Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adehade

adehade Moguł forum

Wpadłam na sekundkę, aby życzyć wszystkim udanego weekendu, a przede wszystkim kolorowych snów:)

2. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]witam wieczorowo i burzowo taka piękna burza i te pioruny o deszczu nie wspomnę ale jest czym oddychac ..groszki rośną mroczne tez a z mojego wyjjazdu nici..ale to nie szkodzi jeszcze się na rozjeżdzam....chyba na skórce od banana,,,hi hi

3. adehade

adehade Moguł forum

Wieczór taki piękny...;)
    Kolorowych snów , efektywnego rozmnażania groszku :)

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wzajemnie:)

Pięknych snów:)

5. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam w ostatni wolny dzień długiego weekendu ;).
    Groszki mi się nie podobają :(. Zużyłam sporo SN i SNZ, a dopiero rozsiewam ostanie żółte groszki. Nie jestem pewna czy skończę dzisiaj -.-. Wieczorem skończy mi się siewnik :wuerg:, a od 1 nowy event chyba z sianiem 8). Mam nadzieję, że Wam idzie lepiej :). Focha na farmę mam ;). Dobrze, że piękna pogoda :).
    Wszystkim życzę miłej niedzieli :music:.

6. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej....im słonko wyżej i bardziej grzeje tym mniej nas na forum :) ale to dobrze, że chce nam się spacerować, grzać w promieniach słonka i cieszyć realnym światem :D
    Ten groszkowy event w sumie jest łatwy tylko ujarzmić trzeba te ilości bo łatwo popaść w przesadę co oczywiście uczyniłam :)
    Rozsiewam żółte groszki ale teraz mała przerwa bo jadę do mamy żeby się dopieścić, dowartościować i ogólnie poczuć się lepiej :)

7. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Dzień dobry ..dziś pogoda w kratke słonko bawi się w chowanego raz pada to znów słonko..fajnie jest że ciepło...event no cóż stanełam na żółtych groszkach..ale rosną powoli...

8. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam wieczorowo :).
    U mnie słoneczko i gorąco cały dzień :). Zapowiadają u nas burze i deszcze, ale jakoś nas omijają.
    Żółty groszek jeszcze cały nie wysiany 8). Może rano będzie. Nie pomyślałam, że zaraz nowy event z sianiem i kupiłam za mało siewnika -.-. A na 2 dni nie chce mi się wszystkiego na nowo ustawiać, nie cierpię tego :wuerg:. Zwierzaków/warsztatów może kilka dostawię. Cały czas się zastanawiam jak efektywnie wykorzystać kupony czy maszyny w misji. Jak to piszę to się zastanawiam czy jednak się nie poświęcić, bo szkoda tylu kuponów o_O.
    Nie wiecie czy 1 czerwca będą potrzebne wypadajki? Bo wtedy drzewka by się przydały :music:. Sama przestaję mieć do siebie cierpliwość >:(, moje niezdecydowanie mnie wykańcza :(:pxD.

9. stokrotka76

Ja na ten event nie rujnowałam farmy z drzewek i zagród bo też tego bardzo nie lubię :) wyjątkowo w tym evencie nie trzeba było dysponować dużą ilością pól. Siałam właściwie na głównej i na łące :) do rodzicielskiego chyba to nie będzie możliwe. Jak czytałam wypadajki będą a siać będziemy ekologiczną cytrynę.
    Nawet chyba młyn będzie zajęty bo będziemy robić jakieś soki :eek:
    Ten rodzicielski blado widzę bo wszystkiego mam mało, mało SN i mało SNZ :eek:

Będę tym jednak martwić się później bo teraz jeszcze sieję żółty groszek i dziś nie skończę :)

10. Nutka

Nutka Komandor forum

Ja musiałam i tak rujnować, bo na co dzień nie mam pól, tylko same drzewka i zwierzaków trochę. Wykorzystywałam ok. 2,5 łąki do groszku;), pewnie dlatego tak powoli idzie. Jak sobie wstępnie wyliczyłam rano mogę nie zebrać całości :wuerg:. Jeszcze trochę pokombinuję co zrobić. Bo będę musiał zjeść chutney, to cały dzień będzie na darmo 8). Z drugiej strony, sama go produkuję, więc nie jest aż tak żal ;). Kiedyś to był rarytas :music:xD.

