Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja dałam do ulubionych misję z Zamkami.

Mam 2 króliki straszące, 1 śnieżnego z królików to jak jeszcze trochę dojdzie to te kolejne etapy w genetyce przejdę, może:)

Dużo misji mam i ambitnie się za nie zabieram.xD

Ile macie jajek na stanie?

Mnie na paszę dla żab brakuje,a na targu po ponad 3 000 SG pasza jest. A płaz chce jeśćxD

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja mam drzewka jajeczne ciągle wystawione i jaj u mnie 1788 , a misje robię z doskoku jak mam towar .

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Strategicznie myślisz :). Mnie się nie chce8). Za dużo mam ostatnio myślenia w pracy i w domu już mi się kompletnie nie chce.
    Jajek mam 2600, więc się o nie martwię, gorzej żeby młyn się wyrobił bo musi kręcić SP :p.

4. adehade

adehade Moguł forum

Witam:)

Ninko

Misje robię bardzo wybiórczo. Wszystko zależy od tego, czego mi potrzeba. Ukończonych w całości mam tyle co kot napłakał. Jakoś nie mam parcia. No chyba, że jest to parcie wymuszonexD
    Właśnie się zastanawiam, czy chcę hodować żabulce. Mam ich jakieś 140 sztuk.

5. carlain21

A ja nie ma wystawionego i myślę wystawić, bo jajek brakuje u mnie lub zarobić na zakup trzeba.

Ja jak mam towar to się cieszę i robię,a jak nie to sprawdzam co trzeba i wystawiam potrzebne zwierzaki,sieję roślinki czy drzewka stawiam.

Teraz mam z zagród motyle,pancerniki,żaby,świstaki. I inne,które mi z ts z nagród wyszły,dla kogo miałam paszę to zwierzak został a jak nie miałam to zamieniłam na inny gatunek, a więc stoi zagroda zimorodków,dziobaków,kiwi oraz pomarańczowe myszy i koniki:)

Jakbym myślała strategicznie to już bym miała misję ukończoną,ale teraz tak sobie pomyślałam. I będę się starać.

Ile masz paszy dla żab? Miałaś czy kupiłaś bądź produkujesz?

6. adehade

adehade Moguł forum

Mam drzewo jajeczne, które w zupełności zaspokaja głód mieszkańców jednego stawu. Nie będę wystawiać więcej. Prędzej zacznę sprzedawać żabulce niż je hodować. Poczekam na BB i może coś pohoduję sobie do misji, które czekają na zakończenie.

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Czy je chcę hodować zobaczę jak będzie poradnik :). Ale jak nawet nie będę chciała hodować to może na nich zarobię :p.
    Drzewka jajkowe i mleczne, cukrowe i solne praktycznie cały czas stoją na farmie, nawet podczas eventów :). Paszę dla żab głównie sama robię, chyba ze mi nagle zabraknie, bo się zagapię to wtedy dokupuję na rynku.

8. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Ja już sobie odpowiedziałam na to pytanie :) żabulce idą w odstawkę :D

Karola wpadnij do mnie, to tylko przez miedzę a dam Ci kosz jaj bo mam na stanie ok 4.000 :)

9. adehade

adehade Moguł forum

Uciekam do łóżeczka.
    Kolorowych snów:)

10. carlain21

A ja znów kupuję,większą ilość niż mam stawów, w międzyczasie kręci się w młynie. I tak się to wszystko u mnie uzupełnia.

U mnie podczas eventów też stały drzewka,ale inne oraz zwierzaki. Teraz np. wystawiłam drzewka korkowe,tyle ile miałam. Może kiedyś owoce się przydadzą.

Stokrotko, to podejdę i trochę jajek od Ciebie wezmę:) xDxD

11. Nutka

Nutka Komandor forum

Po co Ci korkowe jak brakuje Ci jajek? o_O Chyba jednak musisz trochę nad strategią popracować ;).
    Ja teraz muszę popracować nad snem, bo jutro ciężki dzień w pracy :(.
    Dobrej nocy i kolorków :).

12. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Zapraszam :) nawet herbatki zielonej dla zdrowotności możemy się napić :) takie przyjemne z pożytecznym będzie :)
    Tymczasem tak jak Adehade i Nutka zmykam do łózka ....dobranoc :***

13. xBabciaEwa

14. carlain21

Korkowych mało pewnie kto wystawia. Więc będzie na nie duże zapotrzebowanie. A ja będę już mieć własny korek.

Jajeczne drzewka mam 2 zwykłe i jedno XXL. Postawię je teraz.

Dobranoc:)

Chętnie zielonej herbaty się napiję.

A ja również będę zmykać, idę popatrzeć co tam w polu trzeba jeszcze zrobić,zrobię i idę pięknie śnić.

Dobranoc:)

Ostatnie edytowanie: 7 czerwca 2016
  15. adehade

adehade Moguł forum

Witam o poranku:)

16. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Dzień dobry magiczne ...dziękuję za życzenia dziś imprezy c.d ...jjadę nad jeziora z przyjacielem mam nadzieję że event zacznę i skonczę jak wrócę...udanego dnia...

17. xBabciaEwa

Dzień dobry :) Wstałam , wypiłam kawkę , odkryłam kalendarz , poszłam zakręcić kołem i dostałam brakującego
    Strasznego stracha . Bardzo zadowolona uruchomiłam pnącze ze strachami , nareszcie :D Tu radość się skończyła , bo
    OO do ewentu dali i ...............ło matko z moją celnością to no nie wiem , robić będę jak zawsze , a co z tego wyjdzie .........
    Miłego dnia wszystkim życzę . Janinko pogody i dużo wrażeń .:D

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Pięknej pogody i bardzo miło spędzonego czasu życzę :music:.
    Gratuluję stracha :).
    Ja po przeczytaniu OO załamałam się 8). Cienko to widzę :(. Ale może w praniu okaże się, że nie jest tak źle ;). Już się pocieszyłam jak doczytałam, że klasycznych nagród nie muszę mieć bo mam :D, a to oszczędność chyba ponad 400 talarków :).

19. xBabciaEwa

nie ma co się stresować , wszystko się okaże w praktyce.

20. carlain21

A mnie coś z tych klasycznych nagród przyda się na pnącze:)

Event zobaczy się w tzw. "praniu" jak będzie wyglądać.

Przygotowuję już farmę, zagród nie usunęłam, ileś tam wypadajek będzie a i zwierzak przybędzie. Usunę jutro.

Janino udanego wypoczynku:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.