Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klara***

Klara*** Okazjonalny autor

Hejka....przyszłam podziękować Karolinie za drzewko i Nutce za pomoc Radanku w kontakcie ze mną, która obdarowała mnie wspaniałościami czyniąc mnie szczęśliwą farmerką :)
    Radość trochę mąci mi niemożność w rewanżu ale myślę, że z czasem i ja będę mogła pomóc komuś i uczynić jego szczęśliwcem :)
    Dziękuję bardzo :)

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2016
    ja-nina7, Nutka oraz carlain21 lubią to.
  2. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :). Nie ma za co :).
    A przy okazji chciałam napisać, że nasza Janinka poszukuje królika neonowego na wymianę. Gdyby ktoś coś, to Ona jest na farmie :).

Edycja
    Janinka królika już ma, a teraz potrzebuje wytwornego kawalera :)

Ostatnie edytowanie: 24 lutego 2016
    ja-nina7, ryba4862 oraz Klara*** lubią to.
  3. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Kawaler do Janinki wysłany :)
    Buziaczki dla Wszystkich :)

ja-nina7, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  4. Nutka

Nutka Komandor forum

Bardzo serdecznie dziękuję za buziaczki :inlove:i podarunek dla Janinki :inlove:, która jeszcze 2 dni musi się grzać na wyspach ;).
    Również przesyłam buziaki :inlove:. Dzisiaj umyłam jedno okno i przypomniałam sobie jaka teraz to dla mnie przyjemność :music:.
    Jutro będą dalsze :). Niestety pozostałe porządki porządnie mnie zmęczyły :p.
    Karola, mam nadzieję, że się leczysz :music:. Dużo zdrówka :inlove:.

ja-nina7 i carlain21 lubią to.
  5. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

To tylko 2 dni a nie 5 jak wcześniej było:)
    Szukałam królika dla Janinki,ale mało ofert w balonie było,więcej z kozą,kurą,owcą,krową.
    Dobrze,że znalazła to co szukała.
    Będzie pnącze działało.
    Popatrz jak umycie okien dzięki specjalnemu wynalazkowi potrafi cieszyć:)
    Łazienka doprowadzona do porządku?
    Tak,środki naturalne i te chemiczne idą ciągle w ruch:)

ja-nina7 i Nutka lubią to.
  6. Nutka

Nutka Komandor forum

Wszystko co możliwe idzie w ruch xDxDxD. A ile szmat xDxDxD. Niestety, ręce po jednym dniu mam jak papier ścierny -.-. Dobrze, że wcześniej nie wybrałam się na manicure, a miałam wielką ochotę :D

7. carlain21

A rękawiczek nie mamy?

ja-nina7 lubi to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Mamy :D. Ale nie lubimy w nich pracować :pxD.

9. carlain21

Zapytałam choć domyślałam się odpowiedzi. Sama tak mam. A później dłonie zniszczone,śmierdzą tymi środkami. Czasem podrażnienia są.
    Jednak jak mam szorować długo wannę, miksem różnych środków to zakładam. Bo jak szoruję coś chwilę lub nie tak bardzo intensywnie to bez rękawiczek.

ja-nina7 i Nutka lubią to.
  10. Nutka

Nutka Komandor forum

W sumie szorowania dużo nie było, ale ten kurz cementowy chyba tak działał, a potem okno. Zawsze jak myję okna to ręce strasznie wyglądają. A myć okien w rękawiczka to raczej nie ma mowy ;).
    Dobra, jutro kolejny pracowity dzień, więc już mówię dobranoc :).

Ostatnie edytowanie: 24 lutego 2016
  11. carlain21

Dobranoc:)
    Ostatnio usłyszałam,że wszystko co dotyczy sprzątania można wykonać w rękawiczkach,trzeba się tylko przyzwyczaić,nauczyć.
    Szkoda dłoni.:)

xBabciaEwa, ja-nina7 oraz Nutka lubią to.
  12. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witajcie kochane kociaki w chatce...kary koniec.. ale pragnę z całego serducha podziękowac Rybce4862 i xBabci Ewie za pomoc w uzyskaniu itemów ..choc mnie tu nie było ale się udało..Dziękuję raz jeszcze ..
    Szykuję się teraz do nowego eventu zobaczymy co wyjdzie...poczytałam wszystko co mnie omineło i gratuluję tym co mają tyle super drzewek...ja nie mam tyle szczęscia ale mam nadzieję ,że zdobędę jeszcze ten jałowiec czy coś tam Wappe i derenia...ale się bardzo cieszę że nareszcie mogę tu byc...tak się człek do Was przyzwyczaił ...smutno mi było!

