Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej Karola :) musisz wybaczyć okularnicy, że nie zauważyła Twojego wpisu :) cieszę się, że wpadasz i cieszę się, że Ela zadbała o poczęstunek :)
    Stokrotki widzę lubię nie tylko ja :D i powiem jeszcze, że też lubię jak mówicie tak do mnie :)

Jak miło Elu, że dbasz o Naszych miłych gości i zawsze masz coś pysznego w zanadrzu :)

Mam nadzieję, że ten lekarz to jakaś rutynowa sprawa :) też pozdrawiam i przypominam, że czekamy na fotkę Twoich piękności :D

ryba4862 lubi to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Hej:)

Wpadając tutaj tak na szybko można przeoczyć, niektóre posty:)
    Stoktotko,Stokrotko,Stokrotko,Stokrotko.... jak tam event?
    Znów nie mogłam się do gry dostać:)

ryba4862 lubi to.
  3. stokrotka76

Hejka...jestem na chwilkę :) ja też miałam problem z wejściem na farmę ale w końcu sztuka powiodła się....event idzie jak po grudzie ale na weekend podgonię :)
    Spokojnej nocy...oby do piątku :)

ryba4862 lubi to.
  4. carlain21

To co chcę w evencie zdobyć to zdobędę:)
    SP,próby imprezowe,drzewka z ts na wyspę,tajemnicze zagrody:)
    Kolorowych jeszcze nie kupuję,czekam na spadek cen.
    Kolorowych snów i do weekendu:)

ryba4862 lubi to.
  5. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Dobrego dnia
    U mnie też kłopoty z wchodzeniem, evencik w toku srebrne już zrobione -kręcę paszę do klonowania.
    Za to pokazało się kino :D
    . Powodzenia i smacznego.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

ryba4862 lubi to.
  6. stokrotka76

Hej...i tydzień dobiegł końca :D szkoda, że nie wszyscy mogą odpoczywać, to dla tych, którzy na różnych zmianach spędzą weekend w pracy ;)
    a reszta niech cieszy się wolnym :D

ryba4862 i Hesarenka64 lubią to.
  7. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Już weekend a ja do pracy :cry::cry:

Podobno event będzie dłużej .
    Multum gwiazdek dla wszystkich.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

ryba4862 lubi to.
  8. carlain21

Witam:)

Tym, którzy odpoczywają,życzę błogiego odpoczynku:) a pracującym,aby ten weeken nie był aż tak bardzo pracowity,by choć troszkę można było się zregenerować,przed nowym tygodniem.
    Słyszeliście o kodzie bonusowym?
    Jest ogłoszenie o rekompensacie, kod ma pojawić się w przyszłym tygodniu.
    Jak myślicie co dadzą?
    Stokrotko jak event, masz kolorowe zwierzaki?

ryba4862 i stokrotka76 lubią to.
  9. stokrotka76

Hej....wiadomość o kodzie przeczytałam teraz :) mam nadzieje, że rekompensata nas usatasfakcjonuje :)
    Event prawie skończyłam, zostały mi do skończenia tylko dwie misje z ostatniego zadania :) a zwierzaki musiałam dokupić :D
    Nie postawiłam jeszcze TS ale jutro rano to zrobię...chciałabym czerwone albo różowe zagrody :)
    A jak u Ciebie ?

Elu...miłych chwil w pracy mimo wszystko :)

ryba4862 lubi to.
  10. carlain21

U mnie jeszcze mam złotą i diamentową kampanię w zadaniu 5, diamentową w zad 6 i całe zadanie 7.
    Reszta to tylko kolorowe zwierzaki trzeba oddać.
    I sos jeszcze będzie się całe 2 dni produkował i część dnia 3:)

Ts jeszcze też nie postawiłam. A próby imprezowe wykorzystałaś?
    Mam nadzieję a przynajmniej chciałabym by SP była rekompensatą-częścią w kodzie bonusowym.

ryba4862 lubi to.
  11. stokrotka76

SP też by mnie cieszyło ale myślę, że tak nie będzie, z imprezowych dostałam kolorowe zwierzaki, SP i SN ...jakoś nigdy nic takiego fajnego na tym imprezowym nie wygrałam :) ale co tam...darowanemu koniowi.... :)

ryba4862 i carlain21 lubią to.
  12. carlain21

Ja to 2 razy miałam kupon na kombajn na 48h i kolorowe zwierzaki,teraz jeszcze prób imprezowych nie zdobyłam,czekam na spadek cen kur brązowych.

