Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Puk, puk....zagląda ktos tutaj ?
    W natłoku zajęć znalazłam wreszcie chwilkę :) nie już co się dzieje na farmie bo wpadam tylko na zbiory i zeby wysłac prezenty moim dobrym sąsiadom i znajomym :)
    Czytałam, że na koniec karnawału czeka na nas event karnawałowy....musze polatac po watkach bo nie wiem jak się przygotować :)
    Przyniosłam kawę bo może ktoś tu przysiądzie :D

Pozdrawiam serdecznie :D

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zagląda ktoś zagląda, ale sam ze sobą pisać nie będziexD

Witaj wiosenna Stokrotko:)

Jeszcze w ZZ można dowiedzieć się o kolorowych kameleonach,tajemniczych sadzonkach:)
    Też niewiele sama wiem, od czwartku nie miałam neta, sprzęt odmówił już posłuszeństwa i dopiero w poniedziałek wymienili na nowy, tamtego nie dało się naprawić:)

Więc eventu walentynkowego nie wykonałam wcale:)

Pozdrowionka:)

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2015
    ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  3. stokrotka76

To teraz z nowym sprzętem zaszalejesz :D :D :D
    Nie odało się z eventem walentynkowym to uda się z karnawałowym :) może troszkę super paszy wpadnie :D

A ja przebrałam się w wiosenny ciuszek bo juz z utęsknieniem wypatruję wiosny....wiosenna sygna jest, bociany na farmie są to znaczy, że do wiosny już nie tak długo :D :D :D

ryba4862 lubi to.
  4. carlain21

To nie tak:)
    Laptop mój działa, już trochę na siłach osłabł, swoje już wysłużył(latka ma),ale działa:)

Sprzęt,czytaj: antena od internetu do przesyłania sygnału,czy jak to się tam nazywa, spaliła się ponoć:)

Już czuć wiosnę, pogodę mamy dobrą:)

Jeszcze inne wiosenne sygnaturki masz:) A Ty waletynkowy event wykonałaś? Pewnie tak:)

ryba4862 lubi to.
  5. stokrotka76

Oj mój laptop tez wysłużony ale póki co daje radę :)
    Ewent walentynkowy wykonałam i cieszyłam się z kolejnego rzędu na pnączu :)
    Sygienki mam już chyba na wszystkie okazje a wiosenną mam jeszcze jedną od Ciebie, literkowo - stokrotkową :D :D :D

ryba4862 lubi to.
  6. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Cześć dziewczyny :)
    Po karnawale , a my na farmie nadal będziemy się bawić karnawałowo ;)

stokrotka76 i carlain21 lubią to.
  7. carlain21

Tak, tak Ty "polujesz" jak myszka na te rzędy na cudownym pnączu:)

Dla mnie to już za dużo tego wszystkiego,można się już pogubić w tych gałązkach:)

Ja tylko poprosiłam a sygnaturkę to masz od kochanej Kami:)

A ja za to wykonałam misję ze zwierzakami: gołębie,szopy pracze i boćki oddałam, jeszcze tylko jeże,żaby,wilki,koguty i misja będzie ukończona:) I 30 SP zyskałam:) a było wielkie 0.

Rybko witaj:)

A źle Ci, baw się jak pozwalają:)

ryba4862 lubi to.
  8. stokrotka76

Hej Rybko :D ja tam nie mam nic przeciwko dłuższemu karnawałowi :) dobra zabawa nigdy nie jest zła :D :D :D tylko czasu brakuje :D

