Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Witam jesiennie Magiczną Chatkę...jestem w evencie w połowie brak mi tych flakonów i czasu na sianie i zbieranie ..wspomóżcie ...a co do wizyt codziennych w chatce już niebawem będę stałym gościem ...dziś pozdrawiam z Berlina słonecznie acz jesiennie

waszunio, Nutka oraz carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witaj Janinko:)

Podrzucę flakon jutro, za późno napisałaś i już wysłałam prezenty.

Czekamy na Ciebie:)

Dziękuję za jesienne pozdrowienia z Berlina:)

PS.
    Waszunio pająków to ja się aż tak bardzo nie boję, są nieprzyjemne,ale bać się nie boję. Bardziej się boję mysz i tego co Nutka się też boję i brzydzę:)

waszunio i Nutka lubią to.
  3. Nutka

Nutka Komandor forum

Witaj :). Ależ z Ciebie się podróżniczka zrobiła ;). Cieszymy się, że niedługo będziesz u nas częstszym gościem :).
    Karola, jak idzie śpiewanie? ;)

ja-nina7 i carlain21 lubią to.
  4. carlain21

Pnącze mam, jeden z tych najdroższych itemów też.

Zaraz uruchomię kasztanka:) Bo roślinkę mam a wypadajek nie. Choc pewnie zabraknie mi rośliny, bo częściej 40 niż 50 trafiam.
    I jeszcze będę chcieć zebrać banany z innych nagród:)

ja-nina7 i Nutka lubią to.
  5. Nutka

Nutka Komandor forum

A SP nie chcesz zebrać? o_O zaraz koty będziemy klonować :D. No i tajemniczości? Jak się sprężysz to banany sama sobie wyrobisz, a tajemniczości inaczej nie zdobędziesz :)

carlain21 lubi to.
  6. carlain21

Sp i tajemniczości 2 mam zebrane, nie mam tylko ts z drzewami na Farmę:)

Nutka lubi to.
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

I co? Zdobyłaś jelonki? :D A co ciekawego na Baha?
    Ja jutro też uruchamiam kasztanka

8. carlain21

Nie jelonków brak. Mam za to borsuki, pancerniki,pomarańczowe orły, dziobaki.
    Z drzew ts na Bahamie mam: drzewo wampee, 2x tamaryndowiec xxl, drzewo grejpfrutowe, cedrat xxl, cedrat xl.

Musiałam wyjść z psem, bo mi tu piszczał. Idę zjeść przetwory i stawiam SP i podgonię wypadajki.

waszunio, ja-nina7 oraz Nutka lubią to.
  9. Nutka

Nutka Komandor forum

To całkiem fajne tajemniczości :). Ja właśnie wzięłam tajemnicze zagrody i postawię na noc jak nie zapomnę :p

10. carlain21

Nie narzekam. U mnie się wszystko przyda.;)

Ustaw, a rano odkryjesz:)

11. Nutka

Nutka Komandor forum

Ustawione :D. Pola zasiane. Jutro jeszcze dosieję roślinek, a po powrocie z pracy będę dorabiała flakoniki :).
    Widziałaś w mini eventach jakiego dzisiaj farta miałam? :D
    A teraz pora spać, bo jutro pobudka :(. Dobrej nocki :music:.

12. carlain21

Nie widziałam, nie zaglądałam od jakiegoś czasu do tego działu. Zaraz popatrzę:)

Ja też muszę dosiać jednak roślinki. Mam 2 item na pnącze, został jeszcze jeden do zdobycia.

Dobranoc:)

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Mam jakąś dobrą passę na farmie :p. Dostałam jelonki :inlove::inlove::inlove: i pomarańczowe sowy xD. Szkoda, że drzew nie miałam przy takim farcie może by coś ciekawego urosło ;).

I jak się podobało? ;)
    Miłego dnia :).

waszunio, ja-nina7 oraz carlain21 lubią to.
  14. carlain21

Witaj:)

Nie gadam z Tobą:p

Podziel się szczęściem;)

Gratuluję jelonków, różowych kameleonów i farta:)

Jedz czekoladę na dobry humor, bo pogoda taka sobie, typowo jesienna.

