Magiczna Kocia Chata

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by stokrotka76, Sep 15, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Gratuluję :inlove:. Super okazy :D.
    Kotu w mieście to się przyda i na parterze ;), bardziej myślałam o tym fachowcu co się nie boi wysokości ;).
    Dobranoc i miłej soboty :).
    Z muszelek dostałam 4 grejpfuity :D i najważniejsze pitombę XXL :inlove:.

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Coś mało się pochwaliłaś, sadzonek było 8:)

Ja mam 2 pitomby xxl, przydało by się jeszcze kilka:)

Dziś miałam niespodziewany,nieplanowany wyjazd, więc nie zbierałam z rana roślin i musiałam jeszcze raz zasiać, bo jednak na produkcje produktu w młynie roślin brakło.

Rybko piękna piosenka, też lubię Grechutę:)

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Bo o reszcie nie warto pisać ;), no może jeszcze o mangostanie :).
    Jutro do roboty :cry:, więc się z Wami pożegnam życząc dobrej nocy :).

4. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Ja dzisiaj raptem dwa razy siadłem - rano na kibelku i 2 godziny temu, gdy wróciłem z roboty. Taki styrany, że na kolejną farmę (tym razem tę w wirtualu) po prostu nie mam już siły...

5. adehade

adehade Moguł forum

Farma nie zając, nie ucieknie :D

Wszystkim życzę miłych spotkań z Morfeuszem :D

6. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Oderwałam się od mojego rzeczywistego ogrodu i przyszłam zanucić , hmmm jeszcze nie wiem co :music:xD
    Witajcie :)
    W dzień nie mogę tworzyć nowych grządek z powodu upału :(Wieczorem stałam się ucztą dla komarów -.-:cry:
    I jak tu żyć ?xD
    No tak, nie wszyscy wiedzą , bawię się w zakładanie warzywniaka i przekształcam sad w leśny ogród .
    Nie jest to takie proste jak w grze .Nie mam maszyn wykupionych , więc sama kopię ziemię i wożę taczką 8)I tak już mam zajęcie od początku kwietnia .
    Teraz nutki :music:to chyba w tym magicznym miejscu będzie bardzo pasować xD

7. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Witaj Rybko....cieszę się, że znalazłaś chwilę na odwiedziny :) zadania widzę ambitne przed Tobą, bez wykupionych maszyn i wszelkich dopalaczy ale satysfakcja będzie ogromna :D ponoć praca uszlachetnia chociaż z drugiej strony lenistwo uszczęśliwia :) :) :)
    Eh, te ciągłe dylematy :)

8. carlain21

Event przeszedł do historii:)

Czas do końca eventu,który miałam na ukończenie to 53:05h.

Stokrotko i znów nucę tę piosenkę, będzie mi towarzyszyć cały dzień. :music:

Myślę,że Wy też już po walce z eventem lub już na półmetku jesteście;)

9. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Dzień dobry magicznym..oby w życie było takie proste jak zabawa na farmie...znikam do pracy do potem

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry wszystkim :)
    Dużo słoneczka , uśmiechu , humoru , mało pracy i dużo odpoczynku życzę .
    Wszystkiego dobrego kochani ,pozdrawiam .:)

11. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :)
    Ale szalejesz xD. Gratuluję :inlove: . Mi zostało ostatnie zadanie (cała 6), ze względu na brak wypadajek 8). Ale się uparłam, że będę oszczędzać SN i będę próbować dotrzymać słowa xD.

Zapomniałam xD. Na pocieszeni po dzisiejszej pracowitej sobocie dostałam pagodę xDxDxD. Ptasie skały mam już dwie :). Oby pnącze dawało jakiś fajny bonus :p.

12. adehade

adehade Moguł forum

Witam cieplutko:)

Wreszcie doczekałam się kalendarzowych drzewek:mandarynka xxl, drzewo mangostanu, cedrat xxl, tamaryndowiec xxl x2, kiwi xxl i amherstia xxl. Nie robię eventu, więc mam wypadajki na zbyciu :)

Rybo, jaką będziesz miała wielką satysfakcję, gdy już wszystko zakończysz :D Możesz wtedy zaprezentować ogród w programie "Maja w ogrodzie", będziemy oglądać:D:D:D

13. stokrotka76

Gratuluję Karola, ja jeszcze zbieram wypadajki ale mam nadzieję, że jakoś zakończę ten event, miałam mało wszystkiego i robię bez SN :) a tę piosenkę też nucę od rana :D

Nutko. to dziś obie miałyśmy pracowity dzień tyle, że ja nie dostałam bonusu ale pójdę na koło to może imprezowe mnie pogłaszczą :)

Ja z drzewek dostałam 4 grejfruty, jakieś 2 xxl jedną xl ( nie lubię ) i wampee :) to ostatnie ucieszyło mnie bo nie miałam :)

14. carlain21

Dzięki Wam dziewczyny:)

Kasztanek to super sprawa, oczywiście jeśli ma się zapas SN:)
    Ja miałam i jeszcze sporo zostało.

Dzięki misjom z owocami już coś odrobiłam zapas SN i SNZ.

Wystawiłam dopiero zagrody ts z poprzedniego eventu.

Pamiętajcie o zbieraniu na plaży muszelek. ;)

Last edited: Jun 4, 2016
  15. stokrotka76

Ja o muszelkach nie zapominam bo lubię sobie sprawiać przyjemności a te niespodzianki z kalendarza taką przyjemnością niewątpliwie są :)

16. carlain21

To fajnie:)

Czy któraś z Was może mi wyjaśnić o co chodzi z tymi drzewkami u sklepikarza?
    Raz byłam i otrzymałam pistacje. Nie wiem o co chodzi, już w 3 oznaczeniu można wybrać,że się chce któreś z nowych drzewek?

17. Nutka

Nutka Komandor forum

U Nagietka wskazujesz jakie drzewka ewentualnie chciałabyś mieć ;). Potem płacisz 5 fl i od razu jakieś z tych zaznaczonych dostajesz :). Ja dzisiaj w końcu dostałam dracenę :inlove:xD.
    Teraz po pracowitym i owocnym dniu mogę spokojnie iść spać :p. Dobranoc :music:.

18. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam wieczorowo...a ja dziś sadziłam drzewka w realu ..po budowie wokół mego domku została betonowa pustynia i kilka skrawków ziemi więc szybko sadzę bo ten widok działa na mnie negatywnie diś posadziłam 3 tuje i poprzycinałam a'la bonsai..jeden klon jukę kalifornijska x2 takie 5 letnie sztuki ...a jutro następna partia ale jeszcze nie wiem co będzie bo ogród koleżanki jest tak zapuszczony ..czyli zaczynamy od zera ..ale za to co jest duże przesadzam do siebie..czyli przyjemne bo słonko i świetna pogoda z pożytecznym pomoc mile widziana i koło domu będzie ciekawiej

19. carlain21

A to mam rozjaśnioną sytuację:)
    Dzięki:)

Dobranoc:) Śpij i śnij pięknie:)

20. stokrotka76

Ja też mam dracenę :) jest taka dekoracyjna :) Karola, trzymam kciuki, żebyś i Ty mogła cieszyć sie nowym drzewkiem :)
    Trzymam kciuki również za pozostałe dziewczyny :)
    Dobrej nocy :) jak dobrze, że jutro niedziela :inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.