Nagrody całkiem fajne zdobyłaś, mnie zawsze kolorowy zwierzak cieszy,sprzedać czasem można lub do oazy wrzucić.
    Na noc może postawię ts. Event u mnie trwa trochę dłużej,leśna w świetlikowych polanach:)
    Sieję też marchew,aby na te kolorowe zwierzaki SG zarobić:) Nie mam nic swojego,wszystko trzeba kupić.

ryba4862 lubi to.
  13. stokrotka76

A ja wyczyściłam z zagród i drzewek wszystkie pola, inaczej nie dałabym rady skończyć tak szybko, bo po pracy nie mam dużo czasu na farmę...jak skończę z sianiem eventowych roślin uzupełnię braki w stodole i dopiero wtedy wszystko wróci na swoje miejsce :)
    Kolorowe zwierzaki też mnie cieszą ale chciałam kombajn a tu figa.....ale dobre to co jest :)
    Może tez TS postawie na noc to rano może przyjemnie nie coś zaskoczy :)

Trzymam Elu kciuki za powodzenie :D
    Miałam Zośkowy nalot na farmie....bardzo sympatyczny to nalot...dziękuje Kara :D

ryba4862 lubi to.
  14. carlain21

Za ok. 21 000SG mogę brązowe kupić,ale cena znacznie wyższa teraz na targu jest,więc czekam.
    Miłego wieczoru.:)

Jesteś na farmie?
    Tam Cię coś zaskoczyxDxD

Wszystko Stokrotko rozumiem,każdy planuje swoje prace na farmie,na ile mu czas pozwala:)
    To postawimy ts razem i jutro zobaczymu, która z nas będzie bardzo miło zaskoczona:)
    Trzymam kciuki za Nas obie:)

15. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Powodzenia w końcówce eventu ;) Udanych polowań i prób z koła. Kolorowych snów

Ostatnie edytowanie: 10 października 2014
  16. carlain21

Ktoś mi dziś przypomniał o Zośkowych pozdrowieniach, więc wykorzystałam Stokrotko i posłałam do Ciebie pocztę:)

ryba4862 lubi to.
  17. stokrotka76

No własnie pisałam o przesympatycznym nalocie na farmę :)i tak sobie myslę, że Kara to chyba zwrot, który lubisz :D
    Dziękuję za miłą niespodziankę :D

18. carlain21

Na chwilę zniknęłam;)
    Tak lubię to zdrobnienie imienia:)
    Twój post był edytowany później dopiero doczytałam:) ten dopisek.
    Przyjemnie jest robić komuś niespodzianki a jeszcze bardzie przyjemnie jest jak niespodzianka cieszy,przynosi radość.:)

Dziękuję:) Dziękuję:) również za smaczny prezent:)

19. stokrotka76

Ja tez pojawiam się i znikam :) mam włączony laptop ale ciągle coś mnie goni...jak dobrze, że jutro nie muszę nigdzie się spieszyć :)
    szkoda tylko, że pogoda nie nastraja już do spacerów :eek:

A przyjemność z obdarowywania jest czasem taka sama jak wtedy gdy coś dostajemy :)

ryba4862 lubi to.
  20. carlain21

Akurat u mnie lapek był zajęty prze kogoś innego .
    To jutro śpiesz się powoli;):)
    U mnie jesień jest piękna, można spacerować.
    A Ty spacery w deszczu myślałam,że lubisz:)
    Ja lubię komuś sprawiać niespodzianki,bardzo miło jest coś dostać,owszem to cieszy:) Ale uczucie jak komuś się sprawia przyjemność, jest piękne:)

Postawiłam swoje zagrody Zaadki:)

ryba4862 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.