Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

trzeba tez 3 pszczoly chomikujace. trzmiele u mnie po bance a te drugie po pol.

wlasnie tez zaladowalam te ,,oaze'' ;) jest jeszcze 20 pszczol w pakiecie z sp perfumami na drzewie (runa z BB) za60 gwiazdek. gdyby byl tam jakis okaz typu trzmiel odkrylabym te rune , ach no i jest tez do odkrycia pszczola strazniczka pod runa z biedronka, tutaj raczej zbedna
    czytam i mysle ze poki co robie do itemu babeczki na bank, a co potem zobaczymy 8)

2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

O tuż to właśnie ..nie chcą mi podnieść renty a tu takie wydatki
    event za eventem teraz zaś event hodowlany..a u mnie kiepsko..
    Na pewno zrobię dwa pierwsze ze względu na item ,NAKLEJKĘ i drzewka nad resztą się zastanowię...

Nutka i gadek lubią to.
  3. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ewent we wtorek,
    to moze juz we wtorek albo w srode wskoczy 4-godzinny BB, a dluzszy w piatek, hmm, ale to tylko moje zdanie;),
    byloby super:)

SperanzaE i visa77 lubią to.
  4. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

u mnie motylarnia jest za 50

5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Świetliki się wliczają w event?

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

szkoda ze wspominasz tlko o postach Greci,,,coz moje pisanie nie zauwazane,,zreszta nie dziwie sie,,,
    a co do samego eventu...motyl moze byc niedlugo kolorowy;) takie jest moje malo znaczoce zdanie

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event robie ale nie cały tylko 4 kroki ,bonus sobie podaruje :p,pszczół na stanie 315 szt( licze na zwroty pszczół z BB,powinno spokojnie wystarczyc),kolory są,SP na stanie 900szt,wiec spokojnie jak wroce jutro z pracy to zaczne,2 pierwsze w 1 minute a pozniej trzeba czekac na owoce z drzewka ;)

MOD ZŁA co ta siekierka taka........czerwona,ile pszczół zabiłaś :p :)

SperanzaE, gadek oraz dotikampo lubią to.
  8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Kiedy dadzą odpocząć od eventów 8)

duringd i SperanzaE lubią to.
  9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zgadulę czytałam. I Norbijasa i Gretkę i innych po równo i sprawiedliwie. I co z tego, jak mi się nie chciało sprawdzić ile mam pszczół w stodolexD Teraz patrzę a tam niedobitki roju, marne 431 szt... Jakieś zwroty podstawowych w trakcie BB pewnie będą, to i powinno wystarczyć. Na szczęście mam i chomikujące i trzmiele i w ogóle sporo kolorowych pszczół. Musiałam je kiedyś intensywnie męczyć, a jakoś tego nie pamiętam...

Na pewno zrobię pierwsze 4 ramki, w tym szybko zgarnę drzewka, żeby owoce do 4 ramki zdążyły wyrosnąć. Reszta poczeka do weekendowego BB, bo zakładam, że takowe będzie. A może i 5 ramkę zrobię... To tylko trochę dodatkowej SP... zapas kolorusów mam, extra produkować ich nie muszę... Zobaczę.

10. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Ho ho, u mnie 600 pszczół i 600 SP. Ale się złożyło :)
    Event robię, jeśli nie trzeba siać setek badyla, to już dla mnie duży plus . A nagrody, jak to nagrody ... Da się przeżyć.

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Norbi, bo ty taki rozproszony jesteś ;)
    Tu napiszesz, tam napiszesz, trudno cię ogarnąć :(
    Gretka trzyma się zgaduli (a ja nie mogę tego przeboleć, wieki z Gretką nie gadałam :(), z jednego miejsca dużo łatwiej jest czerpać wiedzę.

Kolorowe motyle, hmm.
    Te obecne to takie jakieś monochromatyczne są...? 8)

12. 6elka4

6elka4 Baron forum

Moge prosic o wytlumaczenie co to jest ta zgadula i z czym sie ja je?

13. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Będzie cięzko ale nic nie pozostało tylko próbować :music:

visa77 lubi to.
  14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

6elka4 i godia17 lubią to.
  15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wątek obowiązkowy, cztery schodki niżej, Farmerska Wyrocznia > Zgaduj Zgadula...
    Wróżby, plotki i pogłoski, które (prawie) zawsze się sprawdzają ;)

16. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dziekuje bardzo za info.

kolobrzeg i zzizzie lubią to.
  17. gadek

gadek Fanatyk forum

Łap se łap,tylko nie wszystkie:p
    I nigdzie się nie wyprowadzaj:D
    Papu niby mam,ale kiedyś też miałam,a jednak brakłoxD

kolobrzeg, bacowa70 oraz godia17 lubią to.
  18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Jestem przygotowany do eventu z wyjątkiem brakujących 2 pszczół chomikujących. Zastanawiam się czy nie wpuścić pszczół do domków i zamknąć drzwi coby pobrzęczały sobie :) Może jak dłużej posiedzą to wybzyczą te 2 chomikujące?

Nutka, bacowa70 oraz gadek lubią to.
  19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Zaczęłam sobie podliczać na ileż to SG cenią sobie tfuurcy gry jedną zwykłą motylarnię. W pierwszym zadanku pt : Wspomnienie pierwsze mamy za nią oddać zwykłe zwierzaki z farmy i bahamy za 483 tysiące SG. Pomyślałam, że opędzę pandami. No i liczę.
    Pand wg cen ze stodoły ( 1 sztuka=700 SG) potrzeba 690 sztuk. Cena rynkowa jednej pandy na moim rynku, to 5100 SG, kupując muszę
    wyłożyć ni mniej, ni więcej tylko za 690 sztuk x5100 SG = 3 519 000. SG:eek: Motylarni mam bodajże 6 sztuk, ani gwiazdek, ani PD, czy TPD za wykonanie tego pierwszego zadania nie ma . Oj zdaje się, że parafrazując kolegę blazersa" Nie tylko unia robi nas w kunia."... :cry:xD

20. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

o patrz, zamierzalam policzyc sobie po kolacji , oj nieladnie z nami pojechali, teraz tylko pytanie dac sie zrobic w tego kunia czy nie dac

potem produkty

oj slono nas ten item na pnacze bedzie kosztowal.

ta dodatkowa motylarnia tez mi nie jest potrzebna

duringd i pretorianka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.