Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Jak tam pasożerny evencik Wam idzie? ;) Ja już mam co chciałam, w sumie został mi do zdobycia czerwony warsztat tiki, ale go nie muszę mieć, lepiej zaoszczędzę paszę na kotki ;). Z TS na farmie nie jestem zadowolona 8), ale za to na wyspie .... ta dam xDxDxD mam tygrysy i pandy czerwone xDxDxD. Czyli mam już wszystkie brakujące zagrody :inlove::inlove::inlove:.
    Karola, jak tam Twoje świetliki? Przetrwały? ;)

ja-nina7 i carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Hej:)

U mnie pasożerny event kiepsko. SP mam już tylko w bardzo drogich misjach z produktami, kolorowymi zwierzakami lub tam,gdzie nowe zwierzaki potrzebne z Bahamy.

Brawo za to dla Ciebie, że wszystko masz. U mnie to tak wyszło,że niepotrzebnie wydałam SP na wcześniejsze okazjonalne BB.

A miałam jej ok 300 sztuk.

Świetliki z wielkim bólem serca oddałam ponad 1000 do misji z menażerii.

ja-nina7 i Nutka lubią to.
  3. Nutka

Nutka Komandor forum

A po co robiłaś misję z menażrii? o_O
    Wychodzi, że teraz między eventami hodowlanymi nie ma sensu wydawać SP na BB 8). Koniec zabawy, trzeba walczyć o lepsze nagrody ;).

4. carlain21

Zaczęłam robić te misję, jak weszły nowości. I niedużo miałam już zwierzaków do oddania tak na ok. 500 000 i zarobiłam trochę kaski i kilka milionów PD wpadło i skrzynka z narzędziami. A te SG przeznaczyłam na produkty, gdzie mogłam zdobyć SP.

Coraz więcej SP od nas chcą i trzeba się pilnować,żeby nie załatwić się tak jak ja aktualnie;)

ja-nina7 i Nutka lubią to.
  5. Nutka

Nutka Komandor forum

Kupiłam 3 pegazorożce, bo chcę wyhodować picassa a na tym etapie to miksów nie robię ;). Z 43 milionów, zostało mi 100 tys. SG, ale troszkę ruszyłam na targ i mam już ponad 2 mln. SG :p.
    Czas na zasłużony odpoczynek ;). Dobrej nocy :).

6. carlain21

To jeszcze 1 pegazorożca masz lub kupić trzeba i picasso jak malowany będzie:)

Sporo SG poszło na zakupy,ale zarobisz znów:)

Odpoczywaj Ty i Twoje oczy.

Czytam artykuł jak dbać i oczy i wzrok, a nasz oczy najlepiej odpoczywają podczas snu;)

Dobranoc:)

Edycja:

Dobrego dnia:)

Nie gotujcie,nie sprzątajcie,nie prasujcie. Jedynie co możecie robić to nic nie robić. Leniuchujcie!!!!. Wiem, nie da się tak, niestety. Dobrze, to,żeby nie było,że zupełnie nic nie robicie, to wyjdźcie z psem na spacer,kto nie ma psa,może z kotemxD. Także z tym dwunożnym tygrysem przy ramieniu;):p, można wyjść.

Ostatnie edytowanie: 24 września 2016
    waszunio, ja-nina7 oraz Nutka lubią to.
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :)
    Za późno przeczytałam, że nie mam tylu rzeczy robić :cry::cry::cry:;)xDxDxDxD.
    Nasiedziałam się na targu i dziś historyczna chwila nastąpiła :D. Kupiłam czwartego pegazorożca i wyhodowałam piscasso. Tym samym zrobiłam pierwsze zadanie z grubym zwierzem z Zupy :DxDxDxD. Brawo ja :pxD.
    Miłego sobotniego wieczoru życzę, bo ja zaraz w gości lecę :).

carlain21 lubi to.
  8. carlain21

I je wszystkie wykonałaś...:pxD Nie zazdroszczę;)

Brawo Ty:)

Miłego spotkania:)

Nutka lubi to.
  9. Nutka

Nutka Komandor forum

Hej :).
    Które wszystkie? o_O co masz na myśli?

carlain21 lubi to.
  10. carlain21

Wszystkie rzeczy o których pisałam,żeby nie robić:) w sobotę;)

Nutka lubi to.
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

Niestety wszystkie :(:cry::cry:;)xD.
    Masz piękną nową kreację :inlove:.
    Dzisiaj trochę popracowałam na działeczce ;), tzn. pozbierałam kasztany :inlove:, maliny, winogrona i jabłka. Całkiem dużo wyszło winogron i jabłek, byliśmy mocno zaskoczeni, ale i zadowoleni, bo na naszej działce najlepiej chwasty rosną ;) co do zasady. No i nie spodziewaliśmy się, że będzie tak przyjemnie, bo wcześniej wydawało się dosyć chłodno :music:.

