Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

No ni czorta nie potrafię zarabiać na kolorowańcach :cry::cry::cry:. Nie dość, że nic ciekawego nie wychodzi, mixów wyższych to nawet nie próbuję, bo mnie na nie nie stać :(. Podziwiam, jak inni to robią :music::music::music:. Ja co najwyżej jakieś w miarę sensowne zakupy robię od czasu do czasu :). Dzisiaj kupiłam lotnego za 6 mln. SG xD,. Dostanę za niego 30 SP i 15 florków xD.
    Ale kiedy ja odrobię to nie mam pojęcia :eek:. Czy Wy oddajecie kolorowe zwierzaki do misji w spółdzielni?

2. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Piękny dzień sie konczy zachód słonka .....
    ja narazie czekam na pasze..a kolorki klonuję i nie wychodzi mi to czego oczekuję...chyba nie mam szczęścia..

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

dobry wieczór
    mi nic tez nie wychodzi z klonowania jeden przeskok miałam z jajek zwykłych i z psów punkukułka i partydog o to moje przeskoki co byłam zaskoczona,bo zawsze mam tylko o jedno oczko wyżej:):):)

4. adehade

adehade Moguł forum

Witam cieplutko:)
    Widzę, że mamy gorący temat oazowy:)
    Z kolorowańców trafiła mi się latająca koza, a z królików dostałam straszącego i fałszywego, wpadła mi też kurka miniaturka. Wszystko dostałam po wrzuceniu podstawowej opcji zwierzaków do oazy. Ale i tak nie będę robiła dalej. Kończę na trzecim etapie, bo zostało mi mało SP.

Do jutra :)

Ostatnie edytowanie: 21 maja 2016
  5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Tak ja oddaję:)

Nie patrzę na to czy się opłaca czy nie:) Jest zadanie do wykonania, to rzecz jasna się wykonujexD

Witam w zimny majowy wieczór:)

6. Anetta41

dzień dobry niedzielnie
    zapraszam wszystkich na poranną kawkę,jest tak piękny dzień dzisiaj
    wczoraj myślałam,że u nas będzie padało bo się takie chmury kłębiły,ale to gdzieś wszystko dalej poszło:):):)
    życzę Wam miłej i słonecznej niedzieli pozdrawiam:):):)

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Ja zasadniczo też staram się wykonać zadania w spółdzielni, ale zaczynam od tych z pożądanymi nagrodami ;). Ale z klonami mam duży problem, bo nie mam nawet kasy, żeby te wyższe kupować 8). O klonowaniu po kolei nie ma mowy, bo to tony SP :D. Hodowlane dlatego u mnie leżą :p. Wyższe, tzn. czerwone, zagrody też bardzo rzadko sama buduję, bo brak zwierzaków :eek:. Szkoda, że narzędzi nie ma rynku, wtedy może byłabym bogata xD.
    Miłego popołudnia życzę :).

8. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam i o humory pytam:)

Nutko, również nie pachnę nadmiarem SG i SP, więc evencik zakończyłam na trzecim etapie. Zostawiłam sobie troszkę SP na jakąś niespodziewaną okoliczność i tyle.

Dziewczyny, czas na kawę i lody :)

9. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej...wreszcie znalazłam chwilkę ale na lody i kawę chyba za późno :eek:
    Ja podobnie jak Wy cierpię na chroniczny brak SP ale event wykonałam w całości i jak teraz w niedługim czasie będzie taki wymagający event to będę się tylko przyglądać :)
    Niedziela minęła pod znakiem wypoczynku i przy pięknej pogodzie, szkoda, że przeszła do historii a poniedziałek już się czai :eek:

Ostatnie edytowanie: 23 maja 2016
  10. Anetta41

witam wszystkich
    niedziela tak szybko minęła jak z bicza strzelił :):):)
    bardzo szybko mi wczoraj godziny ubywały,ale to nic ten tydzień też szybko zleci
    czwartek wolny,ale już mam zajęty,chyba że pogoda się zepsuje :):):)
    wszystkim życzę miłego i słonecznego dnia :):):)

11. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Dzień dobry magicznym ..zosta łam bankrutem na farmie..a tu jeszcze tyle paszy potrzeba na te Franki....nie wiem czy skonczę ten event
    Udanego dnia....
    .....jeszcze 19 Franków i będę miała 20 paszy..tylko jak je rozmnożyc bez paszy?

Ostatnie edytowanie: 23 maja 2016
  12. stokrotka76

Hej...jak potrzebujesz pomocy to pisz :) nie jestem krezusem ale jakieś małe co nieco z rzemiosła mogę podrzucić :)
    Widziałam, że mamy Renzo ale ja kiepska jestem we wszystkim :) trochę bawię się na siłomierzu i zbieram żetony , nie wiem jeszcze na co chciałabym je wydać :)

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam Magiczne :).

Też weszłam do Renza. Popróbowałam sił na siłaczu ;), ale się zacina i zrobiło mi się żal wejściówek, wlazłam też raz w balony, ale też się zacinały i na tym skończyłam Renzo xD. Teraz chyba spokojnie poczekam na Mendel i zmiany na pełnie :).

14. stokrotka76

Nic nie wiem o tym czekającym nas evencie ale wiem, że zaczyna się razem z pełnią :) ciekawe czy w pełni da się wykorzystać pełnię :D
    Chyba przejdę się po forum i zobaczę co nas czeka :)

15. adehade

adehade Moguł forum

Witam, Dziewuszki:)
    Janinko, widzę, że poszłaś na całość :) Mnie się udało skończyć trzecie zadanie. Dalej się już nie szarpię. W Renzo najlepiej idzie mi walenie młotkiem po łbie krecika :) Swego czasu bardzo duże zyski miałam ze skarbu piratów. Teraz przerzuciłam się na balony.
    Stokrotko, nowe ubranko? :)

16. stokrotka76

Ubrano jest takie stare, że zapomniałam, że je mam :D jak to kobiety, szafa pęka w szwach a ubrać nie ma co :)
    A Ty nie masz ochoty na jakąś kieckę :)
    Skarbu piratów nigdy nie robię bo jak próbowałam to bez powodzenia...tylko siłomierz na moje siły :)

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Hej:)

Czytałam, gdzieś tu na forum,że nowe nagrody mają być w Renzo,warto więc nie tracić żetonów na te obecne dobra w sklepie:)

18. adehade

adehade Moguł forum

Stokrotko, namówiłaś mnie :)
    Jak widać, mam nastrój w tonacji świnki morskiej, po nowemu zwanej kawią domową :)
    Też gromadzę żetony z wesołego miasteczka. Zobaczymy, czym nas uraczą :)

19. stokrotka76

Nastrój masz cudny, świnki są słodkie a hamaczek wprowadza wspaniały letni nastrój :D i dzięki za kolejną porcję nowej wiedzy :D

Dzieki Karola ...żetony gromadzę , wolno ale przybywa :)

20. Nutka

Nutka Komandor forum

Świnki są superaśne :inlove:, od razu zauważyłam Twoją sukieneczkę jak poszłam do zgaduli :).
    Dlatego nic nie kupuję, a nawet nic nie robię :pxD.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.