Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

dwie babeczki są czarne ale Gzyms tradycyjny bury dachowiec...ale serce ma wielkie i bardzo mi pomógł w chorobie...poprostu ją wymruczał!!!

2. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

to schronisko znajduje się w KOSZALINIE zapraszam janina

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  3. ja-nina7

z Opola to długa droga...

ryba4862 lubi to.
  4. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A nie ma w domu kocich konfliktów ?
    U mnie rudy jest taki wyobcowany a szary trzyma z psem (bo psa znajdę tez mam )...najwyraźniej nie lubią rudzielca a i on im nie ułatwia zmiany uczuć :)

Tekla mi do Ciebie bliżej :D

ryba4862 i Nutka lubią to.
  5. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

stokrotka to może wpadniesz kiedyś do mnie zapraszam

6. ja-nina7

nie ma konfliktów a jeśli już czarne za bardzo brykają Gzyms je uspokaja...zabawne jak te kociaki się dogadują

7. stokrotka76

Może kiedyś jakie dobre wiatry przygonia mnie do Twojego królestwa :D

Czasem zwierzęta dogadują się lepiej niż ludzie...a może nie tylko czasem ;);)

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Przyłączę się do Twojego posta i odpowiem tez na wcześniejsze posty gości naszych,kochających kociaki całym serduchem:)

Witaj Tekla:)
    Cieszę się,że masz chęci i dajesz radość kociakom:) obecnością i czasem,który im poświęcasz.

Zwierzaki zawsze znajdą porozumienie między sobą a jak nie to cóż. Kot to indywidualność, swoje ścieżki ma.

Pierniki dlatego też, zostawiłam dla BP. Oni niech się potem martwią nadmiarem kg,zbędnym tłuszczykiem:)

ryba4862 i Nutka lubią to.
  9. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

mamy takiego kotka jest prześmieszny ma małe uszka i jest bardzo energiczny jak na swoje 10 lat najwięcej mamy kotków po przejściach ale się nie zrażam to mi daje satysfakcje i pocieszam je i bawię się z nimi za to że pomagam dostałam dyplom z podziękowaniami

10. stokrotka76

A ja widzisz, rzuciłam się na wszystko i teraz muszę walczyć z nadmiarem tyle, że to nierówna walka w której najczęściej przegrywam :D

Tekla widać, że serce masz ogromne do tej pracy :) Nie wiem czy Twój nick jest tez Twoim imieniem ale jest śliczne :)

ryba4862 lubi to.
  11. carlain21

To się nazywa łakomstwo.
    A Ty jesteś łakomczuchxDxD:p

Kociaki są przeważnie śmieszne, no dobrze zdarzają się też dostojni,poważni:)
    Z kocią naturą jest jak z nami babami... ha ha

Gratuluję dyplomu. Ktoś Cię docenił. Cieszysz się tym.

ryba4862 lubi to.
  12. ja-nina7

..Gratuluję Ci dyplomu i serca masz je WIELKIE

ryba4862, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  13. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

cieszę się ale najbardziej zadowolone są kociaki bo mają kogoś do zabawy ha ha:D

ryba4862, Nutka oraz stokrotka76 lubią to.
  14. carlain21

Obecność Twoja jest dla nich ważna. Myślę,że jest to obecność "ważna" dla obu stron.

ryba4862 i Tekla33 lubią to.
  15. ja-nina7

no i Gzyms przyszed do domku ..zawsze skacze na klamkę od drzwi wejściowych ...szkoda że nie wie jak zadzwonic...hi hi

16. carlain21

Dobrze,że wie kiedy wrócić...bo mój psiak to nie zawsze a kociak jak jest cieplutko to też woli zostać w ogródku na nocxD
    Czasem chodzę i go szukam,muszę z latarką. Jest czarny,to go nie widać dokładnie, tylko oczy same mogę dostrzec jak się dobrze wpatruję:)

17. stokrotka76

Muszę zniknąć na jakis czas ale zostawiam Was Kociary w dobrych rękach :) tutaj tak naprawdę Karola jest gospochą :D:inlove::inlove:
    Miłych pogaduszek i do spotkania :)

ryba4862 lubi to.
  18. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

ja-nina7 może go jakoś nauczysz było by fajnie

ryba4862 lubi to.
  19. ja-nina7

Było mi miło ale znikam do jutra...:inlove:

ryba4862 lubi to.
  20. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

dla nich jest fajnie że ktoś z nimi pobawi pogada a dla mnie jest satysfakcja miłego wieczoru ja-nina7 ja też zmykam do usłyszenia jutro bo wstaje o 8 żeby pójść do schroniska do moich kociaczków

ryba4862 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.