Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Tak tu jest przyjemnie,miło,ciepło:)
    Trzeba było się tu zadomowić, choć u Was też było fajnie.
    A ja nie wiem czy badziew czy nie i dobrze mi z tym:)

Stokrotko,będzie pewnie część siania,cześć ze stodoły,może kilka zadań będzie co mamy oddać tylko nasze zapasy. Podział fajny by był.

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Karola a widziałas, że w naszej chacie była carlain2....czy to nie Twoje drugie wcielenie ? :D :D

3. Kami

Kami Ambasador forum

Karolinko, no takie są wymogi forum - nie zawsze można to, co by się chciało. Popatrzyłam na innych forach (zagranicznych) i tam w wątkach sygnaturkowych też nie gadają. Widocznie u nas ma być tak samo :) Dobrze, że jest Kocia Chata, Magiczna w dodatku :)

4. carlain21

Stokrotko ja już widziałam kilka dni temu, chyba w sobotę:)
    Mam polubienia piosenek od tej osoby:)

Nie to nie moje 2 ja:)

Kami wiem, rozumiem,napisałam,że zgadzam się z tym co napisał Chris:)
    Wiesz,że jak czasem się luźny temat się nawiązał to się pisało,odpisywało i jednak bałaganik mały był.
    Będę i tak przychodzić i podziwiać cudeńka.

Ostatnie edytowanie: 16 września 2014
  5. stokrotka76

Czasem zdarzają się podobne nicki . Stokrotek też na forum jest sporo :)
    Widziałam dla carlain2 ładną kiecke od Kami...śliczne koty :) mam nadzieję, że pokaże się w nowej kreacji u nas :)

Musze zrobić poeventowy porządek na swojej farmie ale jakoś nie mogę się zebrać,,,mam zawsze taki bajzel 8)

6. carlain21

Tak stokrotki spotkałam,czasem nawet się myliłam,jak zauważyłam,że ktoś napisał post i był nick stokrotka... to od razu miałam na myśli Ciebie. Jednak już dobrze znam Twój nick i teraz się nie nabioręxD;)

Też widziałam,bardzo ładna praca Kami:)
    Idę oglądać siatkówkę:)
    Trzymajcie kciuki i mocno kibicujcie:)
    Nasi mają wygrać:)

Polska,Polska,Polska:)

Ostatnie edytowanie: 17 września 2014
  7. stokrotka76

Pa Karola, ja też będę kibicować :)

8. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Witam kociarki wieczorową porą :)

Moja Duśka właśnie wpadła do domu, obskoczyła miski i pobiegła jeszcze postraszyć myszki, przybiegnie koło 22.00 na wieczorne mizianie i spanko :) miałam dwa koty ale Bambus jakiś czas temu wyszedł na spacer i już nie wrócił :cry::cry::cry: miał 9 lat i myślałam, że będzie miał u mnie dożywocie...

Anetta41 i carlain2 lubią to.
  9. carlain2

carlain2 Czeladnik forum

Bambus, Duśka, jak pięknie nazwałas swoje pupilki :) ja mam Jazona ale to nie był mój wybór, przybył do mnie juz nazwany. No trudno pogodzić sie ze stratą przyjaciela ale cóż,,,,życie :(

10. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Miałam Alika 5 letniego (takiego jak siedzi tyłem w synaturce carlain2) wyszedł z domu rok temu i słuch po nim zaginął :(Do tej pory się nie mogę z tym pogodzić .Nie zdecydowałam się na następnego , chociaż coraz częściej o tym myślę .

bacowa70 i carlain2 lubią to.
  11. carlain2

carlain2 Czeladnik forum

A ja wiem z doświadczenia, że zawsze konczy sie tak, że w koncu kot przybywa do naszego domu :) po stracie kota mówiłam, że nigdy więcej no i mam moją głuchą ale jakże kochaną przytulanke.
    Mój kot jest głuchy, chcieli go oddac do schroniska a ja wziełam i nie mogę sie nacieszyć :)

