Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Moja droga, odwyk mam tylko od eventów, bo muszę stodołę zapełnić. przez te ciągłe sianie i wypadajki nawet nie mam czego uszlachetniać. Większości roślinek mam koło 500 szt w stodole, o owocach drzew i zwierzętach lepiej nie mówić, bo jeszcze większa masakra

gretag lubi to.
  2. sonfi

sonfi Aktywny autor

Ukończyłam, ale nie widzę itemu Babeczkowego

gretag lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

sonfi, próbowałaś wpisać z wyszukiwarce Inwentarza (prawy, górny róg - małe okienko) nazwę itemu czyli Babeczkowa niespodzianka?

gretag lubi to.
  4. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dla mnie to był naprawdę "magiczny" event bo jest pierwszym od przeszło 4 lat, którego nie zrobiłem w całości a jedynie wybiórczo.
    W hodowlanych nagrody coraz gorsze, już nawet ani grama sp nie dają...kiedyś na bb czekało się z utęsknieniem a teraz to...:wuerg:
    No cóż czekam na gt - zrobili nas w "balona" z tymi licencjami, ludzie urlopy i l4 pozałatwiali a tu zonk xD

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie w temacie, wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.