magiczne pudło

Temat na forum 'Kurza grzęda' rozpoczęty przez użytkownika piotruś6666, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

sekretarza i kukawkę

krasnoludek10 lubi to.
  2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Chciałabym znaleźć przycisk, który zatrzyma czas.

krasnoludek10 lubi to.
  3. JJoanna

JJoanna Książę forum

Tylko aż tyle możliwość podróżowania po całym świecie - no po prostu żeby na to starczyło i starczyło kasy - myślę jadę gdzieś tam wsiadam i nie martwię się , że nie staczy mi kasy na coś . No i oczywiście możliwość podróżowanie z moim kotem:p

piotrwan70 i krasnoludek10 lubią to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chciałbym znaleźć przycisk naprawiający wszystkie błędy, ale w taki sposób, abym się czegoś nauczył, czyli np. służący do cofania się chwilę w czasie i powstrzymywania samego siebie przed zrobieniem czegoś głupiego lub cofania się w czasie, łączenia się mentalnego, fizycznego i wszelakiego z "przeszłym" mną i dopiero wówczas powstrzymywania siebie przed zrobieniem czegoś głupiego... Ewentualnie moc przewidywania przyszłości, ale ona chyba jest i tak gorsza, bo nie ma elementu zaskoczenia, co się zaraz wydarzy a na tym chyba polega życie.

piotrwan70 i JJoanna lubią to.
  5. Olciaak12k

Olciaak12k Czeladnik forum

zegarek do cofania się w czasie

krasnoludek10 lubi to.
  6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Voucher na pobyt w ekskluzywnym hotelu.

krasnoludek10 lubi to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chciałbym znaleźć więcej czasu, bo teraz na wszystko mi go brakuje - przynajmniej dodatkowe 48h. Albo przynajmniej lepsze zarządzanie nim:p;)

MOD_DaMa lubi to.