11. stokrotka76

Oj, tak...pamiętam, że miałam zdobyty przepis na chutney ale nie miałam poziomu w dżemiarni i dobrzy sąsiedzi ratowali mnie w kryzysowych sytuacjach a teraz już nie myślę, że to taki luksus :)
    Orientujecie się może co jest luksusem w alchemiku bo alchemik leży u mnie odłogiem i nie znajduję motywacji, żeby się za to wziąć :)

12. Nutka

Nutka Komandor forum

Coś chyba na 5 poziomie :eek:. Ale nie jestem pewna. Wzięłam się za niego jak trochę poczytałam na forum, a potem mi odeszło :p i dziś już nie pamiętam xD. Tam sa jakieś przepisy do skrócenia czasu wzrostu, ale max chyba 6%. No i chyba sa na srebrne sloty :music:.

13. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam :)
    Widzę, ze już zmierzacie do końca eventu, ja nawet do połowy nie dotarłam, bo nie miałam czasu tym się zająć.
    Pogoda u mnie w kratkę. Przyjemnie się ochłodziło... :) Jeśli chodzi o mnie, to mogłoby już tak zostać:) Szkoda, ze te wolne dni tak szybko minęły...

14. stokrotka76

Jak na srebrne sloty to już jest dobrze :) trzeba jeszcze tylko pamiętać, żeby to odpalać a ja mam z tym kłopot :) muszę zainteresować się alchemikiem bo to jedyne rzemiosło poniżej 5 poziomu....co ja mówię 5 poziom, nawet poniżej 4 poziomu :) :) :)

Adehade ja też boleję, że weekend już się kończy i tylko miłe senne marzenia dzielą nas od tygodniowej orki :)

Popatrzyłam co ja mam w alchemiku na półkach i znalazłam coś co mnie zaciekawiło mimo że na złoty slot , warte uwagi dla miłośników drzewek, więc dla Ciebie Nutko też i jest chyba dobrą motywacją dla doskonalenia alchemika :)

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2016
  15. Nutka

Nutka Komandor forum

Też mnie martwi, że jutro już poniedziałek :(;).
    Stokrotko, nie chcę zabijać Twojego zapału ;), ale ta fiolka jest raczej niezbyt pożyteczna z tego co czytałam na forum. Jakoś bardzo dziwnie działa i nawet tacy sadownicy jak Oreczka, Blazers i Norbi stwierdzili, że jest do niczego :eek:. Niestety, nie udało mi się na tyle skupić, by zrozumieć w czym problem :p. Uwierzyłam naszym specjalistom na słowo :).

16. stokrotka76

Ja też im wierzę :inlove::inlove: ale nad alchemikiem popracuję bo coś trzeba robić ....samo sianie może znudzić :) :) :)
    Dziś wcześnie mówię Wam dobranoc bo marzy mi się już ciepłe łóżko i książka do poduchy,,,,papa :inlove::inlove:

17. Nutka

Nutka Komandor forum

To jak wskazuje doświadczenie, nigdy nie zaszkodzi, więc pracuj ;):).
    Kolorowych snów :inlove:.

18. adehade

adehade Moguł forum

Widzę, że posiłkujemy się czarami i marami :p Hmm... może otworzymy kącik "Czarymary Farmeramy, czyli jak być lepszym od Harry'ego Pottera" :p
    Dziewczyny, miałybyśmy wzięcie, że hej!:D:D:D

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Wg ostatnich obliczeń rano nie będzie wszystkiego groszku -.-. Jeszcze będę musiała dosiać z 200, ale na reszcie posadzę chyba jednak drzewka ;).
    Idę już spać, żeby jutro dać radę wstać :sleepy:. Dobrej nocy :).

20. adehade

adehade Moguł forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.