Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Skumałam ;).

Jak zwykle cudny cytat :inlove:. Niestety, przypomniał mi też, że odkładam dentystę od dawna -.-.

ryba4862, Anetta41 oraz stokrotka76 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nie raz, pomoc otrzymuję od Ciebie każdego dnia:)

Cudowny cytat, pamiętam,że raz już wstawiałaś tutaj cytat Agnieszki Osieckiej, też był piękny:)

Nutko,czyli mam rację z tymi okienkami?

ryba4862, Anetta41 oraz Nutka lubią to.
  3. Nutka

Nutka Komandor forum

Tak, oczywiście :). Ale trochę kombinując możesz ograniczyć ilość roślinek eventowych ;).

Anetta41, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  4. carlain21

To na pewno. Byleby przejść na kolejne poziomy:)

5. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Oj z tym odkładaniem dentysty chyba nie jesteś odosobniona :) łatwiej pamieta sie o miłych rzeczach :)
    a ten niby sernik ma chyba byc z kaszą jaglaną ale poczekajmy na eksperta :)

Ja bardzo lubię Agnieszke Osiecką , mam w domu jej biografie i takie różne o jej twórczości, o zyciu.
    To bardzo barwna postać a jej cytaty często mi towarzyszą :)

6. carlain21

Wspaniale:)
    Jak pomagają w życiu, to warto z nich korzystać,przypominać sobie te cytaty w danym momencie:)

7. stokrotka76

Za 20 minut zbiorę hiacynty, posieję świetlikowe jagody i chyba skończę :)
    A jak jutro ? Macie wolne czy niektóre z nas pójdą do pracy -.-
    Ja pójdę :cry: czekan na wolny wtorek :)

8. carlain21

Cała majówka zajęta;)

Będziesz mieć pnącze i itemy?

Moje biedactwo:cry:

ryba4862 i Anetta41 lubią to.
  9. Nutka

Nutka Komandor forum

Ja niestety też -.-. Też będę czekać na wolny wtorek :). Ale mam nadzieję, że jutro będzie spokojnie :music:.

10. carlain21

Kolejne biedactwo:cry:

Oby było spokojniej;)

11. stokrotka76

Tak Karola , będę miała pnącze i itemy na to pnącze to wszystko na co starcza mi cierpliwości :)

Świadomość, że nie jestem z tym sama jest bardzo krzepiąca :D :D :D ja też liczę na to, że będzie spokojnie a perspektywa wolnego wtorku osłodzi poranne wstawanie :)

12. carlain21

A nie wolałaś zdobyć SP,kupon i pnącze i ze 2 itemy a kolejne zdobyć na G&T?

ryba4862, Anetta41 oraz Nutka lubią to.
  13. Nutka

Nutka Komandor forum

No właśnie, to wstawanie :sleepy:. Dzisiaj udało mi się spać prawie do 8, co jest dla mnie wielkim osiągnięciem ;).
    W sumie, Stokrotko, niedużo już Ci brakuje do SP i kuponu :music:.

ryba4862 i Anetta41 lubią to.
  14. stokrotka76

Muszę powiedzieć uczciwie, że ranne wstawanie nie jest dla mnie problemem, ja z natury jestem rannym ptaszkiem ale uwielbiam takie poranne włóczenie się w szlafroku . Robię sobie kawkę ( ta pierwsza smakuje najbardziej ) . papieros i czas kiedy nic mnie nie goni :)
    Wiem, że to niezdrowo, że najpierw śniadanie ale cóż...lubię takie niezdrowe , niespieszne poranki :)

Może skuszę się na tę super paszę i kupon ale pomyślę o tym później :D :D :D

Ostatnie edytowanie: 1 maja 2016
  15. Nutka

Nutka Komandor forum

Też uwielbiam takie leniwe poranki :music:. Najlepiej w łóżeczku z książką :inlove:. Cały tydzień wstaję o 5.25 albo i wcześniej i od razu idę z psem, więc kiedy nadchodzi weekend i jeszcze mąż z nim wychodzi to jestem bardzo szczęśliwa :). A tak jak dzisiaj, czasami przychodzi czas, że i sen muszę odrobić ;).
    Myślę, że ta SP i kupon Cię nie wykończą ;).

ryba4862, Anetta41 oraz stokrotka76 lubią to.
  16. carlain21

Pokuś się,przyda się a nuż może Ci do eventu zabraknąć te 40 sztuk SP:)

Kuś,kuś Stokrotkę:)

Piękne macie poranki:)
    Wezmę z Was przykład;)

Pominę tylko,niektóre nawyki StokrotkixD

17. stokrotka76

Takich szczęśliwych poranków życzę Ci Nutko jak najczęściej :):inlove:
    Kusisz mnie, kusisz...nie wykończy mnie to ale jakoś trudno mi pokonać niechęć 8) kto wie może farmerska pazerność na SP i kombajn jednak wezmą górę :D

Nie bierz Aniołku ze mnie przykładu bo nawyk mam paskudny ale aromatyczna kawka chyba każdemu o poranku sprawi radość....można wypić ja po śniadanku :)

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Zdecydowanie xDxDxD:cry::cry:

Anetta41, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  19. carlain21

Zapach kawy lubię,kawy nie:)
    Ja będę jeść śniadania a kawę niech sobie piję ktoś inny a ja będę raczyć się jej zapachem;)

Widzę,że się zgadzasz ze mną:)xD

20. stokrotka76

:cry::cry::cry: buuuuu.....:cry::cry::cry::cry: o ja potępiona, co ja teraz pocznę , nawet nie mogę obiecać poprawy bo...lubię swoje nałogi.
    Kiedyś nawet próbowałam to zmienić i nie paliłam długie trzy lata ale powróciłam do dawnych przyzwyczajeń bez wyrzutów sumienia

Anetta41 i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.