Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Od 8 mają być neonowe zagrody: kaczki,krowy,owce:) Tam SP będzie potrzebna.
    Zrozumiałe,że jeszcze u Ciebie event trwa:)
    Też u mnie zimno:) Ale jeszcze nie ma co narzekać. Pamiętacie cały luty kilka lat temu po -30. Wtedy to można było narzekać.

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Ciekawe ile tej paszy będziemy potrzebować. Mam ok 500 ale kaski to raczej na wydanie nie mam :D

Dziekuję Karola :D Ty zawsze pełną informacje masz w zanadrzu :)

3. Nutka

Nutka Komandor forum

To całkiem nieźle, ja mam tak połowę tego. Kaski też nie mam ochoty wydawać na SP i dlatego troszkę się martwię, czy wystarczy na zdobycie zagród. Trochę zwierza kolorowego kupiłam, ale nie wiem czy to wystarczy, ale zacznę się martwić jak będzie FAQ :D

4. stokrotka76

Dokładnie tak...poczekajmy na poradnik i zobaczymy. Najgorsze, że nie cierpię nie skończyć jak już zacznę, wtedy tracę zdrowy rozsądek i mogę coś głupiego uczynić, coś co z góry wykluczyłam :)

Te neonki są kuszące bo jednak te 4 szt zwierzaka to piękna ilość :) ale grafika ich nie bardzo przypadła mi do gustu...taka troszke przesłodzona ale co kto lubi :D :D :D

Zapasu kolorowych zwierząt tez nie mam bo wszystko podczas dożynek poooooszło :)

ryba4862, carlain21 oraz gertruda1212 lubią to.
  5. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

witam kociaczki w nowym roku ja evencik już skończyłam teraz ustawiłam stajennego i sadzonki zobaczę co dostanę dzisiaj poznałam nową kierowniczkę schroniska i od razu rewolucje porządkowe kotki zostały przeprowadzone do innego pomieszczenia mam nadzieję że jakoś się przyzwyczaję do nowej sytuacji

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Też czasami mam skłonność do działań destrukcyjnych ;) i wykazuję wtedy brak konsekwencji xD.
    Neonki lubię ze względu na ich funkcjonalność, a wszystkie drzewka i zagrody co do urody to podziwiam chwilę i zapominam :p. A tych zwierzaków coraz więcej potrzeba, na rynku drogie, a ja nie potrafię handlować więc muszę je sama hodować xD.

7. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

telkus dlaczego nie widac twojej sygny ?

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  8. stokrotka76

Ja też wystawiłam TS - y ale nie spodziewam sie rewelacji...jakoś szczęścia nie mam
    ;)

Myślę, że jesli kociaki mają zmiane na lepsze to szybko sie przyzwyczają bo ponoć do dobrego to szybko, gorzej odwrotnie :)
    Nowy Rok i nowa kierowniczka to i nowe porządki :)

ryba4862 i Nutka lubią to.
  9. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

witaj kochana gertrudo1212 jakoś nie umiem jej ustawić więc sobie odpuściłam jej wstawienie ale nowa kierowniczka jest nawet fajna

gertruda1212 lubi to.
  10. stokrotka76

Haha...ja z handlem też mam problemy...zawsze sprzedaję taniej niż wypadałoby :) najgorsza jest ta sprzeczność interesów , rośliny czy zagrody a potrzebne jedno i drugie więc ciągle coś zmieniam :)
    Zdecydowanie jednak lubię być hodowcą :D

carlain21, Nutka oraz gertruda1212 lubią to.
  11. gertruda1212

sama nie wiem jak ustawilam swoja :) wszystko jest pokazane w watku z sygnaturkami w szafie :)

ryba4862 i Nutka lubią to.
  12. Nutka

Nutka Komandor forum

Nie odpuszczaj tylko bierz się do roboty póki jesteśmy to pomożemy kro po kroku :)

13. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dziewczyny:) Szykować wszystko i SG(kto to pisze najbiedniejsza farmerka) i kolorowe:)
    Neonki mi się bardzo podobają, wolę je niż różowe zagrody/warsztaty:)

ryba4862, stokrotka76 oraz gertruda1212 lubią to.
  14. Nutka

Nutka Komandor forum

Ty nie pisz tylko, że szykować, ale powiedz jak to zrobić :pxDxDxD.

15. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

czy wiadomo jakie zwierzęta będą potrzebne do neonówek bo poradnika jeszcze niema carlain21 o kim pisałaś

ryba4862 lubi to.
  16. Nutka

Nutka Komandor forum

Będą kaczki, krowy i owce.
    Tekla nie zamawiaj w każdej pracowni sygnatury, a potem ich nie nosisz. Już Anka się na Ciebie zdenerwowała w Sygnaturkowni.

ryba4862 lubi to.
  17. gertruda1212

ups :p

ryba4862 lubi to.
  18. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

więc dziękuje ale nie będę zamawiać jak nie potrafię wstawić myślałam że to takie proste wstawić ale się nie da próbowałam kilka razy i nic z tego nie wyszło :(

ryba4862 lubi to.
  19. stokrotka76

Ale to jest proste, tylko masz złe nastawienie :) rób krok po kroku tak jak masz podane w poradniku a uda sie :D

ryba4862, gertruda1212 oraz Nutka lubią to.
  20. gertruda1212

ale z czym masz problem ?

ryba4862 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.