Majeststyczna mrnażernia?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Mam dużo gwiazdek, ale choć co parę dni sprawdzam drzewo mądrości, nie ma tam u mni żadnej wolnej runy do kliknięcia.Teraz też po przeczytaniu postu, o majestatycznej menażerii, od razu weszłam na planszę z drzewem, ale jak zwykle, wszystkie runy były te same, i już dawno odkryte a tej z majestatyczną menażerią znów ... ani śladu. O co tu chodzi, wytłumaczcie proszę...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zerknij proszę na grafikę:

run.png

Pod runą w czerwonej ramce znajduje się Majestatyczna Menażeria, więcej takich run na drzewie nie ma. Jeśli masz odblokowaną tę runę to powinnaś posiadać na farmie 1 Menażerię.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Tak mam odblokowaną tą runę ale na bahamaramie nie mam menażerii tylko tropikalny ogród dendrologiczny. Gdzie więc powinna stać czy stoi ta menażeria?

4. SMOD_Atena

Majestatyczna menażeria jest na farmę, na wyspie można odblokować Tropikalną menażerię w Świątyni małp/pomieszczenie VII za 45 złotych bananów.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem, w którym znajdziesz wszystkie informacje:

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Za gwiazdki z drzewa mądrości mam tylko; menażeria2, i manufaktura1. Nic innego ze zwierzątkami nie mam. Mam jeszcze 3000 gwiazdek

6. SMOD_Atena

Danusia ja mam już gwiazdek ponad 7 tys. a wszystkie dostępne na chwilę obecną runy opisane są w poradniku:
    Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

To może powiedz mi czy to nazwa majestatyczna menażeria to jest to samo co mam na farmie czyli: menażeria2 lub manufaktura1 dobrze?
    mam kłopot ze wzrokiem i te malutkie literki w poradnikach to nie dla mnie

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tak, to jest to samo. Majestatyczna menażeria jest nazwą runy na drzewie. W inwentarzu czy na polu występuje pod nazwą "menażeria". Umieścić w niej możesz zagrody.
    W manufakturze możesz umieścić fabryczki i warsztaty.

9. MOD_Zła

-wiercipiętka- - Twój post nic nie wnoszący do tematu usunęłam, ponieważ nie jest to dział dyskusyjny.

10. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję, to wszystko. Miłego popołudnia:)

11. MOD_Zła

Proszę bardzo i również miłego popołudnia życzę :)
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.