Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Babcia robi tylko 1 zadanie i gitara .
    Za to sprzedaż zacna i sianki lecą obficie na konto .
    Miłego dnia farmerki i farmerzy .

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie kroki trzeba robić kolejno. Najpierw pierwszy, potem drugi i na koniec trzeci.

3. nokiebir

nokiebir Forumowy żółtodziób

Nic mniej nie zużyjesz paszy tyle samo trzeba z BB czy bez BB tylko jak będzie BB to więcej zwierząt będziesz miał

4. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Uuu... No to klops :cry:

5. michav765

michav765 Stały bywalec

Mogę się założyć że motyle już w krótce będzie można hodować w oazie więc nie ma sensu robić tego eventu:p.Ja zrobię tylko dwa pierwsze zadania.SP zaoszczędzę na event hodowlany w którym wśród nagród będzie coś różowego albo neonowego;).Tym bardziej że obecnie praktycznie jedynym źródłem darmowej super paszy jest młyn.

6. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Czasem z jednej oazy można zdobyc dwie różne odznaki

7. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Ale to zdarza się niestety :oops:tylko czasami (jak zauważyłaś).

alina0101 lubi to.
  8. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Wszystkie ssaki i stawonogi w oazie można dla odznak hodowac?

Anetta41 lubi to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie tyle można, co trzeba

alina0101 lubi to.
  10. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

To wiem, pytałam po prostu czy można coś prócz pszczól i kotów, czy inne zwierzęta (ssaki i stawonogi) dają też ordery. Już wiem.

Anetta41 i agni33 lubią to.
  11. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dzien dobry popoludniowe. Mam pytanko czy to drzewo ylang-ylang bedzie gdzies do kupienia czy tylko do wygrania w evencie? Pomijajac koszyki oczywiscie.

12. gadek

gadek Fanatyk forum

A ja mam tylko 464 pszczółki [​IMG] muszę wystawić moje 105 uli,tylko nie mam gdzie [​IMG]

Ale super papu mam,uzbierałam se tu i tam całe 730 szt [​IMG]
    Dobrze,że ssaków jest więcej do wyboru:) tak czy siak,opłaca się czy nie i tak zrobię;)

Bry

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobrze, że brzeczą, jeszcze lepiej, że czekolady nie piją, chociaż w tych oazach to wszystko mozliwe
    Trzeba zwiększyć pogłowie pszczół, czy jak to się tam nazywa, bo mam tylko 200 i za mało ich, żeby aż tyle odznak wybrzęczały8)

14. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

podrzuc do mnie , jak nie masz gdzie :p
    na sp nie narzekam, ale niestety pszczolek bzyczacych u mnie- polowa wymaganej ilosci - a i waham sie czy pochowac te robiace miodek, choc mi potrzebny , no ale zra te bzyczace przy okazji,
    jestem ciekawa eventu ale bede dzialac roztropnie :D 8)

jaki masz plan? mi sknerze - szkodawydawac kasy , a do jutra malo czasu, zabrzecza sie na upadlego :D ;)

Nutka, draculik34 oraz gadek lubią to.
  15. Furiouss

Furiouss Okazjonalny autor

Kupiłem pnącze słodka niespodzianka dwa dni temu, bo itemy na niego (pierwsze cztery) całkiem prosto się zdobyło, więc pewny, że z piątym itemem będzie podobnie kupiłem pnącze. No, a tu klops. Ze zwierząt ledwo 200.000 SG się nazbiera, więc mam problem i nie wiem co zrobić... :oops:Czy próbować i wydać te 3 mln SG które mi zostały, czy sobie odpuścić te 750.000 SG które poszły na pnącze..-.-

16. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Hodowlany ....... ciężki jest los farmera / rolnika , nie zawsze Unia dobrze daje.
    Jest taka przyśpiewka kibiców : " Unia , Unia robi w kunia:music:".
    Trza zaliczyć choć emerytura zbliża się nieubłaganie.
    Pszczółki od zawsze kojarzą mi się z Mają /takie pokolenie/ , a moim ulubieńcem był :

Tylko jego imię gdzieś mi umknęło8).
    Żywię nadzieję , że grafika pasuje jak ulał na tym dziecinnym OFF-ie.

Bry w oazie.

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2017
  17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;),
    najpiekniejszy kwiat, to roze, ja lubie bordowe, chociaz do ewentu niepotrzebnexD
    ciekay ewent, jak zwykle, pszczolki rosna, kolorki mam, dorobi sie w czasie BB, a reszta, hmm, co sie da zrobic, to bedzie;)
    powodzenia;)
    blazers, brawoxD

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2017
    visa77 lubi to.
  18. jacekf

jacekf Komandor forum

to byl chyba gucio.........

a w temacie - zobaczymy , porobimy .... / event oczywiscie ./

blazers i asia1106 lubią to.
  19. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)
    Tak poczytałam ten nasz nowy "magiczny" FAQ i wyszło mi, że tym razem nie w kunia, a w pszczołę robią xD:cry:

Ci, co są poniżej 48 poziomu, nie mają szans na 100% event, tzn. mogą zrobić tylko po 2 zadania i wyczyścić stodoły. W trzecich zadaniach mamy pszczoły w różnych konfiguracjach, a pszczoły są właśnie od 48 poziomu. W grupie "stawonogów" mamy wyłącznie pszczoły, więc z klonowania też nici. Weźcie to pod uwagę.

Aha, zakładam, jak ktoś poleci koszyczkami, to znajdzie te "kupne" pszczoły w Stodole... bo dopiero byłby zonk ;)

Czy robię?
    Robię. Jak każdy. Dla robienia i bez liczenia opłacalności całokształtu.
    Opłacalność poszczególnych towarów podczas oddawania będę liczyć obowiązkowo.

Powodzenia w obliczeniach! :)

20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Przygotowałam się (teraz nieco przebudowałam farmę - jak to dobrze, że mam uzbierane abonamenty na kombajn), więc zamierzam wziąć udział w tym evencie. Prawdopodobnie zrobię tylko 1. i 2. wspomnienie - o ile w 2. uda mi się uzbierać tyle zwierzaków i produktów - już wystawiłam wszystko co szybko się chowa i wyrabia w warsztatach. Oczywiście korci mnie żeby i 2 ostatnie zrobić, no ale z tymi odznakami może być mały kłopot, bo Sp mało. Na wszelki wypadek kupiłam więc - niemalże w ostatniej chwili - 2 ostatnie trzmiele.
    Także do dzieła! :)

agni33 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.