Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Hmm... właśnie miałem napisać, że czwartek jest jak preludium do piątku - można zacząć ćwiczyć obijanie się.

Miłego dnia kociaki ;)

2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    życzę Wam miłego dnia oraz udanych klonowań :):):)
    pozdrawiam

3. adehade

adehade Moguł forum

MODzie Erator, jak ja bym chciała dzisiaj ćwiczyć obijanie się o_Oo_Oo_O, a za to będę miała wielki nawał pracy :cry:. Co tam, dotrwam dzielnie do jutra :D:).
    Miłego dnia wszystkim :D:D:D

4. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam pięknie z kociej ścieżki ...dzien słoneczny i robic sie chce dziś generalne psiątanie chatki...

5. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    U mnie na szczęście od wczoraj jest słoneczko i brak upału :p, czyli pogoda dla mnie idealna :D.
    Taaak, czwartek co całkiem fajny dzień ;), a jutro będzie super dzień xD.
    W hodowlany za dużo się nie pobawię, bo nie mam wystarczająco SP. Biorąc pod uwagę brak przeskoków u mnie to nawet specjalnie nie żałuję. Gdyby coś się zmieniło, to może postaram się zdobyć pnącze, bo część potrzebnych klonów i tak mam. Ale jakoś nie podoba mi się konieczność zużycia takiej ilości SP dla zdobycia franków 8).
    Wszystkim klonującym życzę jak największych przeskoków :). Ja poklonuję coś w trakcie BB ;).

6. ja-nina7

Witam wieczorowo magiczną chatkę...dziś skonczyłam deski i kanciaki pomniejszac na wsad do pieca..zostały mi kawałki pni morelki i czeresni ale to utro albo w sobotę dziś nadwyrężyłam rysztowanie więc znikam dołóżka je prostowac ..tabletki juz w brzuszku...dobranoc magiczne [​IMG]

7. adehade

adehade Moguł forum

Janinko, fundujesz sobie darmową siłownię i to z pożytkiem nie tylko dla siebie :)
    Nutko, też się czaję na BB;)
    Moi drodzy, czas wpaść w czułe objęcia Morfeusza, więc kieruję już swe kroki ku milusiej podusi:)
    Kolorowych snów :)

8. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Też bym sobie przysnął ale może Morfeusza nie będę przytulać... no jak by to było...?... :p

9. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Przytul Dobrą Wróżkę:)

Spokojnej nocy i dobrego snu życzę Wam:)

10. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    słoneczko pięknie świeci zapraszam Was na poranną kawkę :):):)
    życzę Wam miłego i słonecznego dnia pozdrawiam

11. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej....jaki piękny dzionek, nie dość, że piątunio to jeszcze słonko zagląda do okien. Miłego dnia wszystkim i do spotkania :D

A tu kilka nutek nie tylko dla Nutki :inlove::inlove::inlove:

12. ja-nina7

[​IMG]Dzień dobry magiczne ...z wczorajszym psiataniem zaczęłam od okien no i pomalowałam -odświeżyłam biel wokół okien dzis kuchnia na tapecie i też malowanko sufitu nie będę malowac to pewne ale trochę maznę tu i ówdzie białą farbą...słonko świeci dzien udany będzie ..do potem!

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam piątkowo :inlove:.
    Stokrotko, uwielbiam Queen :inlove::inlove::inlove:. Bardzo Ci dziękuję :inlove:. Wiem, że to nie tylko dla mnie ;).
    Ja dzisiaj też miałam pracowite popołudnie :). Umyłam okna w 2 pokojach :music:. Jestem z siebie bardzo zadowolona :). Brawo ja ;)xD.
    Zadowolenie trochę mi minęło jak odebrałam klony>:(. Ale cóż, troszkę się pobawię, a jak nie będzie efektów to dam sobie spokój :p. Nie będę klonowac na siłę 8).
    A jak tam Wasze zwierzaki się spisują ? ;)

14. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam :) To tak na początek

Klonowanie dopiero zaczęłam, jestem ciekawa rezultatów.
    MOD Erator, załatwiłam Ci nocną audiencję u bogiń snu: Izydy, Nyks i Saldziedudalmy :p Będziesz jutro świeży jak skowronek :D
    Dziewczyny, chyba Wam podrzucę moje okna do mycia ;). Co podejmę decyzję o ich wypucowaniu, zaczyna padać solidny deszcz. W sumie czuję się rozgrzeszona, ale z drugiej strony ich wygląd uwiera mnie w bok i koniec końców chwycę za myjki :)

15. stokrotka76

Cieszę się, że nutki trafiły w Twój gust , ja też kocham Queen :inlove::inlove: klonowanie dopiero zaczynam, klonować będę pandy i strusie, zrobie z eventu tyle ile sie da ale jakoś nie mam parcia :)

Jednak człowiek całe życie się uczy :D o bogini snu Nyks i Saldziedudalmy nie miałam pojęcia ale dziękuję za douczenie i może czasem w innych objęciach warto oddać się sennym marzeniom :)

16. adehade

adehade Moguł forum

Stokrotko, dzięki temu jest zawsze jakaś alternatywa wyboru:) Dorzucę jeszcze Anioła Dobrego Snu - działa bez pudła :)

17. stokrotka76

I tu trafiłaś w dziesiątkę bo ja co prawda twardo stoję na ziemi, wierzę w to co mogę zobaczyć i dotknąć ale jakoś obecność Anioła przemawia do mnie...zawsze mam przed oczami dzieci na moście i Anioła Stróża nad nimi :) a ja swój dobry sen nie wiem czemu zawdzięczam, czy wymagającej pracy czy Aniołowi Dobrego Snu :)

Pierwsze klonowania bez rewelacji ale bawię się dalej :)

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Też jestem ciekawa Twojego klonowania :). Trzymam kciuki :). Okien nie umyję Ci, bo nie lubię :p. Choć dzięki maszynie częściej i chętniej się za nie biorę, ale nie aż tak żeby innym robić :DxD.
    Strusie mi dzisiaj chyba najlepiej idą :), a reszta badziewie, ale oczywiście się rozpędziłam i już chyba z 200 ciężko zdobytej SP zużyłam 8). Bez konkretnych efektów :sleepy:. Te domki są strasznie paszożerne :p.

19. stokrotka76

Chyba moje strusie nie mają u mnie takich dobrych warunków bo mnożą się umiarkowanie, bez zaskoczenia :) cały czas walczę ze sobą czy zużyć paszę do cna czy zostawić na żabki....jak już zaczynam klonowanie to trudno mi zatrzymać się :eek:

20. Nutka

Nutka Komandor forum

Może na za duże zaskoczenie liczysz?;)
    W sumie to bez rewelacji, dlatego nie wiem czemu jeszcze klonuję?:eek: Wolałabym zachować trochę paszy na żabki :eek:. Ale czy mi moja chęć odkrywania niespodzianki na to pozwoli? :eek:xDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.