Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Niektórzy się zastanawiali czy czyścić stodołę ze swoich zapasów, ja mogę tego dylematu nie mieć:)
    Złośliwość rzeczy martwych zdecydowała za mnie:)
    Gdybym jeszcze wczoraj odebrała lapka,to ok by było,ale nie dało rady tak szybko go "reanimować"
    Jeszcze czas jest,ale zobaczymy, co będzie to będzie:)
    Jeszcze nie jeden fajny event przed nami:)

Tak dlatego, były zapisane na lapku i "odpłynęły".
    Dobrze,że podczas eventu kukułkowego chciałam wkleić screna,ale się nie udało,były jakieś kłopoty, spróbowałam sygnaturkę i trafiłam,super,że moją ulubioną wybrałam:)
    Bo od czasu nowego forum,tamte sygnaturki trzeba z hostingu wkleić:)

Czemu tak jest,że wszystko co mamy na lapku po "odnowie biologicznej" znika??

Hesarenka64, stokrotka76 oraz ryba4862 lubią to.
  2. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Niestety , czasem przepadają jakieś pamiątki np . zdjęcia osobiste .
    Tą Twoją sygnaturkę doskonale pamiętam , jest rewelacyjna , dobrze ,ze się zachowała .
    Myślę ,że dziewczynom uda się odnaleźć pozostałe .
    Eventów raczej nie zabraknie :) Coś czytałam o następnym kukułkowym w grudniu :)

Hesarenka64 i carlain21 lubią to.
  3. carlain21

Kukułeczki jak super:)
    Jeszcze jak się zapiszę,chyba na dysku D,nie wiem dokładnie,czy dobrze tu to piszę, to można zachować niektóre pliki:)
    Muzyka,jakieś tam filmy są:)
    Kami coś może odzyska a jak nie to nowe "ciuszki" mi uszyją,jeśli spełnią moją prośbę:)

Ta jest po małych zmianach, taka podobna była tylko bez tych kwiatów po prawej stronie,bez szminki na ustach i bez błysku na kolczyku:)
    Miło mi,że Tobie się podoba:)

PS. Czytałam Twojego wczorajszego posta na telefonie,ale na farmę się zalogować nie mogłam:) Niby nie odnalazło użytkownika z takim hasłem czy coś podobnego pisało:)
    A odpowiedzieć bez bycia w grze się nie da:)

Hesarenka64, stokrotka76 oraz ryba4862 lubią to.
  4. ryba4862

Ja to na telefonie nie mogę czytać forum (nie mam neta ):(
    Tak , po tej zmianie logowania tylko przez grę , to nie można zgłosić ,że np farma nie działa .
    Forum mi ostatnio szwankuje , często mnie wywala i potem długo nie mogę się zalogować .
    Kukułki też mnie cieszą :) uaktywnię pnącze :)
    Ta sygnaturka jest taka elegancka , subtelna i kobieca xD:inlove:
    Dobrej i spokojnej nocy Kara :)
    Daj znać jak się sytuacja będzie z lapkiem i eventem rozwijać

Hesarenka64, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  5. carlain21

Nieźle sobie sprawę załatwili,mniej skarg mają a nawet wcale,bo jak zgłosić:)

Ja czytałam na telefonie brata:)

U mnie wszystko dobrze działa,czasem tylko wyskoczy,że nie można strony zalogować i pokaże się błąd(numer jakiś podają)

Ja też już się żegnam na dziś:)
    Dobranoc:)
    Mam nadzieję,że zbiorę dziś rano jeszcze eventówkę:)

PS. Dziękuję za dżemik wielkanocny:)

Stokrotko,lepiej już się czujesz?
    Pozdrawiam Cię cieplutko:)

Hesarenka64 i ryba4862 lubią to.
  6. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej dziewczyny :) wracam do Was jak nowa :D jeszcze antybiotyk biorę ale jak widzę, że martwicie się o mnie to od razu czuję się lepiej :D
    Event prawie zakończyłam bo jeszcze tylko ludziki muszę dozbierać a TOP1000 jest poza moim zasięgiem :) kibicuję mojemu sąsiadowi, który jest ze mną od początku gry i jest na drugim miejscu TOP listy :)

Karola wyglądasz pięknie w ulubionej przez mnie kiecce :D

carlain21, Hesarenka64 oraz ryba4862 lubią to.
  7. ryba4862

Dobry wieczór xD
    Dobrze ,że wróciłaś xDStokrotko .
    Brakowało nam Ciebie .
    Event dzisiaj zakończyłam .
    Gratuluję , Twojemu sąsiadowi :)ma ogromne zasoby :)
    Kara , jak Twój lapek ? mam nadzieję , że wszystko już z nim ok :)
    Kami , odnalazła Twoje zagubione sukienki xD

Hesarenka64 i stokrotka76 lubią to.
  8. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie
    Zajrzałam zza płotka i cieszę się że zdrówko się poprawia Stokrotko :), teraz tylko coś jeszcze na wzmocnienie pobrać.
    Kara - z lapkiem już w porządku ;)- mój już tylko na złom będzie jak jeszcze raz odmówi posłuszeństwa.
    Bardzo fajnie że Kami udało się odzyskać Wasze kiecuchny - takie klimatyczne były - i ta z lekkim błyskiem i te Renatki.
    Ja też uchylam okienko w piwnicy i jakiś stołownik się pojawia, strasznie łaciaty i brudny jak sto nieszczęść - a miało nie być nowych. Koteczek jeszcze też może wróci.
    Pozdrawiam Was wszystkie - wracam na farmę i real

