Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Chyba jutro pójdę, choć zajączki mi się bardzo podobają, bo są takie wesołe i wcale nie kojarzą mi się tylko ze Świętami :).
    Ale ten nowy materiał będzie mi teraz chodził po głowie ;).
    Teraz pora na spanko, bo jutro jednak trzeba do pracy 8).
    Stokrotko, pamiętaj będziesz miała za to wolny dzień w tygodniu ;).
    Dobranoc :music:

xBabciaEwa, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ja jak mam potrzebę,chcę lub trzeba do eventu to wystawiam tyle sztuk danej zagrody ile mam:) Szybciej idzie zbieranie:)
    A dajmy na to trafi się na kole 100% do stodoły to zamiast 40 świetlików,zbieram 80:) I inne tego typu przykłady:)
    Też podziwiam tych, którzy mają wyspy,ogród w tych samych itemach,ile to trzeba licencji,zapału,negocjacji i dobroci powymieniać,aby to zdobyć w tylu sztukach:)

Ja jak stokrotka lubię różnorodność i wolę wystawiać różne itemy:)

Dobranoc:)

Też pójdę już, bo ziewać już zaczęłam:)

xBabciaEwa, Nutka oraz stokrotka76 lubią to.
  3. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Dobranoc Nutko :inlove: udanego sabatu jutro a zajączki w Twojej sygience są bardziej muzyczne niż wielkanocne ale każdy powód jest dobry, żeby uszyć nowy ciuszek :)

Tobie Karola też dobrej nocki i idę w Wasze ślady....zostawiam pozdrowienia dla Janinki i Babci Ewy, których dziś nie miałam okazji spotkać :)
    Pa :inlove::inlove::inlove::inlove:

xBabciaEwa, Nutka oraz carlain21 lubią to.
  4. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam i pozdrawiam w deszczowy dzionek ..aż boję się wyjśc z domku by mi ta ciężka wielka ołowiana płyta z nieba nie spadła na głowę,,,,,do potem serduszka

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam kochane magiczne . dzisiaj wyjątkowy dzień , więc uważajcie na kawalarzy . Udanego dzionka życzę , wpadnę póżniej . Pa[​IMG]

6. ja-nina7

[​IMG]Witam dziś zamiast kawy - kaczówka - ..mam nadzieję że smaczna będzie..event zaczęłam ...do potem

Nutka, xBabciaEwa oraz stokrotka76 lubią to.
  7. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie Kobietki z Chateczki
    Szkoda że wczoraj nie dałam rady wskoczyć na ploteczki, tak tu było wiosennie i radośnie.
    Dziś już troskę późno ale pozwolę sobie zostawić życzenia dlaiebie Stokrotki - uśmiechu i radości. Wiele satysfakcji z uprawy farmki i zaglądania na forum. Grażynko takie kwiatki dla Ciebie.

[​IMG] [​IMG]
    A reszcie zostawiam takie motto na dziś ;)

8. stokrotka76

Elu, bardzo, bardzo dziękuję :inlove::inlove::inlove: ja łatwo się wzruszam , tak też się stało się jak czytałam te przemiłe życzenia :) Pozdrawiam Cię wiosennie :inlove:

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ojej , Grażynko wszystkiego naj , naj , naj .
    Zawsze Stokrotka , dopiero teraz doczytałam , że Grażyna .
    Spóżnione , ale serdeczne życzenia .[​IMG]

Nutka, ja-nina7 oraz stokrotka76 lubią to.
  10. stokrotka76

Wcale nie spóźnione Ewo i jednakowo miłe...dziękuję pięknie :inlove: cieplutko pozdrawiam :)

Nutka, xBabciaEwa oraz ja-nina7 lubią to.
  11. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Nowa Kociara chciałaby was powitać :D Mam nadzieję, że dobrze będzie nam się pisało :)
    Korzystając z okazji Stokrotko życzę Ci dużo radości z życia, powodzenia w farmieniu i duzo duzo miłości :*
    Taki oto dżentelmen z kwiatami dla Ciebie

Ostatnie edytowanie: 1 kwietnia 2016
  12. stokrotka76

Witaj :) cieszę się, że droga doprowadziła Cię do naszej chaty...jest tu grupa miłośniczek kotów i nie tylko :) i miło nam będzie jak zechcesz pozostać na dłużej :D
    Dziś wszystkie chyba zakopały się w papirusach , a może mają zepsute kompasy, które zaprowadziły je na manowce :D :D :D

13. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Kocham koty :inlove: To najcudowniejsze zwierzątka na ziemi. A o kompasach mi nie mów, bo mam ich jak na lekarstwo hehe jeszcze nigdy eventu przed wypadajki nie skończyłam :p

14. stokrotka76

Koty są też moją wielką miłością więc rozumiem doskonale :)
    Napisz do mnie sówkę, nick mam taki jak na forum to poratuję od jutra jakimś kompasem....może uda się wreszcie przełamać złą passę :)
    Jeśli w avatarze masz swoje zdjęcie to uśmiech masz czarujący :D

Edit
    dopiero zobaczyłam przystojniaka z kwiatami :) i kwiaty i kocio piękne i życzenia też...za wszystko bardzo dziękuję :D

Nutka, xBabciaEwa oraz ja-nina7 lubią to.
  15. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

A dziękuje :D :D Farmerski usmiech jak zdobędę fajne drzewko lub zagrodę :D Chodź Ci powiem, że nie mam juz miejsca na te zagrody i warsztaciki , podczas eventu usuwam je bo nic bym nie posiala :p Kompasikiem lub chanteyem nie pogardze :inlove:

16. stokrotka76

A co bardziej się przyda ?

17. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

a w sumie ciężko stwierdzić to i to potrzebne :D :D

18. stokrotka76

No to zacznę jutro od cjm a w pozostałe dni kompas...może dziewczyny pośpieszą z pomocą :) pewnie zauważą, że jest ktoś potrzebujący pomocy :)
    Ja teraz zmykam bo jutro niestety praca na mnie czeka a w domu mam jeszcze troszkę do zrobienia...dobrej nocy Becia :)

19. lilly-87

lilly-87 Koneser forum

Dobrej nocki Kochana Kociarko :inlove: ja pracuje jutro od 11:30 do 21:30 także będe rankiem i wieczorkiem :)

20. ja-nina7

[​IMG]Zaraz zaraz a co tu się dzieje ...a mamy dziś imieniny Grażynki
    ....[​IMG]ten kwiat róży dla Grażki...z życzeniami !

Event się kręci ale mnie dziś czas przez palce przecieka niczym woda w górskim strumyku...[​IMG]Tak to jest chodzic bez kompasu i mapy...a gdzie zapasy na drogę...

Ostatnie edytowanie: 1 kwietnia 2016
    Nutka, carlain21 oraz xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.