Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrowionka i śniadanko żeby były siły na igraszki z kotami :D:D:inlove:

ryba4862 lubi to.
  2. sylwus8

sylwus8 Forumowy żółtodziób

hej o co chodzi z tą misją z kotami

3. agafarm

agafarm Okazjonalny autor

Misja z kotami dawno za nami, więc trzeba tu trochę posprzątać i odświeżyć stare kąty. [​IMG]

ryba4862 lubi to.
  4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witajcie goście Magicznej Kociej Chatki:)

Jak Wam idzie event?
    Chwalcie się zdobyczami z ts:)

Mnie jeszcze sporo wypadajek brakuje,ale może dam radę:) Ts jeszcze nie wystawiłam:)

ryba4862 lubi to.
  5. agafarm

Witaj moja nowa sąsiadko. :):) Do skończenia eventu jeszcze daleka droga, ale próbuję. Gratuluję przejścia poziomu i dziękuję, że przy okazji zdążyłam załapać się na punkty. :D

ryba4862 lubi to.
  6. carlain21

Witaj:)
    Czy nick oznacza również Twoje imię???
    Też próbuję, roślinek nie tak dużo mi brakuje,ale gorzej z wypadajkami. Brakuje coś ponad 200 sztuk jak nie więcej,nie liczę dokładnie:)
    Nawet nie patrzyłam ile mi tam brakuje,ale dzięki trwajacemu eventowi udało się przeskoczyć:)
    Mam też drugiego nowego sąsiada-Węgra też się chyba załapał. Napisał coś do mnie sam, a ja wielkie oczy zrobiłam:eek::eek::eek:.
    Coś mu tam naskrobałam,ale nie wiem czy coś złego przypadkiem nie napisałam i mnie źle nie zrozumie.
    W każdym razie napisałam,że węgierskiego nie znam,tak proste zdanie tłumacz raczej dobrze przetłumaczyłxDxD.
    Mam nadzieję,że event ukończymy:)
    Jakie u Ciebie są braki???

7. agafarm

Mam na imię Agnieszka, ale rzadko używam pełnego imienia. Za długie. ;) A jeśli chodzi o event, to brakuje mi z 300 skarbów.:( Na dodatek nastąpił jakiś błąd i nie wyświetla mi się, czego ode mnie żądają. Dostarczyć mogę, tylko nie wiem co. :D

ryba4862 lubi to.
  8. carlain21

Jak masz przycisk dostarcz na zielono to tylko klikaj jak masz to zatwierdzi oddanie:)
    Też obliczyłam wypadajki i brakuje mi nieco ponad 300 i jeden jeszcze zbiór nimfy:)

Będę się starała:) Ale co najważniejsze nagrody już mam. Jutro rano odkryję swoje ts zdobycze:)

ryba4862 lubi to.
  9. agafarm

Ciekawe, gdzie się podziewa gospodyni magicznej chatki? :music:

ryba4862 lubi to.
  10. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Cichutko tu jak makiem zasiał :) Gospodyni szwenda się po innych wątkach bo tyle się dzieje :D a tu nigdy tłoku nie było a i czasu brakuje...może zima przygodni strudzonych farmerów na pogaduchy :)

ryba4862 i agafarm lubią to.
  11. agafarm

No cóż, magiczny domek sprzyja kontemplacji, więc pewnie stąd ta cisza. :p Martwię się tylko, czy mieszkające tu koty nie padną z głodu. Na różnych stronkach można nakarmić wirtualnie psy, ale dlaczego nikt nie domaga się karmienia kotów?-.-

ryba4862 lubi to.
  12. Kevinn

Kevinn Czeladnik forum

hej Kociarze! ja też lubię bardo koty! marzę o takim całym czarnym, ale siorka ma uczulenie na sierść i jak dostałem od babci to trzeba było oddać. :(
    dlaczego ludzie są uprzedzenie do czarnych kocurów? one są taakie słodkie!!

carlain21 i stokrotka76 lubią to.
  13. stokrotka76

Hej...ja też lubię czarne koty ale mam.....rudzielca :) dla miłosnika kota jego kolor nie ma znaczenia a nocą wszystkie koty są czarne :D :D :D

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  14. Kevinn

Kevinn Czeladnik forum

pokaże jego zdjęcie? rude koty też są super :D

stokrotka76 lubi to.
  15. stokrotka76

Proszę oto mój rudy Diego :D

[​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG][​IMG]
    Pozdrawiam kociarzy :)

ryba4862, carlain21 oraz agafarm lubią to.
  16. Kevinn

Kevinn Czeladnik forum

jak mu dobrze że sobie leży na łóżku! wygląda jak z reklamy! piękny ten rudzielec i bardzo ci go zazdroszczę. wygląda bardzo spokojnie ale może to tylko pozory i jest psotny :D ile lat ma?

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  17. stokrotka76

Diego jest już dorosłym kotem, ma 6 lat i jest ogromnym pieszczochem ale wdaje sie czasem w bójki z drugim moim kotem bo jakoś sie nie polubili :D

ryba4862 i agafarm lubią to.
  18. Kevinn

Kevinn Czeladnik forum

na pewno kłócą się o ciebie bo każdy chce być twoim ulubieńcem! albo nudzi im się i to dla nich zabawa!

koty są takie słodkie. tylko nie wiem czemu kot mojej babci mnie zawsze chce udrapać jak go próbuję złapać. niektóre są strasznie dzikie i nie chcą się ze mną bawić. :(

19. agafarm

Czasami, aby oswoić kota, trzeba dużo, dużo cierpliwości. Gdy go łapiesz, czuje się zagrożony. Zacznij od delikatnego głaskania, a sam będzie przychodził po więcej. :)

ryba4862 lubi to.
  20. carlain21

Pajęczyn się tu troszkę nazbierało;)
    Nie wzięłam sprzętu do sprzątania,więc wszystko mam na sobie,ale przynajmniej na Halloween jak znalazł strój ubrałamxDxD
    Pozdrawiam serdecznie i miłego eventowania:)

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.