Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Stoi mi cały czas przed oczami :D. Tzn. że jestem chyba jednak zmęczona, a jutro pracowity dzień :).
    Dobrej nocki Karola :inlove:.

stokrotka76 i carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dobrej nocki:) :inlove::music:

stokrotka76 i Nutka lubią to.
  3. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Witam chatkę i jej kociaki...dziś ponownie wizyty w szpitalu ,poznawanie nowych członków rodziny mojej psiapsiółki i wieczorem Nabuko w Poznańskim teatrze..kości mnie bolą od spania na twardym łóżku moje miękkie i takie milutkie ...dopiero teraz widzę że wszedzie dobrze ale w domku najlepiej,...broń Boże nie narzekam ...ale...ale...
    Udanego dnia i do wieczora!

4. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Pierwszy dzień remontu za mną :p. Nie było tak źle, chyba rzeczywiście wybrałam niezłych majstrów, nawet mąż nie narzeka ;).

Ja lubię wyjeżdżać, ale zawsze jak wracam i tak stwierdzam, ze w domu najlepiej xD. Ale kulturalnie się odkujesz za wszystkie czasy ;).

A jak Wam się podoba nadchodzący event? Mi całkiem, całkiem, choć ta konieczność przemeblowanek trochę mnie martwi.

Gerti, a gdzie Ty się znowu schowałaś? :music:

stokrotka76 i carlain21 lubią to.
  5. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Hej...ja jeszcze nie przeczytałam nawet poradnika ale zaraz to zrobię :)
    Jeśli chodzi o podróże to lubię ale lubię przemieszczać się bo szybko się nudzę :) wyjątkiem jest wyjazd na wieś gdzie mogłabym na dobrą sprawę nawet zamieszkać :) jedyny warunek to żeby do miasta nie trzeba było cały dzień wołami jechać :)

Nutko nie chwal dnia przed zachodem słońca a fachowca przed zakończeniem pracy :) ale wierzę, że się nie mylisz :)

Idę poczytać poradnik :)

carlain21 lubi to.
  6. Nutka

Nutka Komandor forum

Hej :).
    Tak się zastanawiałam czy chwalić, ale na dzień dzisiejszy jestem tak zadowolona, że nie mogłam się opanować xD. Nawet wszystko zamawiają co potrzeba. Nie zdążyłam dzisiaj się zorientować, gdzie mam kupić kaloryfer, bo ciepłownik powiedział, że mam mieć 500 W, a oni już zamówili xD. I ładnie po sobie posprzątali :music:. Tfu, tfu ...na psa urok :p

carlain21 lubi to.
  7. carlain21

W końcu skończyłam układać polany świetlikowe na leśnej:) Niby widać,gdzie mają być ułożone,bo kwadrat duży się zaznacza a zawsze mi miejsca brakowało, więc skorzystałam z poradnika:)

Event fajny.
    Idę dalej zbierać i ustawiać.

Nutko,dobra jest taka ekipa co po sobie sprząta:)

Uff,witajcie kochane:)

stokrotka76 i Nutka lubią to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Mam nadzieję, że będzie fajny, ale obawiam się, że II cześć może mi go zepsuć :p. Starość nie radość i refleks nie ten :cry:. Trzeba nazbierać dużo koszyczków, a nie chce mi się wystawiać zagród :eek:. W każdym razie trzeba najpierw zrobić I część, czyli nasiać roślinek i tego się będę trzymać xD.
    Idę się myć, bo bez wanny i umywalki trochę to potrwa :D.
    Kolorowych snów :music:.

carlain21 i stokrotka76 lubią to.
  9. stokrotka76

Spokojnie, tacy też się zdarzają i myślę nawet, że częściej niż ci z dowcipów o fachowcach :)

- Proszę tak układać te płytki, jakby pan to robił u siebie w domu prosi klientka glazurnika. - Kochana, w domu to ja bym zatrudnił fachowca :D
    Ja też chyba jakieś przemeblowanie muszę zrobić :) tylko nie wiem czy kiecka karnawałowa na ten event nie jest potrzebna :D :D :D

dobrej nocy Nutko :)

waszunio, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  10. carlain21

Dobry dowcip:)
    Coś czuję,że zaraz znajdziesz się w Stylowej Szafie:)

