Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja jeszcze mam możliwości:) na wyciągnięcie SP ze spółdzielni:) Nie tylko z tych zadań z wysokim zwierzem,ale i wiele innych:)

Tylko ze zwierzem trzeba się przygotować. Mam jeszcze coś ponad 70 kóz a także 200 owiec. Kaczek mniej dużo,mniej.

Kibelki i 2 ts drzewka mam wystawione. Jak oddam 1300 sztuk lnu to resztę ts drzewek mieć będę:)

ryba4862 i Nutka lubią to.
  2. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Na wszystkie dni Nowego Roku
    Życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku.
    Obyś jednym krokiem mijał przeszkody.
    Byś czuł się silny i wiecznie młody!

Wpadłam przywitać się i pozdrowić po wczorajszych przygodach i poszukiwaniach. Moją maluśką na szczęście tylko z szafy wyciągałam ale psina sąsiada dała nam koncert godny Nowego Roku. Nareszcie spokojniutki był dziś dzionek i pozwolił na odespanie "przygód" i podgonienie eventu. Zaraz zbiór ostatnich fajerwerkowych kwiatków.

Pożegnam się sympatyczniejszym obrazkiem

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziękuję za piękne życzenia :)
    To ciężka noc miałaś :sleepy:. Ja ze swoim czarnuchem mam szczęście, kompletnie się nie boi strzałów, a nawet jak je słyszy to leci do okna, żeby zobaczyć co to się dzieje xD. Z ewencikiem chyba rano będę miała koniec, ale zapomniałam upewnić się czy lnu na pewno wystarczy. Starość nie radość :p.

ryba4862, stokrotka76 oraz gertruda1212 lubią to.
  4. carlain21

To niespokojny dzień miałaś.
    Dziękuję za życzenia:)
    Uwinęłaś się z eventem migiem.
    Dobrej nocy:)

Mam tak samo ze swoim psiakiem. Co prawda spał w szafie,ale zawsze tam śpi. Taką miejscówkę sobie znalazł:)
    Rano tylko ciuchy trzeba od nowa składać:)
    A fajerwerki oglądałam razem z nim. Otworzyłam okno i podziwialiśmy kolorowe niebo:)
    Trzymałam go,nie bał się,nie trząsł:)
    Nieraz to chce,żeby go na balkon puścić i szczeka:)

Oblicz wszystko dokładnie,abyś dosiewek nie musiała robić:)

A co do starości, to odwołaj się do obrazka Stokrotki:) z wczorajszego dnia:)

5. Nutka

Nutka Komandor forum

Dzięki Ci za przypomnienie, bo znowu zapomniałam xD. Mam chyba z 300 lnu więcej :).
    Starością konkretnie, a szczególnie wizualnie się nie przejmuję, tylko tak żartuję :D. No, czasami się boję, że głowa rzeczywiście mi odmówi współpracy, ale to jeszcze trochę potrwa :p.

6. carlain21

O tą wizualną można zadbać:)
    By nie mieć powodu się nią przejmować:)
    Widzisz masz za dużo lnu a ja jeszcze czekam na zbiór i znowu zasieję:)
    Głowa dobrze ćwiczona,nie odmówi współpracy:)

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Staram się jak mogę i o ciało i o duszę i o głowę ;). Choć pewnie zawsze można więcej, ale mam trochę słabą silną wolę w tych tematach xD.

8. carlain21

Dobrze,że starania są:) Jakieś efekty zawsze będą:) Bez starań nie było by niczego:)
    Len prawie zebrany, teraz idę zbierać na leśnej polanie:)

9. Nutka

Nutka Komandor forum

To może jeszcze dzisiaj skończysz :). Ja jestem przygotowana do porannego zakończenia ewentu. Kibelki wystawione, mam nadzieję, że rano dadzą mi trochę radości ;). A teraz mogę spokojnie iść się umyć, a potem poczytać sobie w łóżeczku książkę :music:.
    Dobrej nocki i kolorowych snów :).

