Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Witajcie dziewczyny :) dawno mnie tu nie było i po raz pierwszy siedzę tu zasmucona i ....zawstydzona, że nie jestem z Wami w trudnych chwilach.
    Tak naprawdę nigdy nie wiem co w takich chwilach powiedzieć, bo wszystko brzmi banalnie ale wszystkie Was przytulam i ściskam i powiem, że znam Wasz strach i ból bo sama przez to przechodziłam ale zawsze słonko i tak w końcu świeci i życzę Wam oby stało się to jak najszybciej .

ryba4862, sarenka oraz carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witaj Stokrotko:)

To są momenty, chwile, w których każde słowa, tak jak piszesz brzmią banalnie,nie wiemy co powiedzieć,ale ważne,że się jest. Można po prostu pomilczeć...,być myślami:)

Takie chwile trzeba przeżyć, a robi się to na swój sposób. Tyle o smutkach, będzie jeszcze wiele radości i powodów do uśmiechu:)

Ja wróciłam właśnie do domu,byłam w odwiedzinach u rodzinki. Przywiozłam ze sobą nadbagaż kaloriixDxD, pasowało by teraz wyjść na spacer lub na rower.

Zbieram roślinki,sieję:) Jeszcze końca eventu nie widać,ale bliżej niż dalej.

Buziaki:)

3. stokrotka76

Hej Karola :) miło Cie spotkać.
    Ja też sieję jedną roslinkę tę dłużej rosnącą mam już kompletną jutro jak dopiszą wypadajki będzie po evencie .
    Uprawiam od wczoraj słodkie lenistwo i dobrze mi z tym, że nie chce myslec o tym, że istnieje poniedziałek .

4. carlain21

Ja nic nie liczę sieję,zbieram. Wiem,że brakuje mi 11 szwajcarskich lodów,ale nie mam jeszcze składników,by nastawić w młynie.

Przyzwyczaja się człowiek do dobrego:)

ryba4862, sarenka oraz stokrotka76 lubią to.
  5. stokrotka76

Oj tak Karola do dobrego przyzwyczajamy sie szybko, gorzej jak w odwrotną stronę :) najważniejsze, że jutro jeszcze niedziela i mam nadzieję, że niedziela powita nas piękną pogodą od samego rana .

Mi brakuje 14 lodów ale to nie problem bo szybko kręci sie te lody :)

6. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam Kociary i resztę miłośników zwierząt
    Przytulam Rybkę - myśl pozytywnie - będą jeszcze dobre chwile. Mi jakoś udaje się walczyć z chorobą taty. Kolejna przeszkoda przezwyciężona. Ja chętnie zabiorę te nadmierne kilogramy które macie na zbyciu Karola. Jakoś tak mi się ostatnio troszkę ich zgubiło za dużo. To jest tak że nigdy nie ma jednej biedy. Do choroby taty jeszcze doszła mi infekcja odkleszczowa u koteczki - niestety nie udało się jej pokonać - zbyt zjadliwa odmiana ją dopadła. Najpierw weterynarz podejrzewał że to jakaś kocia grypa a potem to już tylko można było tylko mieć nadzieję że serce wytrzyma kolejne dawki leku, niestety Mizia już była zbyt osłabiona. To troszkę moja wina - zajęta tatą nie dostrzegłam pierwszych objawów choroby u kotki. :cry::cry:
    Ale jutro niedziela i musi być dobry dzień. Evencik ma się ku końcowi już tylko ostatnie zbiory szarotki rano i kozy zostało mi wyhodować. Powodzenia w evencie.

7. stokrotka76

Elu ja mogę podarować kilka kilogramów bez uszczerbku dla siebie :D
    Nie jest Twoją winą, że koteczkę pokonała choroba, nawet największy miłośnik zwierząt na pierwszym miejscu postawi tatę, zresztą pomoc nie przyszła za późno skoro nawet weterynarz nie od razu rozpoznał co sie dzieje :(
    A jutro jak powiedziałaś, będzie dobry dzień i tego się trzymajmy :)
    Powodzenia.

8. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

[​IMG] [​IMG]
    Coś na dobry początek dnia

9. stokrotka76

Tobie i wszystkim bywalcom też dużo usmiechu :) u mnie piękny wiosenny dzień zaprasza na spacer :D Chyba skorzystam :D

10. carlain21

Hej dziewczęta:)

U mnie już koniec grillowania, a teraz zmykam obejrzeć kabaret lub inny program rozrywkowy:)

Miłego spędzania dalszej części majówki:)

ryba4862, sarenka oraz Hesarenka64 lubią to.
  11. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Cześć Dziewczyny :)
    Znowu pada , wczoraj było ładnie ,Wiem ..deszcz potrzebny ...ale dlaczego pada jak ja mam wolny dzień :)
    Kilka nietoperzy nakarmiłam , nagrody całkiem , całkiem :min upiorny bukiet , jakaś ts , 1 SP

Przykro mi z powodu koteczki :(
    Elu , dobre chwile na pewno będą , ale ...bez kogoś
    Życzę dużo zdrówka dla taty :)
    Słowa są niepotrzebne , przytulanie i uściski są wtedy niezbędne :)
    Pozdrowienia zostawiam i :*

Kara , dziękuję za milczenie i myśli :*

sarenka, Hesarenka64 oraz carlain21 lubią to.
  12. carlain21

Witam w słoneczną sobotę:)

Mam nadzieję,że znajdziecie czas na odpoczynek,że event Wam dobrze idzie.

