Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witajcie Magiczne:)

Poprzedniego eventu jednak nie wykonałam, choć Sułtana już na ostatnie zadanie zakupiłam,ale mnie 2 wcześniejsze zadania zatrzymały. Mówi się trudno i gra się dalej i czeka na kolejne wyzwania.

Tekla cieszę się,że wszystko się układa,że wszystko masz już z głowy, teraz tylko świętowanie i radowanie się:)
    Dziękuję za życzenia. Tobie też wszystkiego dobrego na Święta,na NR i na całe życie:) Miłości niech Wam nie zabraknie....:)

Zmykam:)

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2016
    Anetta41, ryba4862 oraz Nutka lubią to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wszystkim magicznym dziewczynom składam życzenia świąteczne
    Spokoju , radości i dużo miłości . [​IMG]

3. carlain21

Dziękuję w swoim imieniu:)
    Wzajemnie, ale bardziej oficjalne życzenia będę składać później:)

4. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Na jutro zostało mi jeszcze trochę roboty, to żeby się nie zakręcić i nie zapomnieć, to już dzisiaj składam serdeczne podziękowania za złożone życzenia :inlove:. Jednocześnie wszystkim Magicznym (tym pojawiającym się częściej i tym co częściej w krzaczkach ;), zarówno żeńskim jak i męskim :)) pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia

Spokojnych, zdrowych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt,
    dających piękne chwile do zapamiętania i siły na nadchodzący czas :inlove:

5. carlain21

Dziękuję:)
    Tego samego życzę:)

Edycja:)

Miłość, pokój i dobroć niech goszczą w Waszych sercach, a radość z Bożego Narodzenia niech będzie z Wami nie tylko dziś,ale w każdy dzień Roku:)

życzy Kara:)

Ostatnie edytowanie: 24 grudnia 2016
  6. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Radosnych świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia.
    Ciepła, wiary i życzliwości:)

7. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

dzień dobry kociaczki dzisiaj mam wesoły dzień dzisiaj mam urodziny narzeczony coś szykuje ale nie wiem co tam u was słychać bo u mnie na razie wszystko ok wszystkim życzę miłego dnia pozdrawiam :D

Anetta41 i Nutka lubią to.
  8. xBabciaEwa

Doberek Magiczne !
    Przychodzę z życzeniami , żeby nie zapomnieć
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!!!

9. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    I ja wpadłam między robieniem kolejnej galaretki ;), żeby życzyć Wam jak najlepszego nadchodzącego Nowego 2017 roku :)

10. ryba4862

Magiczne , życzę samego dobra w nadchodzącym roku .Sobie życzę aby Stokrotka nie zniknęła, bo już na czerwono świeci .

11. carlain21

Dziękuję za wszystkie życzenia:)
    Bawcie się szampańsko czy to na balach czy na domówkach, nieważne. Ważne,że w doborowym towarzystwie:)
    :inlove::inlove::inlove::music::music::music:
    Dziękuję za kolejny Rok z Wami:)
    Też mam Stokrotkę świecącą na czerwono,mam nadzieję,że w NR do Nas wróci:inlove:
    PS. Nutka jaka muzyczna, już gotowa na Sylwestrowe tańce:)
    Moja kiecka aktualna, w końcu świątecznaxD

A Sylwester to też Święto;)

12. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Dzień dobry Magiczne kociaki...życzę Wam w Nowym Roku samych pogodnych dni w zdrowiu i radości dnia codziennego i niechaj się dobrze darzy....

13. xBabciaEwa

Doberek Magiczne !
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku - niech będzie na 100% lepszy od poprzedniego .
    Miłego dnia wszystkim życzę .

Anetta41, ryba4862 oraz Nutka lubią to.
  14. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

szczęśliwego nowego roku dużo zdrówka szczęścia pomyślności już za 5 dni mój najważniejszy dzień czekam na ten dzień

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  15. carlain21

Witajcie Magiczne:)

Dziękuję raz jeszcze Wam za życzenia:)
    Oby się spełniały:) Nie ma innej opcji:)

Tekla szczęśliwego oczekiwania:)

Pozdrawiam:)

Nutka lubi to.
  16. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam Noworocznie :).

Życzę pięknego dnia, obyś na zawsze zapamiętała jako najszczęśliwszy i pełen miłości :inlove:.

A a propos miłości ;), jak tam Wam się sprawują ssaki i ptaki w domkach miłości? ;) U mnie tak sobie więc postanowiłam oszczędzić jednak paszę na neonki :).
    Czy mój kotek w sygnie Wam się podoba? Prawie takiego samego mam w domku ;)xD.

carlain21 lubi to.
  17. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

ślub jest odwołany definitywnie narzeczony taką akcję wczoraj odstawił że po prostu ręce opadają nie mam zamiaru się wstydzić za osobę która jest nieodpowiedzialna pół godziny stałam na śnierzycy taryfiarz jeszcze dodatkowo zdenerwował bo nie chciał mi pomóc więc obcy facet mi pomógł

18. carlain21

Noworoczne powitanie odwzajemniam:)

Ucieszyła mnie wiadomość o BB, szukam SP,może jeszcze coś się uda zdobyć do spółdzielni kolorowego a przy okazji odznaki wpadną:)

Na KF zdobyłam 10 sztuk SP z imprezowej wejściówki z eventu.

Kociak podoba się:inlove:

Tekla to są bardzo osobiste sprawy. Ciężko mi coś odpowiedzieć. Serce teraz płacze,smutek,żal,złość w Tobie jest,ale decyzja podjęta. Dobra czy zła czas pokaże,czas rany uleczy....

Nutka lubi to.
  19. ryba4862

Odkurzyłam [​IMG] rozpaliłam w kominku [​IMG]
    herbatę zaparzyłam [​IMG] a że za cicho tu muzyczkę włączyłam :)

Nutka i carlain21 lubią to.
  20. carlain21

Witaj Rybko:)

Dziękujemy za to,że zajrzałaś, za porządki, za to,że jest ciepło i napić się herbatki można i muzyki posłuchać:)

Słucham utworu:music:

Event wykonany. A miałam nie robić. W stodole żółwi, świetlików,wilków,bocianów,świstaków i chomików trochę przybędzie:)

Miłego popołudnia.

Stokrotko, czekamy na Ciebie:):inlove:

Nutko przyjdź muzycznej nutki posłuchać:):music:

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.