Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Nuteczko ja nie mam wielkich oczekiwań ale jak czytam czasem na forum, że ze zwykłych wyskakują te najwyższe to mi trochę szkoda, że nic takiego u mnie się nie zdarza i nawet nie oczekuję tego.....dziś wybudowałam drugą różową fabrykę strusich jaj i koniec z klonowaniem :) a droga do tej fabryczki była długa :)

2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam
    ja i tak miałam eventu nie robić na próbę włożyłam do oazy nietoperze brązowe i wyszły mi albinosy to jest dopiero przeskok:D:D:D więcej nic nie robię szkoda mi jest sp a pnącze? trudno się mówi :):):)

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Gratuluję serdecznie :inlove::inlove::inlove:. Ja niestety zawsze robię BB jakoś bez planu i nawet czerwonych zagród nie mam cierpliwości zrobić, a o zwierzakach do różu to nawet przez sekundę nie myślę ;)xD. Ale pnącze jednak zdobędę, bo jedyne co w miarę systematycznie robię to zadania kukułcze i chyba zamki z piasku. Teraz do nich zbieram wyjce :). I przy okazji nazbiera się zaraz na pnącze :eek:.xD
    I włożyłaś 4 brązowe ???? o_Oo_Oo_O nie żaden mix???? Nigdy nie miałam cofki z 4 takich samych. Musisz napisać do PT bo tak być nie może >:(.

4. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Troche poklonowałam i stop brak paszy niczym nakręce nową będzie koniec eventu a brakuje już tak niewiele..szkoda że w pierwszych zadaniach nie było SP..tylko cos nie atrakcyjnego ....zmęczenie bierze górę idę się popluskac i do kochanego łóżeczka..dobranoc!!

5. stokrotka76

No proszę, niby nic a korzyści każdy jakieś ma :D ale żeby stracić to przesada :( może faktycznie jakaś interwencja się przyda :(
    Ciekawe czy Karola klonuje -.-

Janinko zaproś Anioła Dobrego Snu :) spij smacznie :)

6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Hej Magiczne, hej rodzynku może tu jesteś lub zawitasz:)

Idę odkryć moje oazy:)

Edit:

Nic ciekawego nie było:)
    Wrzucam raz jeszcze zwierzaki:)

7. stokrotka76

Trzymam kciuki za powodzenie :D :D :D

8. Nutka

Nutka Komandor forum

Słuchajcie, czy mi się coś przewidziało czy pnącze miała być co 9,5 h? Głowę bym dała. Jestem wnerwiona jak nie wiem co, bo teraz jest co 12 h -.-. Napisałam w eventowym i się zastanawiam czy z siebie głupa nie zrobiłam?:(

9. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nie dziękuję:) Liczę na miłe zaskoczenie:)

Nie powiem jak miało być, nie pamiętam:)

Kto pyta,nie błądzi:)

10. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

dlatego nie będę robiła,bo to są jakieś jaja zresztą u mnie zawsze jest przeskok tylko o jedno oczko,taki serwer zastanawiam sie jak inni robią,że im takie cudeńka wychodzą,chyba do Rafała(blazers) trzeba iść na naukę bo mu zawsze takie fajne mixy wychodzą:p:):)

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

9,5 h przy poprzednim evencie było :)

12. stokrotka76

Nie wiem czy nastąpiła zmiana ale jak powiedziała Karola Kto Pyta Nie Błądzi...przy okazji gratuluję pnącza :inlove:

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Czyli jednak zrobiłam z siebie głupa 8)8)8). Za dużo tego na raz czytam. Albo początki Alzhaimera :cry::cry:.
    Idę spać :(. Może jak się wyśpię, to rozum będzie lepiej działał :eek:.
    Dobrej nocy :music:.

14. BA_Czerwona

Przecież każdemu się zdarza pomylić :)
    Ja Cię i tak podziwiam, że pamiętasz takie rzeczy, jakbym w poradniku nie grzebała to bym nie wiedziała ile było :) Dobrej nocy :)

15. stokrotka76

Nutko ja ile działa pnącze wiem dopiero w momencie jak jest już moje i je odpalam :) jesteś zbyt surowa dla siebie :inlove::inlove::inlove::inlove:
    Dobrej nocy :)

16. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

O! Kociaki pospały...

I dobrze. Kocie życie wszak winno być wypełnione samymi przyjemnościami - spanie, jedzenie, pieszczenie, spanie, jedzenie, pieszczenie, spanie...

No... ale czas wstawać i zażyć kolejnej przyjemności.

Wspominałem o pieszczeniu? ;)

Miłego dnia

BA czegoś nie wie?! :eek:

17. BA_Czerwona

BA wie gdzie szukać tego, który wiedzieć powinien ;)

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam w chwilowo słoneczny ranek ;).
    Niestety, coraz częściej się mylę :(, w realu też 8). Ale nie myli się ten co nic nie robi :p. A ja widocznie za dużo na raz czytam i mi się potem merda xD. Zdenerwowałam się trochę, bo nie lubię pnącza 12 h, gdyż rzadko kiedy zbieram je 2 razy dziennie. Ale w sumie, nie klonowałam dla eventu, więc to tylko dodatkowy zysk ;).
    Ja bym mogła być nawet psem z dobrego domu ;). Szkoda, że tak rzadko da się być kociakiem w życiu ;)xD.
    Miłej soboty życzę :inlove:.

19. stokrotka76

Wszystko mnie ominęło, dopiero wróciłam z pracy i jedzenie muszę sobie przygotować a pieszczoty ? czeka na nie pies i dwa koty.....o królisiu nie wspomnę :eek:

20. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam ...czy tych Franków tak dużo potrzeba ...pasza migiem poleciała czekam na nową z młyna.......

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.