Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam niedzielnie...dzień szwędania się bez celu po domku...nie lubię niedziel ..może dlatego .że spędzam je sama![​IMG]zapraszam na coś do chlipania...może kawę z mleczkiem ![​IMG]Posłucham muzyczki...i jakoś to będzie![​IMG]Jak dobrze że są kotki ,one też lubią zabawę! [​IMG]a ja trochę się pogimnastykuję ...xBabciu Ewo zaglądne napewno do Ciebie!

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2016
    Nutka lubi to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Janinko jak czujesz się samotna , to możesz skrobnąć sówkę do mnie , chętnie pogadam . :):D:)

3. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Witam wszystkich :)
    Janinko , dla mnie niedziela , czy inny dzień tygodnia ....wszystkie są takie same ....wpływ pracy ...
    Czasem budzę się i nie wiem czy miałam iść do pracy rano...czy idę na noc ...a może jestem po pracy o_O:D
    Taka specyfika .Dzisiaj jestem już po pracy :)
    Jutro dla mnie będzie niedziela :)
    Buziaczki postawiam dla Janinki i całej kociej chatki :D

4. xBabciaEwa

5. ja-nina7

[​IMG]Witam kociaki w chatce...wczoraj wieczorem sprawy życiowe mi się pogmatwały i to bardzo...zobaczę z czasem co z tego wyjdzie..może cyrk na kółkach..narazie rozplątuję te węzełki...

Rybko---kiedyś też tak pracowałam nie wiedziałam juz czy dzień czy noc gubiłam dni tygodnia..aż skoczyło się to zawałem ..uważaj na siebie!!!!!!!!!!!

Babciu Ewo dziękuję za propozycję nie omieszkam skorzystac w przyszłości !

Anetta41, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  6. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witam, dziekuje bardzo, Karolciu i przepraszam, ze dopiero teraz.. ja tylko czytalam tutaj, ile wszystkiego jeszcze inni maja i ze to do nastepnego BB i dla mnie juz tylko malo zostalo. Ale jeszcze przy tym nastepnym BB troche kolorowalam niektore zwierzaki, ale mialam malo superpaszy i bylo malo przeskokow na lepsze..

I tutaj cos znalazlam (kiedy szukam majowego kotka, jak kiedys widzialam u babci, jeszcze jako dziecko)..

Ostatnie edytowanie: 29 lutego 2016
    Anetta41 i ja-nina7 lubią to.
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

Witajcie :).
    Powoli wracam do normalności ciesząc się jednocześnie nową łazienką ;). Niestety, teraz nastał ciężki okres w pracy, choć może się okazać, że boimy się bardziej niż potrzeba, bo nie będzie tak źle ;).
    Widzę, że nie u mnie tylko się dzieje. Janinko - powolutku i wszystkie nitki rozplączesz :).
    Kara, czyżby Cię jednak porządnie wzięło? :( Lecz się szybko, bo od jutra fajny evencik się zaczyna xD.

JMJH, ja-nina7 oraz carlain21 lubią to.
  8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Skoro tak piszesz,to będzie pewnie jak w powiedzeniu: "Nie taki diabeł straszny jak go malują".
    Nie,nie już lepiej. Pozostałości malutkie są,ale to przejdzie.
    Z eventem się zapoznałam. Najbardziej cieszy mnie to,że będę mogła sobie mrocznych nasiać i misji trochę jeszcze zrobić.

:inlove::inlove:
    Rybko dziś pewnie odpoczywasz. Dobrze,odpoczynek ważny jest.
    Buziaki odwzajemniam*******

Mam nadzieję,że życzenia dla Nas i Tobie się ziściły:) Dzięki:)
    Mam nadzieję,że węzełki dziś trochę choć luźniejsze są i nie ciążą bardzo:)

ja-nina7 i Nutka lubią to.
  9. ja-nina7

[​IMG]Znikam do łóżka ..odreaguję z książką...do jutra Chatko z kotkami..magiczna chatko.......................................................................[​IMG]

Anetta41, Nutka, JMJH i dalsza osoba lubią to.
  10. xBabciaEwa

[​IMG] Witam wszystkie dobre duszki tej chatki . Miłego dnia życzę.

Anetta41, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

Witaj :).
    Ale super duszki xDxDxD. Roześmiała mi się gęba mimo tej strasznej pogody xD.
    Ja dzisiaj poniekąd dzięki pracy ocaliłam wypadajki :p. Ale przez pracę straciłam 2 antyduchomaty też, bo zdążyli usunąć błąd :pxD. Na ten moment mam 21 bateryjek więc bez szału. Roślinka powoli będzie się rozmnażać ;).
    Janinko gratuluję kolejnego poziomu :). Ale nie wiem jak Ty, ja nie widzę Twojej sygienki, gdzieś od 2 dni.
    A co u Was słychać? :)

xBabciaEwa lubi to.
  12. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrowienia mili bywalcy chatki.
    Jak tu zerknę to humorek mi zawsze wraca, pomimo błędów w grze jakoś walczę z duchami - już koło 30 wypadajek na koncie. Babeczkę udało się zjeść ale straciłam cały zbiór strusich jajek - była ponad godzina do zbioru a zamiast pól to zlikwidowało mi zagrody i to wszystkie z tymi warsztacikami. Szkoda mi tych strusi i czasu - 2 jabłeczniki do tyłu.
    A teraz już mam lepiej - grypka mija, malusia z zapałem poluje na mysz od kompa a ja mam nareszcie łącze i mogę coś tu napisać i wziąć się za odstraszanie ;).
    Zdrówka i udanego pogromu duchów.

