magiczne pudło

Discussion in 'Kurza grzęda' started by piotruś6666, Feb 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

sekretarza i kukawkę

krasnoludek10 likes this.
  2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Chciałabym znaleźć przycisk, który zatrzyma czas.

3. JJoanna

JJoanna Książę forum

Tylko aż tyle możliwość podróżowania po całym świecie - no po prostu żeby na to starczyło i starczyło kasy - myślę jadę gdzieś tam wsiadam i nie martwię się , że nie staczy mi kasy na coś . No i oczywiście możliwość podróżowanie z moim kotem:p

piotrwan70 and krasnoludek10 like this.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chciałbym znaleźć przycisk naprawiający wszystkie błędy, ale w taki sposób, abym się czegoś nauczył, czyli np. służący do cofania się chwilę w czasie i powstrzymywania samego siebie przed zrobieniem czegoś głupiego lub cofania się w czasie, łączenia się mentalnego, fizycznego i wszelakiego z "przeszłym" mną i dopiero wówczas powstrzymywania siebie przed zrobieniem czegoś głupiego... Ewentualnie moc przewidywania przyszłości, ale ona chyba jest i tak gorsza, bo nie ma elementu zaskoczenia, co się zaraz wydarzy a na tym chyba polega życie.

piotrwan70 and JJoanna like this.
  5. Olciaak12k

Olciaak12k Czeladnik forum

zegarek do cofania się w czasie

6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Voucher na pobyt w ekskluzywnym hotelu.

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chciałbym znaleźć więcej czasu, bo teraz na wszystko mi go brakuje - przynajmniej dodatkowe 48h. Albo przynajmniej lepsze zarządzanie nim:p;)

MOD_DaMa likes this.