Mahoniowiec

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kgcygan, 17 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Informacje ogólne:
    • Nazwa drzewa: Mahoniowiec
    • Miejsce (Farma / Wyspa): Drzewo na Wyspę
    • Zbiór: Torebka
    • Poziom: 1
    • Punkty doświadczenia:
      • Podstawa: 200
      • Ulepszenie XL:
      • Ulepszenie XXL:
    • Czas dojrzewania:
      • Podstawa: 20,00
      • Ulepszenie XL:
      • Ulepszenie XXL:
    • Cena drzewa w Galerii Handlowej:
      • Podstawowa:
      • Ulepszenie XL:
      • Ulepszenie XXL:
    • Sugerowana cena na targu:
    • Mahoniowiec: 500SG
    • Wartość w stodole: 300SG
    Ze względu na to, że jest to drzewko bardzo cenne, można je zdobyć jako Tajemnicza Sadzonka na Wyspie

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przede wszystkim proszę dodać do pomysłu ankietę, wybierając w narzędziach opcję "Add Poll";
    proszę także uzupełnić ceny, czas wzrostu i wartości PD, których brakuje;

na poprawki daję czas do jutra do godziny 13,30

może te linki pomogą w tym zadaniu:
    Zasady działu

Wzór pomysłu drzewa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 grudnia 2015
  3. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Wszystko rozumiem, tylko mam pytania. Czy mam dopisać to czego brakuje skoro podałem czas wzrostu i wartości PD - skoro ma być to tylko podstawa bez ulepszeń. A cena to ma być podana taka jak kosztują TS czy inna. I te niepotrzebne składniki pomysłu to mam usunąć czy zostawić? Ankietę postaram się zrobić oraz sam pomysł drzewka poprawić.
    Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli Twój pomysł obejmuje tylko drzewo podstawowe, które będzie do zdobycia w tajemniczych sadzonkach, to powinny być podane dane tylko dla drzewa podstawowego, jeśli ulepszeń nie przewidujesz to i danych dla ulepszeń oczywiście nie zamieścisz.
    Poza tym, jeśli owocem tego drzewa ma być Torebka, to ile Torebek będziemy mieli z jednego zbioru : 2, 3, 4 ?
    Sugerowana cena na targu i wartość ze stodoły też powinna być dla Torebki jako dla owocu.
    Również pozdrawiam.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kgcygan, na dopracowanie pomysłu oraz dodanie ankiety miałeś czas dzisiaj do godz...13:30.

Widzę, że " kgcygan był ostatnio widziany: Dzisiaj o 08:18 " , jednak ankieta nie została dodana i pomysł nie został dopracowany, więc zamykam i przenoszę do archiwum.
    Na przyszłość bardzo proszę zamieszczać precyzyjnie opracowane pomysły i pamiętać koniecznie o dodaniu ankiety-jest niezbędna.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.