magiczne drzewo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bugdolek23, 17 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bugdolek23

bugdolek23 Czeladnik forum

odblokowałem już hodowlę jaskułek i osłuw i jakoś ich nie dostałem o co chodzi czy tak miało być czy co bo ja nie ogarniam jak mam tego nie dostać to sie załamie no 120 gwiazdek [ciach]

Post edytowałem, usunąłem niestosowne słownictwo oraz zmieniłem kolor czcionki na zgodny z Regulaminem forum.

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 grudnia 2014
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

W grze nie mamy hodowli jaskółek, rozumiem, że odblokowałeś którąś z run na Drzewo mądrości, proszę więc zajrzyj do poradnika i wskaż które z nich dokładnie odblokowałeś. :)
    Twój post zedytowałem, zmieniłem czcionkę, kolor czerwony zarezerwowany jest wyłącznie dla członków ekipy, słownictwo również zmieniłem, zapoznaj się proszę z Regulaminem forum, byś w przyszłości nie narażał się na nałożenie punktów karnych i blokadę konta na forum. :)

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Jak to odblokowałeś? Hodowla osłów jest przypisana do poziomu - w senie od 60 poziomu masz osły (tabela poziomy na farmie) i wtedy możesz również zacząć je hodować, a kukułki są związane z kukułczym eventem (Poradnik odnośnie eventu kukułczego). Jeżeli wydałeś gwiazdki prawdopodobnie odkryłeś runę na Drzewie Mądrości o nazwie: "A kuku" i "Poganiacz osłów", są to runy które dają pakiety startowe z konkretnymi rzeczami takimi jak zwierzaki podstawowe, Super Pasza, perfumy i wybieg solo.. :)
    Trzeba czytać uważnie, lub zanim się coś wybierze poszukać w poradniku lub dopytać o pewne rzeczy na forum (mówię tak bo nauczyłam się tego na swoich błędach) :D
    Pozdrawiam i powodzenia w grze życzę!

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 dziękuję za pomoc.

A w związku z tym,że Autor pomimo obecności na forum,więcej pytań nie zadał,temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.