A tak poza tym, czekam na event który da zarobić, bo cienko przędę po tych szaleństwach ;):(:cry:xDxDxD

carlain21 lubi to.
  12. carlain21

Bo my zawsze robimy a potem myślimy, tak mnie się wydaje:) A potem człowiek zmęczony i pada na przysłowiowy "pysk"( nie wiem czy mogłam użyć tego słowa,pewnie któryś z Modów się tym zajmie jak jest niestosowne)

To miałaś pracowitą nd i jakże urodzajną. Fajnie,że działka miło Was zaskoczyła.
    Co będziesz szykować z plonów?

Dziękuję za komplement.
    Też jestem z pracy Kami zadowolona:) Jeszcze troszkę się muszę przyzwyczaić do nowego ciucha,ale już coraz wygodniej mi w nim.

A ja wzięłam psiaka i poszłam na długi spacer. Wspaniała pogoda dziś była. Spacer trwał 1,5h. Trochę km zaliczyłam dla zdrowotności.

Takiego eventu Ci życzę:)

Nutka lubi to.
  13. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dzień dobry Magiczne :music::)

Przechodziłam obok i zobaczyłam, że ogień w kominku wygasł. Zrobiło się cicho, ciemno.
    Koty pozwijane w kłębuszki spały na fotelu.
    Na szczęście miałam przy sobie zapałki. Rozpaliłam ogień w kominku i podrapałam koty za uszkiem. :):D

PS
    Carlain - masz śliczną sygnaturkę. :) W pierwszej chwili nie poznałam Ciebie.
    Nutko - Ty masz też piękną jesienną sygnaturkę. Oj przydałaby mi się taka wiewiórka w realu.
    Pogryzłaby mi orzechy. :);) (gdzieś mi się zapodział dziadek do orzechów, na razie walę w nie młotkiem)

carlain21 i Nutka lubią to.
  14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Lepiej niech męż w nie wali;) Bo sobie krzywdę zrobisz:(;) Moja babcia wzięła w wakacje piłę do ręki, była u lekarza i przy zmianie opatrunku pewnie nadal ryczy, więc dopiero będzie ją słychać (co najmniej na całą Warszawę) jak jej będą zdejmować szwy z palcao_O Nie no, żartuję;) Ja miałem i z palca u nogi, i z brzucha swego czasu... I tylko lekko szczypało;) Zakładanie i czyszczenie jest o wiele bardziej bolesne8):oops::sleepy:

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Jak miło Cię znowu widzieć :inlove:. Niedawno o Tobie myślałam, że dawno Cię nie było :music:.
    A tymi orzechami uważaj :eek:. Krzywdę sobie jeszcze zrobisz ;). Dlatego przyniosłam specjalnie coś dla Ciebie - żywego dziadka do orzechów ;)

A jak tam idzie Wam śpiewanie z Ingrid ? :p Ja mam 320 talarków i jak na razie 9 flaszek czeka na wypicie ;).

waszunio lubi to.
  16. carlain21

Fajnie,że zajrzałaś, kiedy przechodziłaś obok:)
    Tak samo jak Nutka zastanawiałam się, gdzie zniknęłaś,czemu nie odwiedzasz chatki:) I myślałam,że dawno Cię już nie było.
    Dziękuję za komplement:) Mam ciuszek od zdolnej krawcowej:)
    W tamtym roku, też łupałam orzechy, tylko,że laskowe. Na paluszki trzeba uważać, bo można nieźle później zaśpiewać,jak się młoteczkiem uderzy w paluszek. Koncert prawie jak z Ingrid:)
    Kocham kominki:) Dzięki za rozpalenie ognia:)

Nutko:)

Powiem,że mi lepiej poprzedni event tego typu o wiele lepiej wyszedł:)
    Wspólne koncertowanie z Ingrid różnie idzie:)
    Ja zgarnęłam już SP, drzewa ts na wyspę, 5 wejściówek, kupon na 24h.

waszunio i Nutka lubią to.
  17. Nutka

Nutka Komandor forum

A mi chyba teraz idzie lepiej :music:(tfu, żeby nie zapeszyć ;)). Jeszcze nie wydaje talarków tylko je gromadzę, potem zrobię zakupy w zależności od tego ile ich nazbieram :).
    A będziesz zbierała na pnącze?

carlain21 lubi to.
  18. carlain21

Cudowne pnącze, zbieram na nie teraz. Itemy to zobaczę,jak te talarki ogarnę,ważne,żeby pnącze było a potrm będzie cel na G&T jak itemów nie będzie. Choć samemu lepiej zdobyć.
    Nastawiłam młyn,ale jeszcze chwilkę muszę poczekać,jak sie pasza dla kur skończy.

Nutka lubi to.
  19. Nutka

Nutka Komandor forum

Ja używam młyna na wyspie :). Na farmie kręci się SP, a na wyspie mało zwierzaków to zazwyczaj jest zapas paszy :).

carlain21 lubi to.
  20. carlain21

U mnie wyspa zajęta. Nastawiłam kiedyś ponad 500 paszy dla flamingów.

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.