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  9. stokrotka76

Elu witaj...wzmacniam sie i to bardzo :D nie palę dzięki chorobie już dwa tygodnie :) lepszego wzmocnienia nie mogłam sobie wymarzyć :D teraz tylko myślę o tym, żeby tak zostało a jest czego się bać bo ostatnio wróciłam do nałogu po dwóch latach :eek:

ryba4862 lubi to.
  10. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Trzymam kciuki żebyś wytrwała bez papieroska jak najdłużej to taki brzydki nałóg. A jako wzmocnienie to polecam teraz jabłuszka, jarmuż i dynię w różnej postaci.

stokrotka76 i ryba4862 lubią to.
  11. carlain21

Dobry wieczór:)

2 zadania eventowe już wykonałam, może nie skończę wszystkich,choć się staram:)
    Zbiór eventówki jeszcze przed północą:)

Kami jest niezawodna, miło,że odzyskała tamte kreację:)

A laptop działa na internecie bezprzewodowym,ale jeszcze coś nie do końca jest to dopracowane, tzn. tak jak wcześniej było.
    Poza tym końcem tyg. oddam jeszcze raz go znajomemu,aby pozmieniał mi wielkość ikonek na pasku startowym, teraz są duże,troszkę rozmazane( nie podoba mi się to) a sama nie wiem jak to zmienić.
    I jeszcze brakuje ważnego programu, który był w tych wszystkich funkcjach, jak się kliknie na Start.

Tak to lapek daję radę, jeszcze niech służy:)

Stokrotko trwaj przy tym co już trwa 2 tygodnie, nie jest Ci z tym lepiej?
    Kup sobie za zaoszczędzone pieniążki coś fajnego:)
    Ciuszek,idź do kina, co tam lubisz:)
    Jedzonko lepszy smak ma:p

Hesarenka64 i ryba4862 lubią to.
  12. ryba4862

Dzień dobry :)
    Jak wam idzie event ?
    Dobrze ,że skończyłam wcześniej .Wczoraj miałam niespodziewany wyjazd do Torunia .Wróciłam prosto do pracy na dyżur nocny .
    Nie było mnie w domku 24 godziny .
    Idę spać .
    Wszystkim życzę miłego dnia xD
    Elu , zaglądaj i pisz częściej :)

carlain21 i stokrotka76 lubią to.
  13. stokrotka76

Hej...nawet nie zauważyłam, że event już sie zakończył, chciałam zobaczyć jak idzie moim sąsiadom w TOP1000 a tu psikus już nic nie ma...mam kłopoty z internetem ale mam nadzieję, że to chwilowe :)
    Renatko chyba już odpoczęłaś po niespodziewanych wojażach :)
    Elu, Karola dalej nie palę :D sama nie wierzę :) [​IMG]

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  14. carlain21

Stokrotko w newsach na farmie masz podaną listę w tej zakładce:)

Mnie udało się skończyć, więc dziś ja bawiłam się w Panią Mikołajkową:) Ha ha ha.
    Super uczucie:)

Brawo, oby tak dalej Stokrotko:)
    Zasłużyłaś na jakąś nagrodę za to:) Spraw sobie coś ładnego:)

15. stokrotka76

Własnie widziałam te liste i bardzo jestem zadowolona bo jest na niej czworo moich pracowitych sąsiadów :D
    Latam po forum i podczytuje bo mam zaległości a wypada wiedzieć co sie dzieje...jakaś nowa zagroda ? :D

ryba4862 lubi to.
  16. carlain21

Tak Stokrotko:)
    Dla wilków:)
    W spółdzielni jest też nowa misja(można zdobyć rząd na pnączu), oddaje się po 60sztuk zwierząt(koguty,żaby,orły,koty,lisy,szopy,wilki i parę innych gatunków) :)

Sisi64 to Twoja sąsiadka:)?

Mnie pomagała i o Tobie też pamiętała,dobre słówko szepnęła:)

17. stokrotka76

Tak Sisi to moja sąsiadka od samego początku jak tylko zaczęłyśmy grać czyli jesteśmy razem ponad cztery lata...to naprawdę cudowna osoba i pomaga każdemu kto potrzebuje :D
    Zagrodę dla wilków sobie daruję ale idę zobaczyć te misje, może coś oddam bo mam trochę zapasu, tylko kogutów nie mam bo nie trafiłam zagrody :)

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  18. carlain21

Ja to zostawiam tę misję, miałam co poniektóre zwierzaki(choć zagród ich nie mam) to sprzedałam je na targu, SG potrzebowałam:)
    Też wygrała a nie chciała brać udziału, tak myślę:)

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja poki co chomiki hoduje - 49 mi brakuje :p
    2 i 3 zadanko zrobie od razu, a reszta stanie w miejscu...no chyba ze trafie boćki i szopy w tsch-3 stoją... :p

Anetta41 i ryba4862 lubią to.
  20. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie zimową porą
    Wielkie brawa Stokrotko. Wytrzymaj jeszcze troszkę po miesiącu jest podobno coraz łatwiej.
    Dopiero skończył się evencik i już szykują coś nowego. Więc będzie teraz nowa zagroda - ciekawe jak ją zdobyć.
    To takie miłe uczucie jak się widzi znajome nicki sympatycznych sąsiadów na tej top liście.
    Pozdrawiam

ryba4862, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.