xBabciaEwa i Nutka lubią to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Wpadłam na chwilke tylko napisać, że jak coś potrzeba to piszcie śmiało do mnie, chętnie pomoge .
    Pozdrawiam całą chatke , cieszę się Janinko , że jesteś , Kara jak zdrówko . Przepraszam , że tak wtargnęłam , już znikam .:)

carlain21, ja-nina7 oraz Nutka lubią to.
  14. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam po remoncie xD.
    Janinko, jak fajnie, że wróciłaś z wczasów ;). Mam nadzieję, że się tam zbytnio nie popaliłaś w tych gorących krajach ;).

My również Ciebie pozdrawiamy gorąco i zapraszamy częściej :inlove:.

Mam już nawet meble :D. Jutro majstrowie zamontują ostatnie rzeczy :music:. Opłacało się trochę pomęczyć :p.
    Kara, jak zdrówko? Gardło nadal boli? :eek:

carlain21, xBabciaEwa oraz ja-nina7 lubią to.
  15. ja-nina7

Nutko żartownisia z Ciebie ...ale lepiej żartowań niż chorowac...zanudzałam się bez Was strasznie .zaczęłam sprzątac mieszkanie szczoteczką do zębów ..naprawdę te zakamarki czy za kranem kamień-nalot..ale mam zrobione ..syn się śmiał ze mnie pytając czy mam babcia przyjechac ...ale teraz jestem i jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc w evencie...nadal klonuje myszki..skoro jest
    BB....myszki mi się mnożą a ja...znikam do jutra koteczki..

Witam w sobotni dzień.. myszki nadal u mnie harcują , kotki tęsknią za kocurem ,kocurek znikł na trzy dni..[​IMG]

Ostatnie edytowanie: 27 lutego 2016
    carlain21, Nutka oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. Nutka

Nutka Komandor forum

Witajcie :).
    Dzisiaj leniwy dzień ;).

Zamierzam go zakończyć dzisiaj kąpielą w mojej nowej wannie xDxDxD. Odpowiednie akcesoria zakupione ;).

17. carlain21

Witaj:)
    Cieszę się,że zajrzałaś, rób to częściej:)
    Widzę,że wiesz jak do mnie się zwracają tutaj:)
    Wczoraj bardzo mnie kaszlało,oczy piekły,marnie się czułam.
    Do oaz wrzuciłam tylko parę razy zwierzaki i poszłam spać bardzo wcześnie:)

Radosna po remoncie jak skowronek:)
    Zdrówko marnie jak w chorobie,coś mnie wczoraj całkiem "rozebrało". Patrzeć na oczy nie mogłam. Gardło nie boli.

Janinko dobrze,że jesteś znów z nami:)
    Udanego kolorowania myszek.
    Twój kocurek to kocurek-wędrowniczek:)

Dziś nie leżę, poleżałam wczoraj:)
    Póki dobrze się czuję to siedzę i koloruję:) Posprzątane już mam i obiad zjedzony.
    Tobie odpoczynek jak najbardziej potrzebny,więc: Człowieku dzisiaj leżxD
    Relaksacyjną kąpielą,odprężającą ciało zakończ dzień i uczcij koniec remontu:)

ja-nina7, Nutka oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. ja-nina7

[​IMG] Kocurek wrócił koło 12 stej i śpi jak zabity..gdzie on chodzi zagwostka ma..może kamerkę mu zamontowac...a to by było ciekawe!
    Dobrej nocki wszystkim w chatce do jutra!

xBabciaEwa lubi to.
  19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

20. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Wzajemnie - przepięknej niedzieli :).
    To znowu za pielęgniarkę będziesz robić ;), aż kocurek znowu się nie wypuści na panny xD.
    A miałaś iść do lekarza jak dalej będziesz się źle czuła >:(. Długo to trwa, nie ma na co dalej czekać :eek:. No chyba, że jednak wyzdrowiałaś :).
    Wczoraj w dzień nie mogłam leżeć, bo panowie jeszcze przyczepiali ostatnie rzeczy, potem miałam gości na obiadku, potem zakupy, a jeszcze potem układanie w szafkach :).
    Ale na koniec ... cudna kąpiel :inlove::inlove::inlove:. Nowa wanna bardzo wygodna i miła w dotyku i długo ciepłą wodę trzyma :music::music:.
    Miłego dnia wszystkim życzę :).

carlain21 i ja-nina7 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.