Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Hej Stokrotko :)
    Mój evencik dzięki odblokowaniu wypadajek to też już prawie historia, bo trzeba pamiętać o świeczkach ;).
    Ja porządki na farmie zacznę jutro rano. Strusie jaja też muszę wystawić, ale piórek i farb to jakoś nie czuję potrzeby :p. A może znowu o czymś nie pamiętam? o_O Ach, ta starość xD.

Zdecydowanie łatwiejsze, nie widać kropek po wodzie :p.

ryba4862, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Serio?
    O te kropelki mi właśnie chodziło a właściwie o to co po wyschnięciu kropelek zostaje:)

Obiecuję,będę przypominać o zdmuchiwaniu świeczek.

stokrotka76 i Nutka lubią to.
  3. Nutka

Nutka Komandor forum

Na 200% serio :D. Mam szmergla z tymi kropeczkami, dlatego nie uśmiecha mi się to szczególnie w łazience, gdzie wiadomo, że jest tego dużo więcej niż w kuchni.
    Bardzo Ci dziękuję z góry dobra Kobieto :D

stokrotka76 i carlain21 lubią to.
  4. carlain21

Dobrze wiedzieć:)

Szczególnie o tych najważniejszych SP i ZB:) będę przypominać.

5. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Ja Nutko piórka i farby produkuję głównie na handel...cena jest dobra bo chyba więcej osób nie czuje takiej potrzeby :)
    Białe baterie są bardzo praktyczne i moim zdaniem elegancko się prezentują :D

Przypominajka o dmuchaniu jest potrzebna bo ja nigdy o tym nie pamiętam a szkoda bo wszystko się przydaje :)

A tak przy okazji to jakie zagrody stawiacie ?

waszunio, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  6. carlain21

W ten o to sposób będę przypominać o zdmuchiwaniu świeczek:music:

Nutka i stokrotka76 lubią to.
  7. stokrotka76

Miła ta przypominajka :)
    A może Ty Karola podzielisz się ze mną tym co stawiasz na swojej farmie bo ja nigdy nie wiem jakie są priorytety i zanim sie ogarnę to już jest za późno :) albo muszę dokupić albo mam na styk a można było nahodować i posprzedawać, żeby portfel był grubszy :)

Nutka lubi to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Piękna przypominajka :music:. Mam nadzieję, żę zajarzę o czym przypomina xD.

Ja stawiam zazwyczaj najnowsze jakie mam, żeby uzbierać trochę zwierza, a jak sobie przypomnę to i zarobić na nim xD. Stawiam neonki i róże jakie mam (czyli 2 czy 3 :D). Stawiam fabryczki potrzebne do misji czyli też zwierzaki potrzebne do fabryczek :D. Na zwierzakach raczej rzadko zarabiam, bo odkąd wróciłam na farmę to ceny zwierzaków są straszne, a ich hodowla dużo czasu zajmuje, to potem może brakować do eventów.

waszunio, stokrotka76 oraz carlain21 lubią to.
  9. carlain21

Muszę się zastanowić sama:) Bo teraz same pola w dużej mierze mam. Na czas eventu nie zdjęłam tylko żółwi.
    Hodowałam je do misji w spółdzielni a na event były też potrzebne teraz,cena wzrosła to je zostawiłam.
    Staram się oczywiście wystawić te w miarę nowe drzewka, które do misji potrzeba i zwierzaki jak pancerniki,dziobaki itp.
    Ostatnio miałam kangury wystawione. Po co spytacie? A tak je wystawiłam,bo trochę paszy dla nich miałam.
    Ja nie gonię za PD,stawiam na farmie to co mi odpowiada. A,że zbieram też ręcznie wszystko, to,aby sobie trochę ułatwić, to zagrody i drzewka wystawiam. Jak mam paszę dla tych zwierzaków,które mi wybuduje krecik to je zostawiam na polu na jakiś czas.

I moje kochane świetliki urzędują często,często,często na mojej farmie:inlove:

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2016
    waszunio, stokrotka76 oraz Nutka lubią to.
  10. stokrotka76

Wiem, wiem, że masz słabość do świetlików :) przypomniałaś mi o pancernikach bo jeszcze kiszą się w pasku :) Idę rozejrzę się w stodole i zobaczę jakie mam braki :)

Dobrej nocy dziewczyny....dostałam od koleżanki książkę Egipcjanin Sinuhe , jest to powieść historyczna, bardzo polecała mi tę książkę więc zobaczę czy miała rację :D