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  13. xBabciaEwa

[​IMG] za miłe przyjęcie w waszej chatce . Podczytuje was od dawna , ale nie
    miałam odwagi tu wejść . Jestem Ewa , nie pracuje , zajmuje się wnusią Izunią , która ma 1 i 7 miesięcy , oprócz niej
    mam jeszcze 4 wnuczki . Niestety zwierzaków nie mam , już nie mam i raczej nie będę miała , chociaż lubię i kotki i pieski . Jeśli pozwolicie to chętnie będę odwiedzać wasz milutki domek , miłego popołudnia życzę , zdrówka i
    dużo wypadajek .

Kazik, Nutka oraz MOD_DaMa lubią to.
  14. Nutka

Nutka Komandor forum

Witaj :). Fajnie, że zdrówko wraca i znowu możesz częściej być z nami :). Całkiem ładna ilość wypdajek Ci wypadła ;).
    Też sobie bardzo cenię strusie jaja, tym bardziej, że tak długo rosną. Niedawno dostawiłam trzecią fabrykę strusich jaj.
    Mnie czeka dzisiaj zmiana routera bo ten dotychczasowy coś strasznie świruje. Jak ja tego nie cierpię robić-.-.

Bardzo się cieszymy, że do nas dołączasz i podobają Ci się nasze wpisy :). Żeby tu pisać nie trzeba mieć zwierzątek, ale dobrze jest jak się je lubi ;). Zapraszamy często do Chatki, jak Ci tylko wnusia pozwoli ;). A jak Ci idzie łapanie duszków? xD

Kazik lubi to.
  15. Kazik

Kazik Zaawansowany

Witaj...ja tu jestem rezydentem, mało piszę ale czytam dużo, mało kiedy udaje się wyciągnąć mnie z krzaków ale dziś chciałem tylko napisać, że pracujesz przecież i wykonujesz najpiękniejszy zawód świata...opiekujesz się wnuczką. Nie znam bardziej odpowiedzialnego zawodu jak mama i babcia....męskie pierwiastki też sie przydają ale to kobiety wioda prym....powodzenia kobietki :D

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  16. xBabciaEwa

Zasiałam sromotnika i wypadło mi 11 duszków , pierwsza porcja poszła , bo zebrałam za wcześnie . Ja jestem w domu , więc
    spokojnie nazbieram do końca ewentu . Z roślinką to już żaden problem , jestem dobrej myśli . Dziękuję Kazik :) od oho i
    jeszcze dłużej zajmuje się dziećmi . Iza to już 9 dziecko , które wychowuje , czas leci jak woda . Trzymajcie się cieplutko . :)

Nutka lubi to.
  17. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witam.. :)

Nutka lubi to.
  18. ja-nina7

[​IMG]Witam cieplutko ...wiosnę u mnie w Opolu juz widac słychac i czuc...są pączki zielone na krzaczkach ...słonko świeci i naprawde wiosna tuż tuż...od dwóch dni chodzę na rozciąganie grawitacyjne kręgosłupa..mam nadzieję że to coś pomoże...evencik małymi kroczkami do przodu się postępuje ,moje węzełki poluznione ale w pamięci zostaną..reszta po staremu.. mam już postawione 3x zagrody z eventu !

no i wyszła pomaranczowa owczarnia ,pomaranczowe osły i gołębnik..to zaszalałam...

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2016
    Nutka lubi to.
  19. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

ja-nina7, bardzo proszę o zmianę obrazka z sygnatury - jest za wysoki (151px × 235px). Zgodnie z regulaminem obrazek może mieć 200 px wysokości.

20. Nutka

Nutka Komandor forum

Witajcie :)

U mnie niestety raczej zima :(. Dwa dni nawet śnieg był i musiałam zakładać swoje buty antyśniegowe 8). Dzisiaj już resztki śniegu tylko widać, ale jest zimno >:(.
    o_Ooo, to po tym rozciąganiu może trochę wyższa będziesz ;) i będzie Ci cieplej bo będziesz bliżej słoneczka xD.
    Zagrody dzisiaj zebrałam z oczyszczonego pokoju, jak nie zapomnę to może postawię je na noc, ale na wiele nie liczę, bo nie mam szczęścia do zagród :p. Myślę, że dobrze będzie jak dostanę coś takiego jak Ty ;).
    Evencik z powodu pracy :cry::cry::cry:, idzie bardzo powoli, bo nie mam czasu nawet zebrać roślinek. Ale o zakończenie się nie martwię ;).
    Zbieram ostatnią roślinkę na cerbera potrzebnego do odpalenia pnącza na mroczne roślinki i będę mogła je w czasie pełni szybciej zbierać :).
    Stokrotko :inlove::inlove::inlove:, już tylko 4 dni i mam nadzieję, że Cię zobaczę ;) na forum :inlove::inlove::inlove:.

granaszka i ja-nina7 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.