Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

o matko wyslalam na nutka :( i co teraz bedzie :cry::eek:prosze wyslij mi ten chutney :p kaziu46 ? zaraz wysle sowke :p i dzieki z gory za pomoc :D
    tak z ciekawosci Ty palilas kiedys ?

3mam sie jakos dzielnie nawet nie licze dni bez papierosow po prostu wstaje rano pije kawke i nie pale :D
    a kotek nie jest moim problemem bo teraz jak go znam to widze jak fajne sa i mile kotki :)

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2016
    carlain21 lubi to.
  2. Nutka

Nutka Komandor forum

No ale alergia?
    Chutney poszedł :). To korzystaj, ale zjedz dopiero przed zbiorem. W tym evencie też jest kilka do zdobycia :).
    Ja raczej podpalałam dla towarzystwa niż paliłam;).

carlain21 lubi to.
  3. gertruda1212

dziekuje serdecznie za prezencik :D zjem przed zbiorem ;)
    alergia mnie blokuje ale tak lubie tego kota ze go prawie kocham zawsze mnie wita w progu klatki schodowej ... to takie mile bardziej go lubie niz psy ...
    popalalas? ... to nie znasz bolu palacza ...

carlain21 lubi to.
  4. Nutka

Nutka Komandor forum

Palacza nie, ale jestem uzależniona od słodyczy :cry:. Dlatego wiem jak trudno z tym skończyć i podziwiam szczerze tych co im się udaje, albo chociaż próbują :music:.

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  5. gertruda1212

ale przejmujesz sie waga masz z tym jakis problem ? ja jem teraz za 3 ech :p i mam to gdzies byle tylko rodziny nie truc i samej siebie ... wiesz jak jesz slodycze to tylko szkodzisz samej sobie jak palisz to szkodzisz kazdemu kto jest blisko ciebie ...

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Niestety mam duży problem, dlatego podziwiam tych co potrafią zrezygnować z nałogu... bezpośrednio moja waga nie wpływa na bliskich, ale naprawdę duża może ograniczać choćby ruchowo, a wtedy i rodzina cierpi... oglądałam pasjami filmy o takich grubasach, żeby mieć jakiś doping i nie pozwolić, żeby nałóg doprowadził mnie do czegoś takiego :p

7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

To co mamy w itemach te fajerwerki to trzeba wystrzelić czy mogą zostać i wymienią nam na PD i SG??

ryba4862 lubi to.
  8. gertruda1212

nie mam pojecia ...
    a nuteczko jesli chodzi o wage to napewno sloneczko przesadzasz jestes chudziutka laseczka ;)

ryba4862 lubi to.
  9. Nutka

Nutka Komandor forum

Może zrobiłaś za dużo? bo tak to nic nie powinnaś mieć, albo to zeszłoroczne? ;)
    Niestety nie, ostatnio to byłam chudziutka w przedszkolu xD. Ale ku przerażeniu kilku osób zbytnio się tym nie przejmuję ;).

10. gertruda1212

uwielbiam cie ;) hahahahha w przedszkolu i to lubie - lubie dystans do siebie :D

ryba4862, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  11. carlain21

Nie to jest to co z zadań. Ja widocznie za dużo tub z roślin ukręciłam. Więc tamto z zadań nie zużyłam wszystkiego.
    I nie wiem czy teraz to wystrzelić, czy to może tam zostać i tak wymienią:)

ryba4862 lubi to.
  12. Nutka

Nutka Komandor forum

Ale tych petard chyba nie da się wystrzelić. Strzelało się tymi zdobytymi w evencie. Te Ci najwyżej potem wymienią - ponoć to najkorzystniejsze :). Chyba, że piszemy o dwóch różnych sprawach xD

13. carlain21

Chodzi mi o te petardy właśnie z eventu:)
    Co się stawia na polu. Tam za nie się tulejki zdobywało,tak? A ja nie wystrzeliłam ich wszystkich,tylko mam jeszcze kilkadziesiąt sztuk w pasku z itemami.
    Ukręciłam więcej tulejek w młynie z roślinek,wiec nie potrzebowałam tych z zadań eventowych.

14. Nutka

Nutka Komandor forum

To możesz wystrzelić bo one wtedy dają sporo PD chyba ;)

15. carlain21

W takim razie wystrzelę w ogrodzie, pola zajęte:)

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Ja tylko w ogrodzie strzelałam :D.
    Zrobiłam przegląd w spółdzielni i mam już 255 SP :D. I to chyba nie wszystko co mogę zdobyć xD.

ryba4862, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  17. carlain21

Idę podziwiać wystrzały:)

Super,zbieraj,zbieraj do 500 dociągniesz;)

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  18. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej ...witam Was noworocznie :)
    Ja jeszcze walczę z eventem ale za jakieś 1,5 godziny będzie koniec :)
    Wczoraj mało zrobiłam bo prawie cały dzień spędziłam u mamy :) a dziś już byłam w pracy :(
    Zimnica u mnie, rano było -10 stopni ale najgorszy jest wiatr, który temu towarzyszy .

Jakoś nie mogę się niczym ogarnąć...znowu coś nam szykują z SP ? Idę poczytać...pozdrawiam :)

19. gertruda1212

jest juz poradnik ?

ryba4862 lubi to.
  20. Nutka

Nutka Komandor forum

To jest raczej niemożliwe 8). Ale jeszcze troszkę może uskrobię ;). Bardzo lubię neonki :p.
    Witaj Stokrotko :).
    Dobrze że jesteś :music:. Już się zastanawiałam czy jednak Ci komp nie zastrajkował znowu :sleepy:. U mnie aktualnie -14 i też wiaterek więc raczej nieprzyjemnie.
    SP z tego co piszą w zgdauli może być bardzo dużo potrzebne, albo dużo milionów SG:sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.