Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zadam pytanie po raz kolejny. Czy świetliki można będzie oddać do eventu. ? Bo liczba ofert na targu uległa zmianie...

Nutka, SirMarkIIII oraz pretorianka lubią to.
  2. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Na pewno. Tak . Są w zakladce ze zwierzętami podstawowymi z farmy.

carlain21 lubi to.
  3. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

A chciałem czytać instrukcję :D czyli jak zawsze, nikt nic nie wie :D

carlain21 lubi to.
  4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Myślę,że rację masz. Ale zawsze wolę się upewnić.

Pewnie ktoś wie, tylko ujawnić informacji nie chce:p;)

Nutka i pretorianka lubią to.
  5. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Postanowiłem wszem i wobec odpuścić większość eventu, nagrody jak dla mnie nic nie urywają, poza tym trochę odpoczynku nikomu czasem nie zaszkodzi, :) jedynie zrobię pierwsze 3 zadania do itemu i to przypuszczalnie pod sam koniec eventu, kiedy ceny piór papuzich, czy innych pałeczek się unormują, czekam niecierpliwie na BB, żeby spożytkować moje "tysiące" SP i w końcu sfinalizować kukułki i przy okazji trochę zarobić, :p na farmie i wyspie zasadzę trochę zwierzów, a część się kupi pod koniec eventu. ;)
    Darz bór! ;)

6. lenovo75

lenovo75 Czeladnik forum

Świetnie.BP okłamuje graczy pisząc że pnącze niespodzianka jest od 30 poziomu, a ostatni item do zdobycia za pszczoły które można hodować od 48 poziomu. [ciach]

Nikt tutaj nikogo nie okrada, tak że nie używaj proszę takich epitetów,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 kwietnia 2017
    agni33 i pretorianka lubią to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ostatni item pewnie będzie do kupienia jak znam życie ;)
    Ale można się postarać i wbić te 18 leveli podczas eventu ;)

Po item możesz się zgłosić w stosownej chwili, zgarnę go specjalnie dla ciebie jakby co :)

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 kwietnia 2017
  8. sołtys333

sołtys333 Czeladnik forum

Potrzeba 220 x 2 = 440 SP , 880 szt. perfum

9. rafsta33

rafsta33 Okazjonalny autor

skąd te trzmiele????

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Z oaz :)
    Wrzucasz 4 pszczoły i przy odrobinie szczęścia wyjdzie trzmiel.
    Można też kupić na targu, trochę drożej wyjdzie.

kacper_07, gadek oraz pretorianka lubią to.
  11. pretorianka

A wiesz , to samo pomyślałam, że wyprzedaż zrobią, tak jak niedawno.xD Marketingowcy tam nieźle kombinują xD

Trzmiel to zwierz hodowlany, mozna go wyprodukować w oazie miłości na farmie ze zwykłych pszczół.

gadek i -rybka24- lubią to.
  12. lenovo75

lenovo75 Czeladnik forum

Naprawdę mogłabyś? To będę wdzięczny... Do końca ewentu to na pewno nie dam rady 18 poziomów. Zresztą produktów za tyle siana nie mam...:(. Skoro pozwolisz to po item sie zgłosze:inlove:

pretorianka i zzizzie lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie, -norbijas- oraz marta44445, Wasze posty, które niczego do tematyki tego wątku nie wnosiły usunęłam i przypominam, że jest to wątek związany z eventem Magiczne wspomnienia. Bardzo proszę trzymać się tego tematu.

14. pretorianka

Do SMOD Ateny . We " Wspomnieniu pierwszym" w ostatnim zadaniu, w kroku trzecim jest item o którym napisał gracz lenovo75.
    Użył nieparlamentarnych słów, tego nie neguję, ale aby zdobyć item" Babeczkowa niespodzianka", należy tam oddać ponad 100 pszczół, a nie odznak.
    Pszczoły są zaś od 48 poziomu.....

duringd, agni33 oraz Anhedrea lubią to.
  15. apulisia72

apulisia72 Młodszy ekspert

Ciekawe....ostatni item na pnącze i fruwające owady trza oddać....jakież to bardzo sprawiedliwe;)))....ciekawe co zrobią Ci co nie mają pszczół ani kasy.....

agni33 lubi to.
  16. SMOD_Atena

pretorianka fakt, masz rację tyle, że ja w poradniku nie widzę żeby tam było napisane od, którego poziomu jest dostęp do zakupu tego rzędu chmur: >>klik<<. A za ostatni item na rząd trzeba oddać faktycznie 123 pszczoły, do których dostęp jest po osiągnięciu 48-go poziomu i temu nikt nie przeczy, poza tym zdobycie 48-go poziomu nie jest trudne.

pretorianka lubi to.
  17. maliniakk

maliniakk Koneser forum

W ramce drugiej, krok drugi - nagrodą powinny być 2 perfumerie, a nie jedna. Tak jest w FAQ u Hiszpanów i Niemców (innych nie sprawdzałem).

agni33, basia_z_ oraz BA_Czerwona lubią to.
  18. SMOD_Atena

Anhedrea Twój post niczego to tematu eventu nie wnosił, usunęłam.

michav765 poprawiłam cytat gdybyś nie zauważył, nie myli się ten co nic nie robi. A z wszelkimi uwagami/ zastrzeżeniami do mojej pracy zapraszam do PT, tutaj Twój post usunęłam.

19. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Bzdetne te nagrody jak dla mnie.
    Nie potrzebuje czerwonych motylarni, czy perfumerii, oddając za nie sporo zwierzaków i SP.
    Zrobie tylko do nowego drzewka i itemu na pnącze, może jeszcze koty za owoce drzewka.

Ten item 'Wielki łowca' do czegoś konkretnego będzie potrzebny ?
    Słaby jest, 750 PD z jednego pola/12h, za 95x2SP+2 trzmiele (u mnie do paska by poleciał)

20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękuję za zauważenie błędu, został poprawiony.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.