Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event zakończyłam na oddaniu 40 kwiatków ylanga. Trochę paszy zostało zobaczymy, jak będzie jutro na bb.
    Skrzynie mnie dzisiaj obdarowały różnościami, min. kombajn na 12 h i wejściówka imprezowa. :)
    Powodzenia ciężko pracującym ! :)

2. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ooo to super , podobnie jak u mnie ,z tym , ze ja dostalam siewnik. a zdecydowanie wole kombajn, bo zasiewa sie znacznie szybciej w porownaniu do zbierania , no ale przeciez nie narzekam :p ;)
    z wejsciowka czekam na lepsze gifty , cale 7 h jeszcze :D

zrobilam 3 wybrane wspomnienia i na tym stop.
    jutro zabawa w bb , wpadnie pare ,,cennych,, odznak do wymiany :D

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2017
  3. Rafalinio

Rafalinio Forumowy żółtodziób

Witam :) a co z pnączem tym ciastkowym ? ..... miał być koniec a ja nie mogę ostatniego znaleść ?

4. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Szkoda tylko, że zakupionej super paszy nie dopisują do konta>:( Najpierw zwalają winę na usługodawcę u którego dokonało się płatności, a jak wysłałam wszystkie potwierdzenie, że wina leży po stronie BP, to odpisują, że mają tymczasowe zakłócenia i dział płatności jest niedostępny>:( Słowa przepraszam oczywiście nie uznają, tylko zapraszają na kolejne zakupy korzystając z innej metody płatności-.- Już biegnę, wręcz pędzę po kolejne pakiety SP-.-xD:cry:xD

Event skończyłam z zapasów, ale podczas BB już nie pomiksuję :(

5. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

no w pierwszym wspomnieniu jak oddasz 123 pszczoly to dostaniesz :D

6. Rafalinio

Rafalinio Forumowy żółtodziób

Ale ja już wszystko skończyłam i tylko mam tylko babeczkową niespodziankę a brakuje mi jeszcze "owocowy automat "i nie wiem czy czegoś nie zrobiłam czy dostane na koniec

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Owocowy automat musisz kupić za farmarki.

Marrylan lubi to.
  8. izau66

izau66 Czeladnik forum

Będzie może wyprzedaż super paszy?

9. cyfrzak

Witajcie Farmerzy!

Zapraszamy Was na dwa mini eventy: Baby Boom oraz Wyprzedaż Super paszy - super oferta

Piątek 28.04.2017, godz. 18:00

Niedziela 30.04.2017, godz. 22:00

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Witam
    mialam zrobić tylko 4 zadania ale jakoś tak wyszło ,że zrobiłam cały event,w bb nie będe sie bawic,odpoczywam

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kothel - Twój post zawierający sam cytat usunęłam.

12. cyfrzak

extra, jutro zgarne ostatnia porcje zwierzakow, na glownej piesowate sobie rosna :D zamienie je jabłkami, na dzikiej mam jabłka, i regularnie n atarg leca, a z produktów brakuje tylko produktów o wartości 121 tysięcy to jedynie 41 paleczek do kupienia na targu, jedna za 7500 to wydam tylko 308 tys sg :D i item jest mój a później to nie wiem pewnie jakies misje porobię :D

super :D

SperanzaE lubi to.
  13. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Ja natomiast Event odpuściłam po pierwszym zadaniu a i tak muszę teraz nadrobić produkcję wszystkiego :) Ale za to mam pnącze :)

Nutka i agni33 lubią to.
  14. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

oj to przykre

nie ma jak to polegac na sobie i produkowac sp w mlynie

no a ta wyprzedaz SP zaczyna sie wczesniej od BB czy razem od 18ej ?

AgiFarm83 lubi to.
  15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

<ciach>

Zawsze wyprzedaż zaczyna się o tej samej godzinie co BB. Nie wiem czy warto kupować SP, bo możesz mieć takie same problemy jak ja.

<ciach>
    post edytowałem, wszelkie tego typu niejasności proszę wyjaśniać z Pomocą techniczną.
    BA_Ghost

16. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

qotermei

Post nie w temacie tego wątku usunęłam

17. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

nie chce kupowac , mam ,,wlasna '' ;) pomyslalam, ze moze Ty kupilas przed czasem stad Ci nie dopisano

u mnie oazy juz zaladowane. w poprzednim BB nie mialam duzych przeskokow, prawie wcale, wiec nie moge powiedziec ze bylam zadowolona, takie okazy to moge sobie hodowac na porzadku dziennym. robilam wlasciwie dla odznak. ale dzis licze na cos sensowniejszego , bo odznaki juz sa, zadanie skonczone , a na wymiane kompletnie sa nieoplacalne.

18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

AgiFarm83 post usunąłem, ponieważ:
    • niezwiązany był z tematem w jakim się wypowiadasz;
    • skoro pisałaś do pomocy technicznej to należy kontynuować korespondencję;
    agni33 post usunięty jako offtop.

Proszę o powrót do dyskusji w temacie wątku.

AgiFarm83 i agni33 lubią to.
  19. poletko51

poletko51 Czeladnik forum

skończyłam dwa dni temu, najprostszy trzeba było mieć kochani może mi ktoś pomoże odnaleś automat do owoców na chmurkę. chyba coś przegapiłam niczorta nie mogę odnaleść.cokolwiek jakąś podpowiedz z góry dziękuję.poletko51

20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Napiszę coś dla równowagi , bo wyjdzie , że same offtopy tutaj i posty MOD-ów.
    Wyśmienity ten event , pszczóki sobie brzęczą /sic!/ w śliczniutkich oazkach , fantastyczna atmosfera na forum , genialna moderacja , no i niezawodna PT.
    Bardzo się dziwię , że tak niewiele postów tutaj , bardzo8).

Bry wypoczynkowe.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.