A Alik był w takim razie wielkiej urody kotem :)

ryba4862 lubi to.
  12. ryba4862

Carlain , był wielce przystojny , mądry i wierny jak pies :)
    Dobrze ,że wzięłaś tego kota , uratowałaś mu zapewne życie i dlatego teraz sprawia Ci on tyle radości :)

13. carlain2

carlain2 Czeladnik forum

Troszke sie wahałam ale okazało sie, że zupełnie niepotrzebnie bo kicia radzi sobie doskonale i nie widać po niej tego upośledzenia. dla mnie jest najcudowniejszym kotem na świecie :D :D

Ale chyba naszych kociarzy wywiało przed telewizornie,,,może ich kciuki pomogą Naszym :)

Rozejrzałam sie po Chacie i nie widze drapaka więc uzupełniam braki :)

ryba4862 lubi to.
  14. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Ja też zaczynam już myśleć o nowym koteczku ale czekam może los ześle mi jakąś bidulę, której dam kochany domek i pełną miskę a i Duśce z towarzystwem będzie na pewno lepiej ona nigdy nie była sama i chyba źle to znosi. Przygarnęłam ją 3 lata temu bo Bambus bardzo źle znosił zaginięcie swojej siostry a mojej najukochańszej szarej kocicy Świnki, płakał za nią przez tydzień...autentycznie siedział pod jabłonką i wył...

carlain2 i ryba4862 lubią to.
  15. carlain2

carlain2 Czeladnik forum

To zadziwiające jak wiele ludzkich cech odnajdujemy w zwierzakach i szczęśliwie są to te dobre, najlepsze .... :D

16. ryba4862

Czarodzejko ,mieszkam na wsi i co jakiś czas przychodził do mnie jakiś zabłąkany koteczek .O czasu , kiedy zaginął Alik , żaden koteczek się nie zabłąkał .Koteczkom dawałam jeść , ale one zawsze chodziły na wolności swoimi ścieżkami .Mój Alik za towarzystwo miał dwa psy i przyjaźnił się z nimi :)

17. carlain2

carlain2 Czeladnik forum

Takie koty są najszczęśliwsze ale niestety bardziej narazone na wypadki :(

18. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witam, przyszlam pokazac sygienke z malym koteczkiem, ktorego tutaj przyniosla Kami i dodala mi go do sygienek.. Dzisiaj tutaj swiecilo sloneczko, dlatego ubralam ta..
    I chcialam pisac tutaj wczesniej, lecz nie moglam.. i teraz juz zamykaja mi sie oczy znow, dlatego zycze wszystkim tutaj dobrej nocki
    i smacznego...

Kawe nie pije, ale te z kotkami sa ladne, podobaja mi sie, dzieki.. :)

Anetta41 lubi to.
  19. ryba4862

Masz rację , nie chciałam tak drastycznie , ale te kotki niestety ginęły .A ja do każdego się bardzo przywiązywałam .Alik od małego był w domu .Potrafił otworzyć sobie drzwi .Trzeba go było pilnować .Udało mu się kilka razy z domu czmychnąć i zawsze go odnajdywałam u sąsiadki .Ostatnia wycieczka skończyła się tak , że zniknął .Mam nadzieję iż ten kto go "przygarnął " dba o niego .

Haniu , pyszna sałatka xD

20. carlain2

carlain2 Czeladnik forum

Koteczek jest przesłodki a sałatka pyszna. Dziekujemy Haniu i dobrej nocy, śpij słodko jak ten kotek :):D

Ja też myślę, że Alik wiedzie szczęśliwe życie w jakimkolwiek wymiarze byłoby to :)
    Dziś już muszę zmykac ale podoba mi sie to miejsce.
    Pozdrawiam wszystkich i tych, których nie ma też :)
    Dobranoc Rybko i Czarodziejko :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.