Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Dobrej nocy :music:

2. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Oho! W mojej muszli też jutro będzie 100%... Wszystko przez to, że te pieczonki są takie dobre... xD

Brywieczór kociaki :)

3. adehade

adehade Moguł forum

Witam wieczorowo :)
    Widzę, ze strzelacie na całego :) Brawo!!! Ja na razie nie mam czym. Muszę zielsko pozbierać.
    Co do dzików, to po niektórych poznańskich osiedlach łażą całymi stadami. Ludzie już się chyba przyzwyczaili.
    Ewo, nie przejmuj się słabymi karnymi. Wyćwiczysz oko i dasz popalić czerwonym ludzikom :D

Uciekam, mam jeszcze trochę obowiązkowej pracy. Do jutra!

4. Kazik

Kazik Zaawansowany

Przyszedłem powiedzieć, że jestem z Wami, trzymam kciuki za celne bramki i samych miłych "teesowych" niespodzianek. Ja dostałem z stajennych tygrysy :)
    Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry magiczne i nie tylko :)
    Ja już mam dosyć tego siania , ile można , sieje , sieje , a końca nie widać .
    ///////dzisiaj ważny dzień dla fanów piłki , nie wiem czy będziecie oglądać , bo ja tak .
    Mam nadzieję , że chłopcy nas nie zawiodą i wygrają .
    Miłej , słonecznej niedzieli życzę .[​IMG]

6. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam:)
    Kazik, gratuluję tygrysów:)
    Ewo, tego siania tez mam po dziurki w nosiexD Tradycyjnie nie wyrobię się. Praktycznie całe dnie nie ma mnie w domu, wiec zielska mam mało. Może jakiś item sobie ustrzelę i tyle będzie mojego :)

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2016
  7. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

witam kociaczki jak tam wrażenia po wczorajszym meczu bo u mnie super teraz trzymam kciuki za naszych żeby ograli niemców

8. xBabciaEwa

Witaj po długim czasie .
    Mecz super i chłopaki się spisali , mam nadzieję , że w następnych będą też dobrze grać .
    Pozdrawiam cieplutko wszystkich .[​IMG]

Anetta41, stokrotka76 oraz Nutka lubią to.
  9. adehade

adehade Moguł forum

Witam:)
    Nie musiałam włączać telewizora, żeby wiedzieć, kto strzelił bramkę. Całe osiedle huczało :)

Też mam nadzieję, ze teraz się rozkręcą. Chociaż jak będą tak paskudzili dobre okazje, to Niemcy nas ograją :(

10. xBabciaEwa

Miejmy nadzieję, że nie , bo znowu będzie nagonka na nich i trenera . Pożyjemy , zobaczymy . [​IMG]

11. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Chłopaki się spisali, a jak tam Wasze mecze idą? ;)
    Moje pnącze już pracuje, ale teraz zbieram na różne , a wyliczyłam, że dobrze by było zebrać z 250 talarków :eek:. Na razie sieję, a jutro jak będę miała wszystkie rośliny to dorobię piłki brakujące . A potem zobaczę co kupić w sklepiku :p.

Gratuluję :), i cieszę się że jesteś z nami :music:.

Coś nocny marek się z Ciebie zrobił Modzie ;). A nie chwalisz się swoimi strzałami ;).
    Idę poczytać o magazynach :).

12. xBabciaEwa

Ja już skończyłam ewent
    Mam pnącze z itemami i sp .
    Teraz same drzewka i zagrody , żadnych pól . [​IMG]

13. adehade

adehade Moguł forum

Nutko, udzielisz nam potem korepetycji z magazynowania:)

Ewo, moje gratulacje! Ja jeszcze walczę, ale duzo tego nie będzie xD

14. xBabciaEwa

Dziękuję , ja z lenistwa już nie robię , nie chce mi się i już .
    Jestem zadowolona z tego co zdobyłam . [​IMG]

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Jak na razie nie ma z czego xD. Niepotrzebnie się napaliłam :D.
    I to jest najważniejsze :).
    Ja jeszcze z własnego wyboru walczę ;). Jutro wieczorem zakończę, bo na środę rano nie mam co liczyć.
    Wszystko zasiane na wypadajki więc mogę iść spać. Dobrej nocy :).

16. xBabciaEwa

Dobranoc Nutko .
    Dobranoc magiczne .[​IMG]

17. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Ja to liczę na złoty strzał - tak raz a porządnie :D

18. adehade

adehade Moguł forum

Hop, hop! Cóż słychać w magicznym zakątku? Wszyscy pewnie strzelają zawzięcie eventowe gole i zbierają zasłużone laury:D
    Eratorze, przydałoby się kilka złotych strzałów:)

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Hej, hej :).
    Wszystkie potrzebne gole strzelone :D. Farma wraca powoli do normalności ;).

Przeczytałam o magazynach :). Tylko żałuję, że za gwiazdki można tylko jeden. Florków, dla zasady, na niego nie zamierzam wydawać. Stawiam zwierzaki tylko na jednej łące i zawsze mi brakuje na wszystkie co chcę miejsca. Narzędzi mam tony i prawie wcale z nich nie korzystam, więc w końcu się na coś przydadzą ;). Jak dobrze zrozumiałam to te zwierzaki z menażerii będzie można karmić jednym klikiem? To dla mnie byłby też duży plus, bo wykupuję tylko kombajn, a resztę u zwierząt obsługuję ręcznie. Poza eventami na łąkach mam drzewka i te trochę zwierząt. Martwi mnie tylko trochę ilość kolorowańców potrzebnych do rozbudowy menażerii, ale pewnie powolutku dam sobie z tym radę ;). Z ciekawością czekam na czwartek :).
    A jak Wy się zapatrujecie na tę ciekawostkę? :)

Anetta41, stokrotka76 oraz adehade lubią to.
  20. adehade

adehade Moguł forum

Muszę sobie najpierw poczytać o tym cudzie, żeby cokolwiek powiedzieć. Zobaczymy, czy to będzie takie miodzio. Drzewami i zagrodami mam zawaloną dosłownie całą dziką łąkę i nie chce mi się tego rujnować za każdym razem. W sumie to jeszcze postawiłabym co nieco, ale brakuje już miejsca. Czasami zamieniam jak jest taka potrzeba. Najbardziej cieszą mnie neonowe zagrody.

A teraz idziemy spać. Kto chce, niech liczy baranki:) Do jutra!

Hop, hop! Witamy wtorkowo!

Miłego dnia wszystkim:)

Co tu tak cicho? :eek:

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.