Opinie Magiczne wspomnienia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

2. gadek

gadek Fanatyk forum

3. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ufff, dzieki :)

no to biore :p

gadek lubi to.
  4. Tenia54

Tenia54 Okazjonalny autor

Trzy ramki zrobione ,czekam na owoce z drzewek:)

5. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Drzewko zdobyte, resztę odpuszczam. Pozdrawiam pracusiów :D

6. BSBmaniac93

BSBmaniac93 Stary wyjadacz

Dziękuję za miłe słowa. ;) Próbować będę na pewno mimo wszystko, co będzie to będzie. :D ;)

Frytka2012 lubi to.
  7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dla mnie warto, biorąc pod uwagę kolorowe warsztaty, które zbudowałam :music:
    a czy to było "opłacalne" (bardzo modne słowo ostatnio) xD:p
    też tak bym to określiła :pxD
    ale każdy ma swoje "priorytety";)

Zapomniałam o itemieo_OxD

Tak daje 3000 ale co 24 godziny

8. ultrama16

ultrama16 Komandor forum

Witam, drzewko na polu.. gorzej z resztą - kolejny event zapowiada się cieniutko :( cóż,życie farmera nie zawsze usłane jest różami;);) powodzenia wszystkim, którzy sieją i hodują :)

Nutka lubi to.
  9. mieczu

mieczu Baron forum

uff, zebrałem ylangi i ukończyłem event, wystawiłem nowe czerwoności na pole i przy okazji spostrzegłem ciekawą rzecz, czerwona perfumeria do zrobienia lśniącego pudru potrzebuje tylko dwóch motyli, a zwykła zżera trzy motyle...
    to chyba pierwsza fabryka, gdzie w zależności od nakładki czy też jej braku różni się zawartość wsadu...

10. Rajski_ogród

Rajski_ogród Okazjonalny autor

Event skończony. Item wystawiony, reszta nagród narazie w pasku (czeka na miejsce po zbiorze roślinki). Z "rozpędu"- po 7 odznak w stodole. Dobrze, że sp trochę zostałoxD:D

marmlada i Nutka lubią to.
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

Drzewka w końcu wydały wystarczającą ilość owoców ;) więc event mogłam zakończyć :D. Zostały 3 różowe odznaki na bogatą wymianę :p. Jak na weekend będzie BB to może jeszcze jakieś odznaki przybędą ;)xD.
    A jeszcze dzięki eventowi na targu pojawiła się żwawa pszczółka:D, a że na evencie też zarobiłam :p , było mnie w końcu na nią stać :DxDxDxD. I tak zrobiłam kolejne zadanie w zupce :inlove::DxD.

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2017
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I ja skończyłam :) Wystawiłam motylki i perfumy,skoro mają być kolorowe.

13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

I u mnie koniec, teraz trochę pohandluję. A psy i kameleony na "wszelki" wypadek już sobie "rosną"... ;)

Nutka i marmlada lubią to.
  14. mirabeella

mirabeella Czeladnik forum

Witam , czy ktoś wie czy dzisiaj będzie baby bum

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziś to raczej nie.Ale w weekend,to na pewno będzie.Może od jutra od 18.

agni33 i gadek lubią to.
  16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2017
  17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;)
    ewent dla mnie skonczony, chociaz nie w calosci, s.paszy malo, ale zostawilam troszke na jutrzejszy BB:), moze przeskoki beda lepsze;),
    przy okazji, nublonskie bateryjki zostaly wymienione na 3 pd i 2 sg, chociaz w poprzednim ewencie byly wymienione na 6 pd i 4 sg, szkoda, ze nie zostaly do kolejnego ewentu, jak dawniej;)
    Powodzenia w jutrzejszym klonowaniu;)

visa77, Nutka oraz agni33 lubią to.
  18. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

W oazach dajemy tylko Kot i pszczola czy jeszcze czy jeszcze z innego sa te odznaki potrzeba 65

19. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Podczas eventu z hodowli wybranych kategorii zwierząt w oazach miłości, prócz standardowych wyników hodowli uzyskamy też odznaki:

upload_2017-4-27_12-42-27.png

Możliwe jest uzyskanie dodatkowych odznak stawonogów z hodowli ssaków i odwrotnie.

upload_2017-4-27_12-44-5.png

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ssaki, czyli te z ikoną kotka przy zwierzętach, nie tylko same koty

agni33 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.