Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam spóznione me kroki dziś jakbym chodziła do tyłu...niestety mimo dobrych przyjaciół eventu nie skonczyłam zabrakło 3 spryskiwaczy ...ale trudno pnącze je może kiedyś się uda zdobyc ten jeden item do pnącza...

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Przyszłam pokazać nową letnią kreację :music:.

Szkoda, że się nie udało :(. Na przyszłość musisz wcześniej dawać znać, że masz problem. O tej porze jak dzisiaj pisałaś, to już większość w pracy jest ;). Ale może na GT uda się zdobyć :).
    Właśnie sobie uświadomiłam, że na rozpoczęcie eventu piłkarskiego umówiłam się na zlot czarownic :p. Z raz uda się pewnie rozsiać, a potem będzie sobie spokojnie rosło samo :). Ciekawa jestem tej nowej minigierki, chociaż trochę się boję, że będzie na refleks, to wtedy słabo to widzę 8).

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pięknie wyglądasz Nutko :D
    Ja już jestem przygotowana do następnego ewentu , gozdziki posiałam na sp , po bokach drzewa , a na wyspie miechunka na sp ,
    może wypadajki z tego będą w większej ilości .xD

4. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam i o zdrowie pytam:) :) :)

Dziewczyny, gratuluję tym, które ukończyły evencik. Janinko, pisałam wcześniej, że nie robię eventu i mam wypadajki na zbyciu. Szkoda, że się nie zgłosiłaś.
    Nutko, sukienka przepiękna :)
    Ewo, przy wnukach wyrobisz sobie niezłą kondycję :p

5. xBabciaEwa

Oj nabiegam się , to prawda , ale nie szkodzi , ja kocham dzieci i zwierzątka . xD

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziewczyny, dziękuję :inlove:. Od razu poczułam lato, mimo że u mnie dzisiaj zimno 8).
    Ja w przygotowaniu na eventy zaczynam stawiać na drzewka. Teraz się przekonałam, że takie bez ulepszeń dają więcej wypadajek. Zastanawiam się czy dzień wcześniej na leśnej nie zlikwidować zwierzaków, bo one chyba najsłabiej dają wypadajki :music:.

7. xBabciaEwa

Ja w ewencie, który się właśnie skończył miałam żabki , faktycznie słabo wypadajki z nich leciały .:music:

8. Nutka

Nutka Komandor forum

Czyli potwierdzasz moje obserwacje ;). Jak nie zapomnę to zabiorę te zwierzaki przed piłkarskim :)
    A teraz już życzę dobrej nocki i kolorowych snów :).

9. xBabciaEwa

10. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Witam Was poeventowo :) gratuluje tym , które ukończyły. Mi udało się zakończyć się ten event bez SN i kasztanka :) a Janinko, Ty tak jak pisała Nutka wcześniej daj znać, że masz kłopot to jakoś pomożemy dotrzeć do finału, ale może na GT uzupełnisz pnącze :)

Nutko, jak pięknie wyglądasz w swojej letniej kreacji :inlove::inlove: patrząc na nią zatęskniłam za urlopem :)

Pozdrawiam Kochane i miłego dnia bez stresu życzę :)

11. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    ja tak robię dzień wcześniej przed eventem likwiduję zagrody i fabryczki i stawiam same pola
    chociaż raz zostawiałam zagrody i zebrałam w trakcie eventu i muszę przyznać,że leciały wypadajki
    tylko się cały czas zastanawiam, czy stawiać duże,czy małe? a wy jak robicie?
    pozdrawiam wszystkich

12. xBabciaEwa

13. ja-nina7

[​IMG]Dzien dobry magiczne ....i znów jeden roczek mi doszedł....częstuję truskawkami co by w bioderka nie poszło i szampanem by zaszumiało lekko w głowie[​IMG]do potem!

14. xBabciaEwa

Ten roczek to w realu , czy na farmie ? Ale lecę z życzeniami i kwiatkami [​IMG]

15. ja-nina7

W realu Ewuniu...i znów jedna zmarszczka więcej....dziękuję za kwiatki i czekoladki...znikam do wieczora!
    [​IMG]Pólwiecze przeszło z plusem!

16. xBabciaEwa

Miłej zabawy , a zmarszczki , jest sposób na nie , a szczęśliwi zmarszczek nie liczą .:inlove: Wszystkiego dobrego xD

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    To w takim razie Ninko
    A zmarszczek przybywa podobno od 18 roku życia, więc nie ma się co przejmować ;). Najważniejsza jest dusza, a nie ciało :).

18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Janinko:

Zajadam truskawki zostawione przez Ciebie:)

Nutko piękna,zwiewna letnia sukienka:)

Idę uprzątnąć farmę od wczorajszego popołudnia na niej nie byłam.

Będziemy mieć poradnik jutro to się okażę czy warto szykować farmę na wypadajki, bo może też ich nie być:)

Miłego popołudnia, u mnie jest piękna słoneczko,więc ciepło jest.

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziękuję :).
    Wypadajki jak wypadajki, odkąd mam kasztanka to się nie boję ;). Ale zobaczyłam minigierkę jaka będzie i boję się, że będzie marnie :sleepy:. Gretka w zgadli umieściła filmik, możecie iść obejrzeć :).

20. xBabciaEwa

Byłam , obejrzałam , nic nie rozumiem , ale jutro pewnie się wszystko wyjaśni .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.