Słońca u mnie brak:(

Nutka lubi to.
  15. Nutka

Nutka Komandor forum

Gadaj, gadaj ;)xD. Podzielę się z Tobą jak będzie G&T :).
    Czekolady nie musiałam jeść, bo u nas do południa całkiem ładna pogoda była :p.
    Masz już wszystko co chciałaś od Ingrid? Ja dopiero po 19 uruchomię kasztanka jak mi urośnie ostatnia eventówka :p.

16. carlain21

Gadam skoro się podzielisz;)xD

To dobrze,że ładną pogodę miałaś, nie miało co w boczki iść:)

U mnie cały dzień paskudnie było.

Teraz zbieram zbiory z pól i zabieram się za koncertowanie i zgarniam item na pnącze.

Można powiedzieć,że wszystko mam.

17. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Witam wieczorowo...z zapłakanego od kropel deszczu Berlina...dziękuję za pomoc w evencie jesteście niezastąpione...mam pnącze i ponad 20 tys roślinek i nic po za tym.. jeszcze tylko 3 tygodnie i wracam do domku..a teraz dobranoc chatce ..!

carlain21, waszunio oraz Nutka lubią to.
  18. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dobry wieczór Magiczne :)
    No i lupy nie było. Odkurzaczem przejechałam po całym mieszkaniu. :D
    Ściany, książki, odsuwanie mebli.

Dzięki Nutko za podrzucenie książki do czytania. :):music: Zastanawiałam się co wypożyczyć z biblioteki.
    "Króla szczurów" czytałam kiedyś. Bardzo dawno temu. Książka zrobiła na mnie ogromne wrażenie.
    Przeczytam sobie raz jeszcze. Ciekawe czy dalej będę pod takim wrażeniem.

W jakiejś książce (tytułu nie pamiętam) bohater podrywał panie na myszy.
    Zapraszał je do domu. Za kanapę wrzucał zwinięty w kulkę celofan. A na kanapie siadał pan z panią.
    Celofan się powoli rozprostowywał i szeleścił. Brzmiało to tak jak mysz.
    Pani zrywała się przerażona. Z okrzykiem: ratunku mysz, wpadała panu w objęcia.
    Pewnego razu zaprosił do domu panią. Za kanapą rozprostowuje się celofan.
    Pani krzyczy: mysz. I odsuwa kanapę. A za kanapą ku zdumieniu pana była prawdziwa mysz.
    No i pan zaczął krzyczeć - mysz, mysz.
    xDxD:p

Nutko piękną masz sygnaturkę. :D:music:
    Jest tak optymistyczna i wesoła, że powinno się ją zapisywać jako lekarstwo na jesienną chandrę.

Słodkich snów. :):)

carlain21 i Nutka lubią to.
  19. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam Magiczne Towarzystwo :).
    :D i jakie pajączki okazały się pożyteczne :D. Gdyby nie one nie sprzątałabyś tak dokładnie szybko ;)xD

xDxDxDfajnie się opowiada, gorzej by było na żywo :pxD

Dziękuję :). Ale słowa uznania należą się twórczyni, najzabawniejszych moim zdaniem, sukieneczek na forum :music: Gosiagosia60 :inlove:. Uwielbiam sukienki dziewczyn z Szafy, ale te Gosi są przezabawne, dlatego nie wytrzymałam i raz poszłam do innej pracowni :p.
    Z TS z eventu dostałam 2 jelonki :D:D:D. Niestety, wyspa nie była łaskawa i nie dała nic z nowości 8). Pewnie, co za dużo to nie zdrowo:p.
    A jak tam Wam idzie klonowanie i zdobywanie nowości? :)
    A jeszcze co do książek, to właśnie odkrywam Zygmunta Miłoszewskiego :music:. Zaczęłam właśnie pierwszą część jego trylogii :).

waszunio i carlain21 lubią to.
  20. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dobry wieczór Magiczne

Oj tak. :D;) Strach dodawał mi skrzydeł. :D ;) Mieszkanie lśni. A książki jakie poodkurzane. :music:

Gratuluję jelonków. :D:D Ja dopiero zagrody wystawiłam. Zobaczymy co z nich się wykluje.

Carlain - gdzie jesteś? Mam nadzieję, że się nie przeziębiłaś. I że to tylko brak czasu. :oops:

Słodkich snów dziewczęta. :)

carlain21 i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.