10. carlain21

A ja serial oglądam:)
    Ciekawej,wciągającej lektury życzę:)

Też idę się pluskać:)
    Dobrej nocy.

Edit:

Po evencie:)

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2016
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam weekendowo :).
    Widzę, że niektórzy już skończyli evencik :p, a niektórzy jeszcze chyba walczą bo tak cicho siedzą ;).
    U mnie piękna pogoda, bo słońce ale też niezły mrozek, więc na spacer się nie wybieram, ale za to robię trochę porządku w papierach :).
    A co u Was kociaczki słychać? ;)

12. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

nuteczko witam Cie sredecznie a wiesz czasu nie malam wczoraj i z eventwem jestem do tylu same chwasty mnie dzis przywitaly :( na farmie :p no nic nie zajrzalam wczoraj na farme to i chwasty narosly a teraz ostro sie biore za evencik juz nastawione fajerwerki

ryba4862, stokrotka76 oraz Nutka lubią to.
  13. carlain21

A skończyli niektórzy i odpoczywają:)
    Byłam autko odpalić,strasznie szyby mi nawet od środka zamarzły.
    Grunt,że odpala.
    A u mnie też mrozik, byłam na polu to mi uszy zmarzły. Nie jest chyba tak źle,bo pies po polu biega;)
    Do domu nie chce wracać.

14. gertruda1212

czesc carlain to sie ciesze ze masz autko na chodzie pomimo mrozu ;) gratki zakonczenia eventu ja jestem w polu przez to ze nie bylo mnie wczoraj na farmie :(

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  15. carlain21

Witaj:)
    Nawet nie wiesz jaka to ulga,że odpala.
    Gorzej,że szyby zamarzają.
    Na wieczór rzucę coś na szybę.

Jeszcze kilka dni,więc też dasz radę ukończyć.
    Dziękuję za gratulację:)

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Szybko nadrobisz :). Masz chutney? Jak nie to pisz sówkę to się coś w stodole znajdzie ;).
    Kara, to jeszcze nie tak źle jak i pies biega i samochód odpala xD.

17. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Witam w chatce...
    [​IMG]a ja tak myszkuje skromnie...za dwie godzinki koncze event... i już wracam do codzienności

18. carlain21

Jeszcze mu łapy nie przymarzają do ziemi:)
    Choć od czasu do czasu go pod drzwiami słyszę:)
    Z tymi samochodami to nigdy nie wiadomo, więc czasem nawet jak nie jeżdżę to przepalam. Był by kłopot,gdyby nie odpalał.

19. gertruda1212

sloneczka pomozcie i podeslijcie cmj jak macie taka mozliwosc jestem w kropce :p :(
    opowiem Wam cos :
    wczoraj odwiedzil mnie bezpanski kotek ktory mieszka na klatce naszej i wiecie co wszedl mi do mieszkania i nie chcial wyjsc tylko mruczal i sie lasil nie wiem czy kotki sie lasza ale tak wlasnie bylo i najdziwniejsze jest to ze ten kotek mnie wystraszyl bo to bylo poznym wieczorkiem a on lapka zaskrobal w moje drzwi :D taaaaaki jest slodziak ehhhh szkoda ze mam alergie z miejsca bym go adoptowala
    ps: ale mi sie palic chce... ale dzielnie sie trzymam :D

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2016
    ryba4862, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  20. Nutka

Nutka Komandor forum

Przecież pisałam :D. Ślij sówkę na kaziu46 :).
    To masz problem z kotkiem, a nie masz kogoś kto by szukał kotka do domu, jak on taki fajny?
    Trzymaj się dzielnie :). Nie daj się, patrz ile już wytrzymałaś. Mój mąż nie pali już 6 lat. Jego papierosy to teraz cukierki miętowe twarde do ssania :D.

ryba4862, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.