Co Ty za głupoty piszesz:)
    Jaka starość,jaki refleks nie ten:) Wszystko pójdzie Nam nieźle:)
    Rybi event załatwiłam w większości świetlikami,ten też tak zrealizuje. Jeszcze mam 10 zagród szopów, kilka zagród orłów i psy na dzikiej łące:)
    Mam i pola i drzewka i zagrody.
    O paszę martwić się dla tych zwierzaków nie muszę:) A szczególnie dla świetlików. :inlove:
    Kolorowych Nutko:)

Nutka i stokrotka76 lubią to.
  11. stokrotka76

Nie Karola, nie będę się szlajać w karnawałowej kiecce i w gumowcach bo to robić trzeba, gumowce i do roboty bo jak już zacznę to muszę skończyć a moja sukieneczka bardzo mi odpowiada :) :) :)

Jak potrzebujesz na event cjm do napisz :)

Nutka i carlain21 lubią to.
  12. carlain21

O i to mi się bardzo podoba:)

Z tego mi wynika,że event robisz?
    I nie pomylcie się, do eventu potrzeba farby,ale te z zakładki inne(narzędzia),ale to już pewnie wiecie:);)

Nie mam,zresztą teraz mi już niepotrzebny,skończył się mi cmj,ale jutro z pnącza będę mieć:)
    Więc wypadajkę poproszę,jeśli już masz zamiar coś wysłać:)

13. stokrotka76

Tak Karola, postanowiłam zmierzyć się z tym....czasu trochę mało ale może uda się :)
    Wiem , doczytałam o jakie farby chodzi :)
    Karola ale jeden cjm to za mało na cały event :(
    A Ty na jakich polach robisz ?

14. carlain21

Uda się komu jak nie Tobie:)
    Nawet kciuków nie będę trzymać,bo wiem,że dasz radę:) :p

Ja wiem,że mało,ale potem sobie kupię, zarobię trochę pewnie na paszy. Nie umrę z głodu. A na początek eventu będę mieć z pnącza:)
    Na małych polach zbieram i sieję. Duże na sam rozsiew:)

15. stokrotka76

No to wszystko wiem i pozwól Karola ale zrobię po swojemu :)
    Zmykam już bo jutro znowu skoro świt pobudka :(
    Spij dobrze i do jutra :)

16. carlain21

Co z tego,że powiem,że nie pozwalam,jak i tak zrobisz co uważasz za słuszne:) xD

Również dobrze wypocznij przed jutrzejszym wysiłkiem:)
    Słodkich snów:inlove:

17. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dobry wieczór :):)
    Świetny jest Twój mąż. :D:D
    Mój tata tak nie potrafił. Gdy coś naprawiał to zawsze Mu zostawały jakieś śrubki i nigdzie nie pasujące części.
    Ale po wyjaśnieniu MOD Zgredka wreszcie rozumiem o co chodzi z tym nadmiarem:
    :D:D No i wychodzi na to, że mój tata był dobrym monterem. Zostawały tylko te zbyteczne części.
    Padłam ze śmiechu. :D:DxDxD Świetny dowcip.

A z fachowcami to różnie bywa. Oj różnie.
    Jakiś czas temu fachowiec prostował w moim domu ściany i sufit.
    (Mieszkam w domu wybudowanym w czasach gomułkowskich - wszystko krzywe. Dobrze, że winda ukosem nie jeździła.)
    Fachowiec ten był bardzo zdziwiony, że wszystkie meble pootulałam folią. Mówił, że jestem przewrażliwiona.
    No i fachowiec wyprostował sufit. Posprzątał. Umył się i przebrał.
    Pożegnał z nami i w chwili gdy już jedną nogą był za drzwiami - spadł cały wyprostowany sufit.
    Sprzątaliśmy całą noc.
    A fachowiec powiedział, że zdarzyło mu się to pierwszy raz. :p;)

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2016
    MOD_Zgredek*, Nutka oraz carlain21 lubią to.
  18. carlain21

A fachowiec został pomóc sprzątać?

19. waszunio

waszunio Ekspert forum

Został.
    Sprzątanie gipsu jest bardzo uciążliwe. -.-:(
    To świństwo wszędzie włazi. I taki pył się unosi. Brrr
    Najtrudniej było wydłubać go z włosów.

20. carlain21

O jeszcze się dość przyzwoicie zachował:)
    Wiem jak uciążliwe jest sprzątanie gipsu.
    Nie cierpię...8)

Przygotowana do eventu?

Nutka i waszunio lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.