Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Na tropikalnych upałach mi nie zależy ale żeby nie padało :)
    Zdobyłam 5 tajemniczych drzewek i od razu postawiłam na polu, ciekawe czy będę miała powód do radości takiej nieumiarkowanej :D :D :D

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Mi na upałach też nie zależy, choć na urlopie mniej mi przeszkadzają ;). Najbardziej mi zależy na pewności bezdeszczowej pogody :). Trzymam kciuki za super drzewka :D. Jak nie zapomnę to może też jakieś na noc postawię :).

Edycja
    Stokrotko, proszę zajrzyj do Szafy ;)

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2016
  3. stokrotka76

No i jestem, prosto ze Stylowej Szafy :D :D :D cudownie odmieniona :) dziękuję za milutką niespodziankę. Jest mega :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Event nie idzie mi nie wiadomo jak dobrze,ale też nie najgorzej. Raczej nie ukończę,bo sieję tylko wieczór,potem różnie ze zbiorem jest przez cały dzień,nie mam jak zaglądnąć nawet, bo już mnie wołają jak zauważą,że zbliżam się do laptopa;)xD

Nie potrzebuję niczego:)

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2016
  5. stokrotka76

Czyli masz mały odpoczynek od farmy :) taka wakacyjna przerwa :) jeszcze wiele eventów z nagrodami a rodzina odpuści :)

6. carlain21

A może mi się uda? Jeszcze 3 dni eventu,tak?

7. stokrotka76

Uda się, uda :D zostało 62 godziny do końca..to wcale nie mało :) :) ja w każdym razie trzymam mocno kciuki :)

Anetta41, ja-nina7 oraz Nutka lubią to.
  8. carlain21

Mam owce i świnie na 3 poziomie, kozę na 2 a małpa 0 stan.

Sprawdzam co tam siać trzeba i sieję,teraz dużo pierników potrzeba,więc mam na wszystkich polach,na których siać można.

Widziałam,że Nutka sprawiła Ci niespodziankę, ale obrazka nie widzę, bo u mnie na laptopie akurat się nie wyświetla,wiem i tak,że wdzianko piękne jest.

9. stokrotka76

Dasz radę i gdyby jednak cos było potrzebne to pisz , wiesz, że chętnie pomożemy :)
    Wdzianko istotnie jest śliczne, kotkowe i takie Moje :) dodatkowo jest fajny cytat :)
    Posiałam na noc lizaki i idę spać....dobrej nocki Karola :inlove::inlove::inlove::inlove:

10. carlain21

Dobranoc Wam wszystkim, Nutka też już nieobecna i smacznie już sobie śpi i śni:)

Oczywiście,że wiem i jak będzie potrzeba to skorzystam z pomocy:)

11. stokrotka76

Heh, hej...u mnie słonko świeci, zapowiada się piękny dzień, Zebrałam lizaki, posadziłam następne i zmykam aby wrócić wieczorem :)
    Tajemnicze sadzonki rozczarowały mnie, z pięciu tajemniczych urosło mi pięć jarzębów w tym dwa xl...ale co tam, najważniejsze, że lato , lato .....pozdrawiam :inlove::inlove::inlove:

12. carlain21

Witaj:)

Wszystkich witam:)

Piękny dzień u mnie też się zapowiada:)

Słońce,wiatr delikatny, wspaniale:)

Anetta41 i Nutka lubią to.
  13. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    U mnie też słoneczko świeci, ale jest silny i zimny wiatr. Przynajmniej nie jest gorąco ;).

Karola, nie daj się :D. Pamiętaj,że jednego zwierzaka możesz odpuścić i go zostawić na 1 poziomie :). Dasz radę :music:. Siej lizaki i pierniki, bo maja najdłuższy czas :).
    Wszystkim miłego dnia życzę :).

Anetta41, ja-nina7 oraz carlain21 lubią to.
  14. carlain21

Wiem,ale reszta musi być na 8 poziomie, dobrze zrozumiałam event?

Pierniki rosną i najwięcej ich sieję,lizaki też miałam na polu.

Podobają mi się grafika roślin:music:

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Dobrze zrozumiałaś :). Trzymam kciuki za powodzenie :).
    Ja już odpaliłam pnącze, ale zbieram dalej roślinki i karmię urwisy :p.
    Lizaki i pierniki posiane, a ja idę na obiadek :).

Anetta41, ja-nina7 oraz carlain21 lubią to.
  16. carlain21

Smacznego:)

Ja już po obiedzie.

A teraz zastanawiam się jak znaleźć to czego szukam, gdzieś odłożyłam ja lub ktoś i nie wiem,gdzie to się teraz znajduje.

Macie sposoby na znalezienie rzeczy, której szukacie?

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    I jak Wam poszedł event? Mi się udało skończyć :D. A nawet wzbogaciłam się o drzewko rollini :inlove:, którego oczywiście nie miałam.
    Stokrotko, cz Ty już pracujesz czy jeszcze się lenisz? ;)
    Karola, i co? Znalazłaś? :) Ja czasami oszukuję w takim przypadku, że nie szukam xD, albo starm się sobie ptrzypomnieć historię przedmiotu ;).
    A najważniejsze, że teraz przerwa dłuższa od siania :D.
    Z tej okazji kupiłam sobie tę menażerię na warsztaty na wyspie :). Poza ogrodami dendrologicznymi, naprawdę jestem z nich zadowolona. Na wyspie oszczędzam teraz miejsce na 24 drzewka :D. Szkoda tylko, że te wiertarki do rozbudowy to widma 8).
    A Wy pokupowałyście te cudeńka? ;)

Anetta41, carlain21 oraz ja-nina7 lubią to.
  18. carlain21

Witaj:)

Mnie się nie udało zatrzymałam się na takich poziomach: 6,7,5,1

No nic, będzie jedno klikanie w pnącze mniej:) A za zdobyte itemym dostanę w czasie G&T coś ciekawego. Inne sprawy były na głowie a po całym dniu byłam zmęczona i nie czekałam na zbiór w nocy, tylko zasypiałam.

Nie znalazłam i znam historię przedmiotu,ale nie wpadnie mi żadna myśl do głowy,gdzie ten przedmiot może być.
    I mam przekonanie,że albo go już nie znajdę lub znajdę w najmniej oczekiwanym momencie, bo to,że przypomnę sobie,gdzie może leżeć poszukiwana rzecz już się nie stanie.

Menażerię za banany? czy za FL?

Ja nie mam na wyspie jeszcze nic:)

Na Farmie mam domek na zagrody,ale wiertarka też nie chce mi wypaść.

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Mam po menażerii i po fakturze na farmie i na Baha :).
    Co do rzeczy zgubionych, to kiedyś była taka piosenka "Święty Antoni, Święty Antoni, ktoś mi serduszko skradł ...". :pxD też pośpiewaj, tylko zamiast serduszko wstaw to co Ci się zgubiło ;).

Anetta41 i carlain21 lubią to.
  20. carlain21

Patrona od rzeczy zagubionych już prosiłam,ale piosenki nie śpiewałam, to spróbuję:)

Zmykam, neta muszę wyłączyć,burza się zbliża.

Dobranoc:)

Gratuluję ukończenia eventu i nowego drzewka na wyspie:)

Anetta41 i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.