Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A szukasz pand ? Borsuczka też nie mam ale liczę na to, że jeszcze pojawi się na mojej farmie jak nie od Pana Nagniotka ( Nagietek jednak ładniej :) ) to może będą nagrodą w jakimś evencie :)

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Stokrotko :D tekst Ci się zgubił ;)

3. stokrotka76

Już ogarnęłam :inlove::inlove::inlove: chyba zmęczona jestem a jeszcze jutro pracowity dzień mnie czeka ale widzę na horyzoncie urlop, tylko pogoda jakby jesienna :eek:

4. Nutka

Nutka Komandor forum

Pand nie mam, ale się nie martwię :). Kiedyś trafią na moją farmę ;).
    No,teraz pogoda ni jak nie zachęca do urlopu :eek:. Ale może nim będziesz go miała to się poprawi :).

5. stokrotka76

Czekamy zatem na GT, ja mam 3 czerwone pandy i jedna w pasku siedzi po zakończeniu misji, więc niech je tylko odblokują a powędrują do Ciebie bo szkoda, żeby się kurzyły w stodole.
    Ja liczę na to, że jeszcze nastaną piękne letnie dni tylko teraz szkoda mi mojego dziecka, że pogoda mu nie dopisała ale po rozmowie z nim widzę, że to raczej mój kłopot bo on jest zadowolony i żadnych niedogodności nie widzi :)

6. Nutka

Nutka Komandor forum

xDxDxD
    Za pandy z góry dziękuję :inlove::inlove::inlove:.
    Farma przygotowana do snu to i ja oddaję się w ramiona Morfeusza :music:. Dobrej nocy i lepszej pogody jutro życzę :inlove:.

7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zniknęłam,ale miałam niespodziewanych,ale zarazem miłych gości:)

U pana Nagietka nie kupiłam nic.
    Mam 8 FL a tam tylko za FL można coś zdobyć:)

Idę zebrać farmę:)

8. stokrotka76

Spij dobrze i długo bo jutro chyba masz wolne :) najlepiej niech piękne słonko obudzi Ciebie :inlove::inlove::inlove:
    Gość w dom, Bóg w dom jak to mówią :) Karola prędzej czy później i tak zdobędziemy to na czym nam zależy :) teraz też mówie dobranoc bo rano wstaję :) pa :inlove:

9. carlain21

Dokładnie:)

Dobranoc:) Pięknych,spokojnych snów:)

10. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Spełniło się :DxDxDxD. Jest słoneczko :inlove::inlove::inlove:.

Zapomniałaś o kinie :p. Skleroza nie boli ;).
    Wszystkim życzę
    słonecznego i miłego dnia :).

11. carlain21

Nie zapomniałam. Nie wchodziłam tam ostatnio z braku czasu,a jak byłam to 2 razy coś zdobyłam.

U mnie pada deszcz, słońca brak.
    Deszcz też potrzebny;)

Idę zebrać grykę:)

12. Nutka

Nutka Komandor forum

Hej :).
    Wszyscy chyba pływają w morszczynie i tu cisza ;).
    Adehade coś nie widać :eek:.
    Stokrotko, gotowa na urlop już jesteś? :D Ponoć pogoda ma być coraz lepsza :).
    Karola, Ty tak nie pływaj od brzegu do brzegi, bo Ci na pnącze zabraknie :pxD.
    Ja zaraz zbieram chyba ostatnią grykę i zaczynam pływanie :D.

13. carlain21

Hej:)

E raczej się w morszczynie pływać nie da, w morszczyn można się tylko zaplątaćxD

O pogodzie to mawiają,że jest zawsze. Tak ma się poprawić:)

Jeszcze u mnie 1 zbiór oprócz tego co teraz i będę pnącze mieć, tak mnie się wydaje:)

Dziś mi ładowarka psikusa zrobiła. Kabel się przypalił,ale lutownica poszła w ruch i naprawione mam. Ile gadania przy tym było.....:p,że to ja zepsułam,że kabel pozwijany:p,poskręcany itp.

14. Nutka

Nutka Komandor forum

xDxDxD normalka u chłopów :pxD. Tylko jak oni coś zrobią, to nigdy nie są winni, a Ty jak stałaś obok to na pewno Twoja wina :DxDxDxD. Najważniejsze, że naprawiona bo szkoda by było tyle pracy stracić :).
    U mnie dzisiaj sukces, bo cały dzień nie padało ;). Może rzeczywiście będzie lepiej :).
    Idę z psem, a potem ścieżka przed oczy i do przodu ... xD

15. carlain21

A bo mi mówiono,żeby kabelka nie skręcać,że jak zepsułam to mam sama naprawić. Oj nasłuchałam się.

U mnie chłodno,ale bez deszczu.

Z psem też byłam, bo się wiercił jak wiertło w wiertarce.

16. Nutka

Nutka Komandor forum

No, kabelka zdecydowanie nie powinnaś skręcać ;).
    Jutro kolejny dzień pracy, więc trzeba się szykować spać. Dobrej nocy :).

17. carlain21

Sam się skręcał moim zdaniem;)xD

Dobranoc:)

18. stokrotka76

Hej dziewczyny....humor mi ostatnio nie dopisuje i gniewam się na ...los
    Najpierw był problem z wyjazdem koleżanki, więc urlop stał pod znakiem zapytania a jak już pogoda się poprawiła, koleżanka załatwiła z urlopem okazało się, że nigdzie nie pojadę bo muszę być na miejscu :(
    Urlop spędzam między domem a szpitalem :(
    Eventu nie zrobiłam bo czasu i głowy nie miałam :(
    Pozdrawiam Was cieplutko .

19. carlain21

Witaj:)

Oj jak nam brakowało Ciebie, dobrze,że się odezwałaś:)

Myślałam o Tobie:)

Niech ten niedobry los się od Ciebie na pięcie odwróci i idzie w siną dal;)

Trudno robić event jak ma się ważniejsze sprawy i zmartwienia na głowie.

Od siebie cieplutko pozdrawiam tez i dziękuję za pozdrowienia, pozostali też z pewnością odwzajemniają i pozdrawiają:)

20. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Fajnie, że się odezwałaś, choć szkoda, że ze złymi wieściami :(. Na szczęście życie jest takie, że po złym okresie przychodzi dobry :). Życzę Ci, by przyszedł do Ciebie jak najprędzej :inlove:. Wiem, jak ciężko jest gdy urlop po długim okresie oczekiwania nie wypala, bo niestety jest to zawsze z nie najlepszego powodu. Ale po burzy zawsze świeci słońce i tego się trzymajmy :).
    Eventu nie musisz żałować, wakacyjny, bez super nagród, bo dopiero by było gdyby w trakcie wakacji dali super nagrody jak ludzie często z dala od komputerów ;).
    O jelonki nie zamierzam się strać, bo jednak tajemnicze zagrody nie pasują do mojego szczęścia :pxD. Szkoda florków - to 4 dni kombajnu ;). A Wy wyjdziecie szczęściu naprzeciw? ;)
    Pozdrawiam Was gorąco :inlove: w to okropne lato 8).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.