Zbierałam dziś roślinki eventowe z dzikiej łąki,stoi tam też 14 drzewek i jakie było moje zdziwienie kiedy wypadło 3 sztuki złomu,jest tam 22 sztuki SP,nie wiem czy to ma znaczeni.

Nutkę pozostawiam:

jeszcze tą składankę dorzucę:

Przyjemnego słuchania:), myślę,że spodoba się.

Ostatnie edytowanie: 9 maja 2015
  13. stokrotka76

Hej Karola...spodobało się jak najbardziej.Dziękuję :) Wpadłam na moment tylko bo dopiero dotarłam do domu :(
    Pozbierałam co było do pozbierania i idę coś zjeść i jakąś kawę wypić bo zasnę na klawiaturze :)
    Tobie też miłego eventowego siania i miłego popołudnia :)

ryba4862, carlain21 oraz sarenka lubią to.
  14. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witaj Kocia chatko [​IMG] Miłośnicy kotów gdzie jesteście :mad::cry:

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2015
    ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  15. carlain21

Cześć dziewczyny:)

Elu myślę,że miłośnicy kotów a właściwe to wszelkich zwierzaków wygrzewają się na słońcu,spacerują,odpoczywają,realne pole uprawiają lub po prostu codzienność zatrzymała ich dla siebie:)

Pociąg przywiózł mi 3 nowości,kilka hitów,2 młyny,2 czerowności,psy,2 żółte zagrody pomarańczowe też,bobry ++ różowości brak,ale nie czekam na nie.

A Wam jak idzie??

Pozdrowionka:)

ryba4862 lubi to.
  16. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie :):inlove:

U mnie pogoda kiepskawa chłodno i mokro. Dla roślinek dobrze ale dla zwierzaczków mniej. Czekam na słoneczko.
    Gratuluję nowości - ja dostałam perfumerię i żółty kurnik i chlewik. Na 4 wyjazd już się nie zdecydowałam.
    Tulę swoją czarnulkę i słucham jej mruczanki i powolutku uprawiam faremkę . Spokojnych miłych chwil życzę

Post edytowałam zmieniłam rozmiar czcionki. Proszę pamiętać że jak mówi Regulamin:
    "2.5. Rozmiary czcionek
    Rozmiarem czcionki obowiązującym użytkowników jest domyślny rozmiar “4”. Wybranie większego rozmiaru czcionki utrudnia innym użytkownikom czytanie postu.
    Kara:
    Ostrzeżenie lub 11 pkt"

Tym razem upominam słownie.

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2015
    ryba4862 lubi to.
  17. stokrotka76

Hej dziewczyny :) kukułki kukają na mojej farmie a ja nawet eventu nie robię bo czasu mi brakuje :(
    Nie lubię takiego pospiechu i pędu ale nie mam na to wpływu.Mogę tylko poddać się rytmowi i pogodzić z tym.
    Jeszcze trochę i wszystko wróci do normy.
    Pozdrawiam i uśmiechu życzę :D
    Potrzebujących przytulam :*

ryba4862, Hesarenka64 oraz carlain21 lubią to.
  18. carlain21

Dobrze,że pomimo małej ilości czasu, pamiętasz o Nas:)

Witajcie dziewczyny i chłopcy(jak tu któryś zagląda).

Jak idzie event?
    Co sądzicie o kalendarzu?

Miłej soboty i niedzieli życzę:)
    Idę grabić trawę, tylko cebulę zbiorę z pól.
    Mam już roślinki i szkicowniki do ostatniego zadania, tylko flamastrów brak:)

stokrotka76 i ryba4862 lubią to.
  19. drevnikocurek

drevnikocurek Forumowy żółtodziób

Hej...
    Mam pięc kotów, więc może jest jakiś kącik dla nas? :)
    Bardzo dawno grałam, wróciłam, może jakaś kociara albo kociarz zechce być sąsiadem?
    Zapomnieliśmy jednego orzeszka kliknąć wczoraj i ubolewamy nad tym...

Za oknem jesień...
    Koty śpią...
    Pozdrawiam Was i Wasze kłaczki :)

stokrotka76 lubi to.
  20. stokrotka76

Hej...jestem i ja :) miałam kłopot z laptopem ale już hula :) klonuję indyczki i jak nigdy los uśmiechnął się do mnie :D z normalnych indyków dostałam malarza :D

carlain21 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.