Kami zrobiła ale dla mnie to i tak pozostanie prezent od Ciebie :D

9. ryba4862

Nie , nie narzekam :DZabawy nigdy dość
    Kara ,gratuluję tej misji ze zwierzakami xDJa jeszcze trochę nad nią popracuję .
    Stokrotko , od razu nadzieja we nie wstępuję ,na rychłą wiosnę ,jak patrzę na tą sukienkęxD

stokrotka76 i carlain21 lubią to.
  10. stokrotka76

Ja już nie mogę doczekać sie wiosny a tak naprawdę to już niedługo, przeciez za chwilę marzec :D :D :D
    Marzy mi sie też jakiś odpoczynek bo ostatnio nie mam chwili wytchnienia a ja tak nie lubię pośpiechu .
    Reniu a może Ty potrzebujesz sąsiadki :) mam wolne miejsce :)

ryba4862 lubi to.
  11. carlain21

To będziesz tańcować, rozpalona już jesteśxD:p

3 zadania już wykonałam wcześniej, trochę kupiłam boćków, szopów i gołębi:) i 4 zaliczyłam,ale na 5 to też trochę popracuję,tylko jeże produkuję:)

Nie patrz tylko na Stokrotkę, popatrz też przez okno, tylko w dzień nie terazxDxD
    I w sercu też wiosnę poczujesz:)

ryba4862 lubi to.
  12. stokrotka76

A Ty Karola mówisz o misji Niespodzianka z antypodów ? Ja nie skończyłam jej bo zatrzymały mnie kiwi. Nie mam niestety tej zagrody i czekam na jakiś event, gdzie byłaby do zdobycia :)

ryba4862 lubi to.
  13. carlain21

Nie Kochana:)

O misji: Wilk z sąsiedztwa:)

W tamtej misji z Antypodów to mnie kangury i renifery wstrzymują a i motyli oraz wiewiórek mało:)

Kiwi też nie posiadam, na targu jest,ale cena kosmiczna:)

ryba4862 lubi to.
  14. ryba4862

Odpoczynek tez bym chętnie powitała .Zima , zwłaszcza taka bez mrozu , to u nas cięższa praca .
    Stokrotko z wielką przyjemnością , już posłałam zaproszenie :D
    Kara , często w ciągu dnia ja muszę spać :) ale masz rację , dzień już odczuwalnie się wydłużył i dzisiaj słonko ładnie świeciło .

Kiwi , ani wilków nie mam , a drogie są bardzo :(
    Ale szybko piszecie , nie nadążam z czytaniem i pisaniem :D

carlain21 i stokrotka76 lubią to.
  15. stokrotka76

A to Wilka z sasiedztwa skończe jak jeszcze wyhoduję 8 wilków bo tyle mi do końca brakuje :)

Reniu zaproszenie dotarło i bardzo mnie ucieszyło :)

16. ryba4862

Stokrotko , ja również się bardzo cieszę .Dziękuję:D

Kara , ja zmarzlak jestem , więc się ubrałam w gorejącą sukienkę i tak troszkę mi cieplej xD

carlain21 i stokrotka76 lubią to.
  17. stokrotka76

Zmykam spać :) do jutra dziewczyny może jakas informacja oficjalna o evencie sie pojawi...pa :*

18. carlain21

Wam się udało ze wspólnym sąsiedztwem:)
    Ja potrzebowałam też sąsiada, niestety Stokrotka za późno się zgłosiła a 2 dni czekałam i jakąś niecałą h temu, pokazało się okienko z zaproszeniem od jednego z graczy:)

To też duży plus zbliżającej się wiosny:) Dzień jest dłuższy, już o 16:00 nie jest tak ciemno jak wcześniej:)
    Rybko cena spadnie,choć może kiwi nie tak szybko,ale wilków już tak a wcześniej może zagrody zdobędziesz:)

O to szybciutko pójdzie:)

A może je kupisz i już misja będzie zaliczona:)

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  19. stokrotka76

Karola nie kupię bo szkoda kasy na coś co sama wyhoduję, wolę wydawać na przyjemności z rzemiosła :)
    A teraz nieodwołalne dobranoc :*

20. carlain21

Rację też masz:)

Jak możesz i masz wilki to pewnie, samemu trzeba hodować i na sprzedaż też można dać,cena jeszcze wysoka:)

Śpij i śnij:)

ryba4862 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.