Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poletko51

poletko51 Czeladnik forum

przepraszam tak chaotyczne pisanie chodziło mi że trzeba było mieć dużo pszczół ,pozdrawiam wszystkich graczy i wierzę że wszystkim się uda skończyć. poletko51

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Lewa strona farmy, klikasz w symbol skrzynki. Następnie klik w wazonik i użyj wyszukiwarki w prawym górnym rogu.

Inna opcja - wejść na pnącze i kliknąć w chmurkę z ikoną tego itemu. Jeśli go masz - system sam go odnajdzie w zasobach.

3. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

hihihi no wypoczynek jak ta la la 8) zdiwienie siega zenitu ;)

nie chce mi sie juz patrzec na pszczoly , nawet jak je schowam to i tak cos uzadli . kazdy kreci sp w mlynie bo na rynku zaczyna brakowac paszy podstawowej
    a pszczol nie sprzedaje, poki co ,moze po evencie beda jeszcze drozsze?

Anhedrea lubi to.
  4. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Dawno tu nie gościłem więc raport sytuacyjny: cel przedwczoraj osiągnięty, pierwsze wspomnienie wspomniane, zwierzęta częściowo z zagród, częściowo z targu, produkty z targu, pszczoły bzyknięte z zagród, ;) pnącze aktywowane, starczy mi, idę zarabiać bo z tych moich milionów zarobionych na wiosennym evencie też już zostało tylko wspomnienie. :p

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

No tak, spodziewałam się usunięcia postów. Przecież ten event nie ma nic wspólnego z SP:sleepy:

Pytanie do bardziej doświadczonych graczy.
    Czym nakarmić zwierzaki w oazie miłości?:oops:;)

6. kasiamoja1

kasiamoja1 Mieszkaniec forum

Skarpeta - czyli nawóz Zosi??

7. gadek

gadek Fanatyk forum

Nie,skarpeta to turbo nawóz-skraca dojżewanie drzew.

visa77 lubi to.
  8. visa77

visa77 Komandor forum

Skończyłam na 4 zadaniach :p SP się skończyło i powodzenia życzę tym którzy dalej klonują xD

gadek lubi to.
  9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dla świń mam specjalnie wyselekcjonowane otręby.
    Reszta jak leci;).
    Robię przygotowania do pierwszego klonowania , położnik już dochodzi.

10. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Czy wiecie może czy "babeczkowę niespodziankę" można będzie jakoś zdobyć poza evetem (za floreny lub farmarki)?
    Mam słodkie pnącze ale itemu nie zdobędę w aktualnie trwającym evencie. :(

11. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dzięki Doktorku. Wiedziałam, że zawsze można na Ciebie liczyć :) Idę po otręby:D

blazers, Marrylan oraz gadek lubią to.
  12. lysy77

lysy77 Czeladnik forum

hodyje stawonogi ,a odznak 0 ?

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

do stawonogów w oazie należą tylko pszczoły, czy aby na pewno je klonujesz?

14. Azile

Azile Komandor forum

Doberek, evencik się "robi" a raczej klonuje, miałam skończyć wcześniej, tzn na 1 BB ale źle policzyłam odznaki, szczerze mówiąc zaczyna mnie znowu nudzić farma :(, no z czasem te same eventy.... i w koło i w koło...., ta czerwona zagroda dla motyli jest średnia, i ten kwitek na środku :eek:, mam takie wrażenie jakby ktoś kiedyś się starał aby ta gra była fajna a teraz się "wypalił" i powiela stare pomysły:sleepy:

piechanna i tereska1108 lubią to.
  15. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

wita. udało się zakończyć przygodę ze wspomnieniem. z klonów nic ciekawego a szkoda bo na tyle domków miłości coś powinno wyleciec a tu ..... teraz trzeba się szykować na coś innego. paszy trzeba dorobić wszędzie pustki eeech ciężka rola chłopka a ceny w górę. pozdrawiam

tereska1108 lubi to.
  16. piechanna

piechanna Analityk forum

"Magiczne wspomnienia" to u mnie już tylko wspomnienie. Odfajkowane i chyba tylko dla zasady, bo
    motylarnie, ule i perfumerie nawet czerwone nie są warte towaru i SP oddanych za ich zdobycie, tym
    bardziej gdy już tych zagród ma się po kilka. Młodsi gracze może i są zadowoleni, ale ja weteran to tylko
    z "nałogu" i nudów go zrobiłam. Leżę w szpitalu w izolatce, więc kobla można dostać, a teraz jeszcze
    weekend bez żadnego eventu, to dopiero wyzwanie dla nałogowca.
    Samo sianie do stodoły trochę nudne jest, więc czekam na kolejny trochę bardziej zajmujący event.
    Życzę wszystkim udanego długiego weekendu !!!

17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie planowałam tego eventu robić do końca, ale dziś samo wyszło :) Czyli odfajkowane dla zasady.
    Masz rację, "te zdobycze" nie są warte ani towaru ani SP.
    Wracaj do zdrowia i do domu !

kacper_07, Azile oraz piechanna lubią to.
  18. piechanna

piechanna Analityk forum

To zupełnie tak jak ja, po prostu z rozpędu wyszło, bo nałóg wygrał z rozsądkiem.
    Dziękuję za życzenia !!! Jeszcze ze trzy tygodnie mnie tu przytrzymają.

19. jackreacher123

jackreacher123 Czeladnik forum

Jak myślicie, czy ten item Babeczkowa Niespodzianka będzie do wymiany na G&T?

EWEXXX lubi to.
  20. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

automat jest za farmarki w skleporamie, jak już go kupilas za 50 farmarek to możliwe ze masz postawionego gdzies na lakach a musi być w pasku żeby można było dodac do pnacza

piechanna lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.