Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Też stwierdziłam,że jutro się okaże, nie ma co się stresować :p. Może nawet nie jutro a dopiero w piątek, bo jutro zlot czarownic, to za dużo nie zdążę nasiać ;).
    Teraz trzeba iść odpocząć przed jutrzejszym dniem ;). Pięknych snów życzę :).

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

I jak sama chyba napisałaś na piłkę dużo roślin trzeba,więc trochę potrwa zanim się zacznie strzelać gole:)

Miotły nie zapomnij xD:p

Śnij pięknie:)

4. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam:)

Widzę, że przygotowania do nowego eventu w pełni :) Muszę wreszcie przeczytać poradnik, żeby wiedzieć o co biega i czy muszę robić demolkę na włościach. Nie mam planów dotyczących zdobyczy.
    Janinko, udanego wypadu. Baw się dobrze :D
    Dziewczyny, a teraz oddalam się sennie, bo łóżeczko tak ładnie mnie woła :) Papatki :)

5. xBabciaEwa

Dzień dobry .
    Jeszcze godzinka i się zacznie gonitwa z sianiem i piłką .
    O kalendarzu pamiętajcie .
    Wszystkiego dobrego życzę i pozdrawiam na sportowo .[​IMG]

6. adehade

adehade Moguł forum

Witam :)
    Co tu takie pustki? :) Wszyscy biegają już po boisku?:p
    Ewo, pamiętam o kalendarzowym zbieractwie. Miła rozrywka :)
    Dziewczyny, jestem senna jak mops. Zmykam do łóżeczka, a Wam życzę kolorowych snów i miłej zabawy na boisku :)

7. carlain21

Hej:)

Ja idę zacząć biegać po boisku:)

Dobranoc:)

8. xBabciaEwa

Hej magiczne .
    Raz sobie pobiegałam i 9 talarków zdobyłam , wcale nie jest ciężko .
    Zmykam spać , spokojnej nocy , kolorowych snów i gradu piłek na polach wam życzę[​IMG]

9. carlain21

Zależne od rundy, myślę,że z każdą rundą będzie trudniej,ale będzie też to do przejścia.
    Karaluchy pod poduchy:)

10. xBabciaEwa

[​IMG] Dzień dobry wszystkim .
    Dzisiaj dałam plamę i nie zdobyłam 9 talarków , oj trzeba jednak uważać na przeciwnika .
    Samych 9 i dużo piłeczek z pól życzę , pozdrawiam cieplutko i udanego piątku .

11. carlain21

Póki co to we wszystkich meczach mam 9 talarów,ale raz przeciwnik był silniejszy i musiałam zrezygnować z 1 SP,aby ją zdobyć jako nagrodę. Straciłabym wszystkie szanse. Wiec wybrałam inną drogę do bramki.

12. xBabciaEwa

Gratuluje , mi te mecze zupełnie nie wychodzą , albo robię coś nie tak , albo nie nadaję się . Trudno się mówi i gra się dalej .[​IMG]

13. carlain21

Trzeba się pierwsze uważnie przyglądnąć kiedy najlepiej strzelić a potem oddać strzał:)

Ja w rundzie, tracę kilka piłek czasem,ale na końcu zawsze trafiam w 6 talarów. Wcześniej po drodze,jest 3. Suma więc jest 9.

14. xBabciaEwa

Tak , masz rację , tylko ,no właśnie nie wiem , chyba zły moment wybieram do strzału , czy co ?[​IMG]

15. carlain21

Zły moment. Ja tak właśnie wybrałam zły moment i przeciwnik piłkę przejął, następnie wybrałam inny "lepszy" moment i się udało przejść.

16. xBabciaEwa

No właśnie , tu chyba popełniam błąd , ale jeszcze się nie poddaję , może w końcu wybiorę dobry moment ,bo to przecież
    gierka dla przedszkolaków jest .:cry:[​IMG]

17. carlain21

Ewo(mogę tak pisać)? gra może i dla przedszkolaków,ale skupienia lekkiego wymaga i zręczności.

Czy ten ludzik to będzie znak rozpoznawczy na czas Euro 2016?

Poza tym każda kolejna plansza jest inny etap trudności.

18. xBabciaEwa

Masz rację , a tego mi brak .
    Ale co tam , to tylko gra prawda ?
    Tak . ludzik będzie mi towarzyszył , bo dziewczyny mają mało czasu w pracowniach , więc nie chcę im głowy zawracać [​IMG]

19. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    ja dzisiaj tak jak Ewa miałam strzał, ale w płot
    następny był już trochę lepszy zdobyłam 8 talarów nie jest źle
    pozdrawiam wszystkich

20. xBabciaEwa

Cieszę się , bo ja to szkoda gadać i się przyznawać , ech :cry:[​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.