Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam a u mnie wczoraj wieczorem była burza grzmiało i trochę popadało ale ziemie wzruszyło ..mam takiego pięknego łabedzia u siebie...

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Witaj....wiosna sprowokowała te nowe kreacje. są takie wiosenne , radosne i kolorowe jak niedawne pisanki :) a ten dzbanuszek i filiżanka aż zachęca do wypicia kawy :)

Karola u mnie ranek był deszczowy i pochmurny ale rozpogodziło się i teraz nawet słonko świeci, oj humor od razu zwyżkuje :D
    Twoje życzenia sprawdziły się :D

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Fantastycznie:)

stokrotka76 i ja-nina7 lubią to.
  4. ja-nina7

[​IMG] ....a u mnie się teraz rozpadało...coś konca deszczu nie widac czyli cała noc deszczowa..ale akurat ten deszcz to dobrodziej dla roślinek ..niech tam sobie pada...

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry , dzisiaj jemy budyń , smacznego [​IMG]

stokrotka76, Nutka oraz ja-nina7 lubią to.
  6. ja-nina7

[​IMG]Witam z pochmurnego Opola....zacieram dłonie na nowy evencik... nagrody fajne reszta do zrobienia ...tylo czym zaskoczą nas na 1 kwietnia???? Udanego dnia życzę!

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).

To ja już jadłam :D. Tylko śmietankowy xD. Bardzo lubię budyń i cieszę się że wymyślili budyń, który można zrobić z wody bez gotowania, bo sobie robię w pracy :D.

U mnie na szczęście piękne słoneczko :), czego i Tobie życzę. Evencik chyba nie będzie zbyt wymagający ;), ale prezenty całkiem wypasione :). Znowu trochę drzewek przybędzie :D.

carlain21, stokrotka76 oraz xBabciaEwa lubią to.
  8. stokrotka76

Hej...ja budyniowego święta nie uczciłam bo nie wiedziałam ale jeszcze mogę to zmienić :D
    Eventowe drzewka i zagrody z TS mnie nie kręcą bo tylko zapełniają mi pasek :( nie mam szczęścia do TS-ów ale event zrobię bo przecież są i inne nagrody warte zachodu :)

Nutka lubi to.
  9. Nutka

Nutka Komandor forum

Zgadza się, są i inne wartościowe nagrody :). Do tajemniczości nie mam zbytniego szczęścia, chociaż do drzewek jak cie mogę ;). Jednak zauważyłam ostatnio, że mi się pogorszyło szczęście na farmie i już nie dostaję tylu XXL :eek:. Ale drzewko to drzewko :p, a między eventami tylko leśną mam w zwierzakach, a reszta w drzewkach więc jest mi ich trochę potrzebne ;). Tylko już mi się włos jeży na myśl o ściąganiu znowu tego wszystkiego :(. Chyba zwierzaki zostawię, będzie trwało dłużej, ale na kupce może zarobię :p.

carlain21 i stokrotka76 lubią to.
  10. stokrotka76

Och, ja też uwielbiam drzewka , zwłaszcza te xxl :) ale drzewek u mnie dostatek....nagle zorientowałam się, że tych najstarszych takich jak miłorząb czy magnolia albo kasztanowce, które uwielbiam jakoś z każdym eventem wyciekają mi i muszę kontrolować, żebym sama nie została z niczym :D

carlain21 i Nutka lubią to.
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

Tym bardziej, że już ich poza GT, albo chyba kupą florków, nie zdobędziesz xD. Ja mam tak samo, dlatego postawiłam je w takim miejscu, z którego nie zdejmuję drzew nawet na eventy :D. Tym bardziej, że one chyba są potrzebne do niektórych pasz ;). Przy tym GT zorientowałam się jakoś w końcu, że nie warto wymieniać wszystkiego na XXL bo trzeba mieć podstawę :D. Mało co bym brała wszystko co mi się podoba na to nie patrząc :D. A potem bym musiała wydać majątek za podstawę xDxD. Sierota ze mnie 8).

12. stokrotka76

Znam to ale teraz już kontroluję sytuację :) zawsze szkoda mi tych co zaczynają grę bo niby skąd mają brać te drzewka...może kiedyś twórcy pomyślą i będzie jakiś wielki powrót zapomnianych , starych drzewek. Pewnie niejedna osoba ucieszyłaby się na taką ewentualność :)

Ciekawe jaki primaaprilisowy psikus jutro przywita nas na farmie :D

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Event :D bez błędów i o czasie :D. Mam nadzieję, że nie będzie to coś co będzie przeszkadzać w pracy na farmie, bo będę chciała zacząć event w pracy na komórce, to musi wszystko działać ;). Teraz sobie uświadomiłam, że idę jutro prawdopodobnie na zlot czarownic, to będzie ciężko z rozsiewaniem :sleepy:. Chociaż koleżanka ma komputer i wie, ze gram to może mi pozwolą coś zrobić :p.

