Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kara też właściwie znika już. Mam zasiane już zbiory na jutro. Trochę boli mnie głowa i już wcześniej myślałam,żeby się zmyć i położyć,może przejdzie.

Mam włączone radio i fajną piosenkę świąteczną już słyszałam:):music::music:

Kara zajada jabłko pyszne,to zamiast pierników:)

Też więc mówię Wam dobranoc:)
    Śnijcie pięknie:)

ryba4862 lubi to.
  2. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Dzień dobry ...słonko za oknem.......pracy jest ogrom ale ...ale na wszystko jest jeszcze czas...byle event się nowy zaczął wówczas domowe prace ogarne na razie odpalam miotłe i znikam na miasto..pa

ryba4862 lubi to.
  3. carlain21

To nowa metoda na sprzątanie domów. Jak rozpoczyna się event lub się wie,że się za kilka dni rozpocznie,będzie ciekawy,czasochłonny to wtedy porządki ogarnia się w szybszym tempie?
    Pogoda faktycznie śliczna.
    Fajna na spacer z pupilem i nie tylko:pxD

A,gdzie masz lądowisko??
    Miłego dnia dla odwiedzających i dla Wszystkich pozostałych bywalców wątku.

ryba4862 lubi to.
  4. ja-nina7

Carlain..w sklepach i u rodziców ...tam ląduję i szybko startuję nie lubie długich posiadówek ..załatwiam szybko i na temat na 14.00 chcę byc w domu

ryba4862 lubi to.
  5. carlain21

Spodziewałam się takiej odpowiedzi:) Z wyjątkiem wizyty u rodziców. To udanych,szybkich zakupów i miłej wizyty u rodziców:)

Ja tak mam z zakupami ciuchowymi,jak coś mi się podoba i są fundusze, to biorę nie zastanawiam się.

ryba4862 lubi to.
  6. ja-nina7

dziękuję za JUŻ resztę dodam POTEM...pa

ryba4862 lubi to.
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Nareszcie doczytałam do końca, tak się rozpisały nowe i "stare" Kociary ;). Tekla gratuluję pasji i oddania :music:.
    Mnie dzisiejsza pogoda chciała wykończyć :(. Tak mnie zrywami bolała głowa, że aż niedobrze mi było. Jestem tym normalnie zmęczona :(. Ale może będzie coś padać, bo nareszcie chyba zaczynają tabletki pomagać :).
    Miłego popołudnia i wieczoru życzę :)

ryba4862 lubi to.
  8. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

mieliśmy fajną kotkę ale musieliśmy uśpić bo była poważnie chora miała na imię INEZ miała 6 lat szkoda ale za to mam dwa słodkie maluszki które są czarne i mają zielone oczka :)

TEKLA to tylko mój nick w grze a mam na imię ania

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem -->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć -->Wątek do ćwiczeń

MOD_Dragonfly

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2015
    ryba4862 lubi to.
  9. carlain21

O to cały wątek przejrzałaś? A mnie właśnie dalej głowa boli sam przód tu najbardziej czuje ból.
    Wczoraj było to samo.
    Też spędź wieczór miło:)

Aniu usuń jednego posta lub połącz 2 w jeden:)
    Bo to nieregulaminowo pisać posta pod postem,ale to raczej wiesz.

ryba4862 lubi to.
  10. ja-nina7

witam wieczorową porą ...nareszcie w chatce.. Tekla ja już się przyzwyczaiłam do tego nika ..ale czasem napisze T...ania.
    Jak idzie wam praca w oazach!

ryba4862 lubi to.
  11. carlain21

Mam tylko 2 domki aktywowane:)

I czekam 18 minut,zapomniałam zjeść różową galaretkę:)

ryba4862 lubi to.
  12. Nutka

Nutka Komandor forum

Cały od pierwszej strony - nie xD. Od ostatniego czytania, tak się rozpisałyście wczoraj, że nie zdążyłam przeczytać, bo szybko poszłam do gości :).
    Z tą głową to dzisiaj masakra, choć teraz już mi przeszło raczej, ale w pracy w ogóle nie mogłam myśleć, a ciągle oczywiście coś chcieli :sleepy:. Ale może już będzie lepiej :).
    Nowe oazy super tylko SP idzie migiem :p. Renki jeszcze jakoś skaczą, ale reszta to tragedia :(. Jeszcze nie zaczęłam eventu, ale zaraz może się zacznę przyglądać tylko nakarmię czarnego po spacerku ;).

ryba4862 lubi to.
  13. ja-nina7

moja menażeria już pojedzona i leniuchuje ...reny chyba pózniej zostaną w nowej misi ...tak sobie myślę skromnie...a właśnie widze że jest BB..

na ból głowy dobrze jest pościskac i pomasowac mały palec w obu dłoniach..spróbowac warto ..to nic nie kosztuje!

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  14. carlain21

Eee to nie postarałaś się:)
    Jak pisałaś,że tabletki zaczęły działać to już mniej będzie ból doskwierał:)

U Ciebie ta metoda działa?

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem -->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć -->Wątek do ćwiczeń

MOD_Dragonfly

ryba4862 i Nutka lubią to.
  15. Nutka

Nutka Komandor forum

Dobrze by było o tym pamiętać i wypróbować jak będzie bolała, teraz na szczęście przeszło i mam nadzieję, że już nie wróci szybko:).
    Moja wina [bije się w piersi] :pxD
    Mam renka aniołka :inlove:

ryba4862 lubi to.
  16. ja-nina7

mnie też poawił się ren aniołek...

kapustka i grzybki ugotowane utro klejenie pierogów i uszek ...cały tydzień przed świąteczny pracuję więc teraz zrobie co trzeba ...a na farmie reniferki ładniutkie się u mnie poawiły -elfy i aniołki- padam na twarz i klawiature życzę spokojnej nocki i do jutra dobranoc!

ryba4862 lubi to.
  17. carlain21

Dzień dobry sobotnie:)

Jak Wam idzie kolorowanie po nowej aktualizacji?
    Ja jeszcze misji nie zaczęłam.
    Zbieram na razie SP w spółdzielni.

ryba4862 lubi to.
  18. ja-nina7

Witam milutko kolorowanie idzie expresem tylko brak paszy i zwierząt...reszta małymi kroczkami zgodnie z planem

ryba4862 lubi to.
  19. carlain21

Można się zapomnieć z kolorowaniem:)
    U mnie się moja własna SP skończyła, teraz potrzebuję 2 kukułek długouchych i będę mieć 20 sztuk SP.
    Jest jeszcze SP z tej misji trwającej,tylko tu muszę kupić zwierzaki kolorowe na początek,bo mam 0 reniferów,0 rybek,0 osłów.
    I jeszcze z pewnością SP gdzieś znajdę, kiedy oddam 2 kukułki, to później 14 potrzebuje chyba na kolejne zadanie,tam też w nagrodach SP jest.

Idę zapełnić konto SG:)

U mnie już dziś lepione były pierogi ruskie:) Pierogi z kapustą i uszka już wcześniej zostały przygotowane.

ryba4862 i Nutka lubią to.
  20. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Wnerwiłam się na BB>:(, ale na szczęście zaraz mam gości na obiedzie, to może trochę przejdzie ;). Ale już dużo nie zdziałam bo dla pnącza w evencie musiałam jej zużyć bardzo dużo :eek:.
    Życzę miłego popołudnia i samych sukcesów w BB, a ja na razie znikam :).

ryba4862 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.