonalny autor

dziękuję ! :)

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Po raz trzeci w grze w Ingrid nie zaliczyło mi punktów >:( po trafieniu w dychę gra idzie do 100% i dostaje zawiechy ( powinno wyświetlić się okienko ile punktów zdobyłam). Po przelogowaniu gierka odchaczona a punktów zębatych nie ma. Nie powiem gdzie niech sobie wsadzą taką zabawę >:(>:(>:(

edit: Nerw mnie chyba zadusi po przelogowaniu u ingrid nie wyłączyłam animacji i przy pierwszym rzucie zawiesiło całą przeglądarkę. Po zalogowaniu się do gry gierka odchaczona punktów nie ma. To już czwarta rozegrana bez punktów. Odpuszczam, zdrowie ważniejsze.

Ostatnie edytowanie: 9 maja 2022
  18. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    Gdyby nie fakt, że z pośpiechu jako maniaczka Piccolo wzięłam je w sklepiku, to już bym miała drzewko SN -.-

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Po ewencie zostaną GT liczone zapewne w setkach.
    Co się z nimi stanie?
    Pójdą w powietrze?
    Kurka, ale balans.
    Główna waluta ewentu jest bezwartościowa nawet mimo tego, że zmniejszyli ilość GT za zakończenie planszy z 4 GT na 2 GT.
    Czy tam na górze tak mają widok przesłonięty słupkami sprzedaży, że tego nie widzą?
    Niechby dali możliwość wymiany 2:1 na ZM lub PK.

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2022
  20. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam z wykupionych piccolakow mam tańczący z liśćmi i inwazje robali jest ok.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.