14. stokrotka76

To jutro Nutko czeka Ciebie fajny dzień, taki relaks , ploteczki, jakieś może trunki....w perspektywie wolne, sama przyjemność a event nawet jak zaczniesz z opóźnieniem i tak uda się zakończyć :) mam tylko nadzieję, że będziecie poruszały się tradycyjnymi środkami lokomocji :D

15. Nutka

Nutka Komandor forum

:D:D:D tylko ja muszę dotrzeć na drugi koniec miasta 8). Pozostałe mieszkają koło siebie ;). Mnie taka miotła nie uniesie, więc będę musiała skorzystać z czegoś bardziej tradycyjnego dla śmiertelników ;)
    Pewnie, że dam radę, tylko dłużej potrwa ;).
    A teraz już na spacerek z piesiem, dobrze że ładna pogoda :).

Edycja

Stokrotko, cudną masz tę sygnę :inlove::inlove:

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2016
  16. stokrotka76

Nutko ja też zakochałam się w tej sygience :inlove::inlove::inlove: a jak już o sygienkach to moją ulubioną Twoją sukieneczką jest ta pierwsza, którą miałaś po powrocie do gry a Karoli taka z kobietką z połyskującym kolczykiem...ale ile nas będzie każda wybierze coś innego i dobrze bo byłoby nudno, gdyby każdemu podobało się to samo :D

Nutka i carlain21 lubią to.
  17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nie miałam,żadnych powiadomień,że tu się tak ładnie i miło pisze:)

Ja też bym chciała magnolie,mirabelki,miłorzęby,kasztany, jakoś mało ich mam:)
    Miłych spotkań na zlocie czarownic:)

Ja muszę przeglądnąć pasek,ile drzewek mam:)
    Jak wiecie ja lubię mieć po dużo sztuk drzewek,zagród:)

Dlatego co tam dostaję z ts to zawsze się cieszę:)

stokrotka76 i Nutka lubią to.
  18. stokrotka76

Karola :inlove: witaj :)
    Kochana jak jest wszystkiego tak dużo to jest to klęska urodzaju :) :) :) ja nie lubię trzymać w pasku nie wiadomo jakiej ilości zagród bo nie ma gdzie tego wystawiać a mieć tylko dla Miecia to niekoniecznie lubię :)

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Dokładnie :). Mi się podobają wszystkie moje sukieneczki dlatego je co jakiś czas zależnie od nastroju i pory roku zmieniam ;). Zresztą jest bardzo mało sygnatur na forum, które mi się nie podobają. A w zasadzie to nawet nie tak do końca, bo część bardzo mi się podoba jako pomysł i dzieło, ale nie podoba mi się tematyka i ich ponurość, np. te z czaszkami itp. ;) Właśnie jak szukałam i zapisywałam autobus, to trafiłam na obrazek, który kiedyś sobie zapisałam jako podstawa pod sygnę ;). Będę musiała iść do Szafy i oddać materiał w ręce krawcowej, tylko muszę odczekać, bo mi wstyd tak ciągle tam latać xD. Chyba chcę nadrobić braki z reala xD.
    Ja wymienionych przez Ciebie drzew powiedziałabym, że mam bardzo mało, ale tyle co na własne potrzeby wystarcza ;). Teraz skupiam się na XXL jak najwyższych i żeby mieć po więcej z każdego gatunku, bo przy tych pojedynczych można dostać wściku przy stawianiu :p.
    A przy okazji, dzisiaj chodząc po forum zobaczyłam znowu wyspy na które są prawie wszystkie itemy takie same. I stwierdziłam, że wcale mi się taka wyspa nie podoba, choć jest bardzo ekonomiczna i podziwiam zapal i wytrwałość w ich zdobywaniu :).

20. stokrotka76

Już po świętach, zajączki niech czekają na swój czas więc to doskonała pora na wizytę w Stylowej :) a Kami i tak weźmie się za to wtedy kiedy będzie miała czas a kolejkę warto zająć :)

Widzę, że masz podobnie jak ja...podziwiam zapał tych co gromadzą itemy jednego rodzaju ale ja nie robię tego nie tylko z wrodzonego (?) lenistwa a dlatego, że lubię różnorodność :)
    Oj, jak co tydzień zazdroszczę Wam, że jutro macie piątek, piątunio a ja jeszcze jutro będę myślała o czekającej na mnie pracy :cry:

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.