Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Kasztanek jest świetny,ale do tego SN też trzeba mieć. Zobaczę sobie ten film. Jak dałaś radę z toporem to i z każdą inną pewnie też.

Ile macie żab w stodole??

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja mam 236 żab , nie wiem czy to mało , czy w sam raz , a wy jak myślicie ?

3. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Witam....ja też byłam w zgaduli i obejrzałam filmik :) podobnie jak Nutka do mini gierek podchodzę z rezerwą ale może nie będzie źle :)

Ninko

W dniu Twojego święta
    życzę Ci samych szczęśliwych dni,
    Żeby nigdy nie zabrakło Ci miłości osób
    które są dla Ciebie ważne,
    i spełnienia marzeń

4. carlain21

Obejrzałam filmik o mini-gierce myślę,że nie będzie tak trudno. Trzeba tak strzelać,żeby piłki nie przejął przeciwnik.
    Na ten czas wygląda na skomplikowaną mini-grę,ale zawsze przecież w trakcie wszystko jest łatwiejsze.

Ja mam 51 żab,ale zaraz zbieram zwierzaki,nie dokończyłam uprzątać farmy, bo z psiakiem wychodziłam.
    Zaczęli mu mówić o wyjściu na pole,ale wychodzić się nikomu nie chciało a on zaczął popiskiwać. I smycz zapięłam i wyszłam.

5. Nutka

Nutka Komandor forum

Na ten moment mam 372 żaby :p, a codziennie przybywa mi po 22 :D. Troszkę więc jeszcze dojdzie. Bardziej martwię się o superpaszę :eek:.
    :D:D:D:DxDxDxDxD:cry::cry::cry::cry:

6. stokrotka76

Ja mam 153 żabki ale nie martwi mnie to bo ten event hodowlany odpuszczam :)

Te mini gry nawet jak nie są trudne to zabierają sporo czasu, którego i tak jest zawsze za mało :D

7. carlain21

To masz dość paszy zwykłej dla żab,aby tyle wykarmić:) Bo cena paszy też wzrosła.

Ja mam 9 ustawionych stawów.

Wynika mi,że przeciwnika też się obawiasz;)

Stokrotko czas na mini grę uda się "wykroić"
    Dlaczego odpuszczasz event hodowlany, zgarnij jak będzie choć SP.
    Przyda się na zwykłą hodowle żab.

8. Nutka

Nutka Komandor forum

Takiego w gierce, ruszającego się - tak :cry::cry::cry:

9. carlain21

Wydaję się mi,że ten przeciwnik taki zbyt bardzo aktywny nie będziexD

10. stokrotka76

Mam niewiele SP a tę co mam chcę wykorzystać na dokańczanie Zamków z Piasku ....jak mnie cos podkusi to może wyrywkowo coś zrobię ale ja tak nie lubię i albo robię wszystko albo wcale :D :D :D

11. carlain21

A dużo tam zostało do zrobienia u Ciebie w tej misji?

Fakt,jak się coś zacznie dobrze kończyć,ale i ciekawe nagrody warto zgarnąć. Te,które są przydatne w grze.

12. Nutka

Nutka Komandor forum

Oby :pxD

13. carlain21

A jak będzie to coś na rozproszenie jego uwagi będzie trzeba wymyślić:)

14. stokrotka76

Mam Karola w Zamkach zrobione wszystkie srebrne ale zadania od 1 - 4 mam zrobione w całości :) teraz muszę skupić się na pandzie tańczącej , potrzebuje 20 szt a mam dopiero 3 ...ale pomału dojdę do celu, najważniejsze, że mam plan :D

A Wy robicie te misje w spółdzielni tak po kolei ?

15. carlain21

Ja mam jeszcze mnóstwo misji:) Nawet tak starych jak Arka Noego,Zoo,Zawody Rolnicze. Hodowlanych też sporo.

Ostatnio udało mi się ukończyć 3 misje podczas pełni te Halloweenowe.

Zamki z piasku dałam do kategorii ulubione. Mam zaczęte,patrzę co ile czego trzeba,sieję,kupuję,hoduję pod tą misję.

Teraz np. zbieram świstaki,motyle,pancerniki do misji ze zwierzakami,gdzie te gatunki są potrzebne.

16. stokrotka76

Arka Noego u mnie też jest nietknięta i myślę, że tak pozostanie :) nie mam motywacji bo to raczej zadanie dla początkujących :)
    W Zamkach trochę przeraża mnie liczba pand cyrkowych, które trzeba oddać i marnie to widzę ale może kiedyś uporam się z tym :)

17. carlain21

A ja chcę zrobić tamte misje, bo już pozaczynane i nie ukończone i jeszcze,że to dla początkujących graczy. Tylko wybiorę sobie dobry moment,jak będzie trzeba wystawiać zwierzaki podczas eventu lub jak będę mieć 100% do stodoły, to wtedy mniej zagród potrzebnych będzie do wystawienia lub jak będę mieć chęć(wenę).

Mnie to tam wszystko przeraża.

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Nie boisz się przeciwnika w piłce, a przerażają Cię takie misje ? ;)xD
    Robię misje powolutku, ale hodowlanej jeszcze żadnej nie skończyłam :D.

19. carlain21

Nie boję się,bo te gierki potem w praktyce nie są tak trudne,jak się wydaje z opisu,z filmu.
    Ta gra z toporami była świetna, tylko nie w czas ją "załapałam".
    W tej akurat misji Zamki, trzeba wszystkiego mnóstwo. Ilości zwierzaków mnie przerażają, bo owoce,roślinki do się kupi,wysieje:)

Ja podczas kolejnego BB, będę chcieć hodowlaną misję z królikami ukończyć-zostało mi tam 10 zadanie(całe).

Chcę nazbierać więcej królików fałszywych,aby od nich zaczynać hodowlę.

20. Nutka

Nutka Komandor forum

Ambitne zadanie :music:. Ja w tych misjach jestem bardzo niesystematyczna i ciągle zapominam co robię xD. Starm się pamiętać o tych z maszynami, teraz dałam je do ulubionych :).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.