Jeszcze poremontową wizję dla Nutki zostawię :D

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2016
    waszunio, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  11. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrowienia wieczorne.
    Przywiało mnie tutaj ponownie, nie błądzę tylko ciężko u mnie z czasem a cierpliwości mi brak jak trzeba pisać parę razy z powodu łącza. Jak Nutka na remoncik łazienki tak ja czekam z utęsknieniem na wymianę centrali telefonicznej i na światłowody. W pracy to łącze mi śmiga aż miło - tylko tam mamy blokady na stronki takie jak ta.
    Evencik przeszedł do historii, tylko jeszcze o świeczkach trzeba pamiętać. Porządki czas zrobić po sianiu eventówki, ja na leśnej to jakoś tak z przyzwyczajenia stawiam zawsze baobaby i drzewka - tam dają więcej punktów. Zgodnie z radami starszych graczy próbuję kupować paszę dla swoich zwierzaków a sama kręcę tylko SP. Ciężko mi tylko idzie to kupowanie, jak brakuje to z przyzwyczajenia wpadam do młyna i zlecam produkcję.
    Moja maluśka coś szybko zareagowała na zmianę pogody, tylko zniknął ostatni śnieg to ma ochotę na ciągłe wycieczki. Poszukuje towarzystwa innych kotów. Poza psem sąsiada jakoś nie może sobie teraz odpowiedniego do zabawy przyjaciela znaleźć. Wydawało się dotąd że nie odczuwa braku reszty kociej czeredki w domu a teraz to zachowuje się dziwnie. Przywabia inne koty a potem wzywa mnie na ratunek jak jej się jakiego uda znaleźć i koniecznie chce przyprowadzić go do domu. Jak próbuję do takiego kota podejść to zaczyna fukać na mnie i odganiać go. Taka dziwna kocio - kobieca przewrotność.
    Koleżanka na rację książką jest bardzo fajna.
    Kolorowych snów.

12. carlain21

Ukończyłam właśnie misję niespodzianka z Antypodów:)
    Kupiłam już za SG z tej misji konie:)

A ja dziś książkę skończyłam czytać. A w poniedziałek pójdę do biblioteki,zobaczę co nowego tam mają:)

Dobrej nocy:)
    Abyś się nie rozczarowała książką;)

Teraz jeszcze łosie i osły mam na farmie:) Osłów mam 7 zagród a łosi 3:)

Coś tam się zawsze uzbiera:)

13. stokrotka76

Elu, tym milej, że mimo problemów znajdujesz dla nas czas i cierpliwość :)
    Szczęśliwa ta Twoja koteczka, że może wędrować na wolności , moje kocury niestety na przestrzeń spoglądają z parapetu :(

No to jeszcze raz...dobranoc :D

carlain21 i Nutka lubią to.
  14. carlain21

Po edycji zobaczyłam to co Stokrotko wstawiłaś dla Nutki:)xDxD:cry:

Nutko widzisz i wizję już masz przygotowaną:) Pomiń tylko tę kosteczkę w miseczce,taka moja rada:) Skorzystasz z niej czy nie to już Twój wybór:)

Ela też potwierdziła,że książka, którą poleciła Stokrotce koleżanka jest bardzo fajna:)
    Mądrą koteczkę masz:)

stokrotka76 lubi to.
  15. Nutka

Nutka Komandor forum

Miłej lektury i kolorowych snów Stokrotko :).

Takie byle jakie łącze może być denerwujące. Mi czasami w domu coś wifi szaleje, to mnie wtedy nerwy biorą>:(. Na szczęście rzadko mi się to zdarza.
    A to przewrotna kokietka z tej Twojej Maluśkiej ;).

Chyba za nie przepłaciłaś 8). U mnie na targu teraz mają chyba najwyższą cenę w trakcie eventu.

Biorę przykład ze Stokrotki i idę kończyć Lisia dolinę, już wiadomo kto zabił, ale go nie złapali jeszcze :p.
    Dokładnie o czymś takim marzę :inlove: :DxDxDxD

Dobrej nocki Dziewczyny :inlove:.

16. carlain21

Jeszcze 2 dni temu były tańsze po kilkanaście tys a teraz kupiłam te 12 sztuk po ponad 21 000 SG.
    Kupiłam teraz bo za 2 dni jeszcze droższe mogą być.

Dobranoc:)

Edit:

Pamiętajcie

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2016
  17. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

witam kochani w niedzielne popołudnie u mnie event słabo mam jeszcze parę pól do odkrycia a czasu jest nie wiele koszmar z tym eventem

stokrotka76 lubi to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam wieczorowo i świątecznie :)
    Kara dzięki za przypominajkę, przydała się xD.

Jeszcze ciutkę czasu masz :). Jak już uzbierałaś ciecierzycę to siej coś na wypadajki, a żeby się mniej denerwować wybierz co tak naprawdę chcesz zrobić, bo tak naprawdę niektóre kawałki są bardzo nieopłacalne :p.
    Po kryminalnym horrorze w Lisiej Dolinie odstresowuję się i odpoczywam przy Bridget Jones. Szalejąc za facetem ;). Całkiem niezły przerywnik :).

19. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Witam cieplutko z Poznania...piękne miasto...wczoraj byłam z moją psiapsiółką w teatrze na "Skrzypek na dachu" ...piękna aranżacja i spektakl...we wtorek może zobaczymy "Nabuko" i inne atrakcje.. no i co ważne są tu mili ludzie ..tu gdzie obecnie mieszkamy -mieszkanie siostry przyjaciółki która jest już od paru miesięcy w hospicjum nie ma niestety internetu ale gdy poprosiłam sąsiadów (młodzi ludzie) o wiaderko internetu podali mi namiary i mogę skonczyc event..jak się uda mimo tych opóznien..jest fajnie czuję się bardziej na urlopie a nie jako prawa ręka pomocna mojej przyjaciółki ma wszak 821 lat no i chodzi o kulach ale to anioł nie kobieta....znikam na farme bo mam dużo do nadrobienia!

waszunio, stokrotka76 oraz Nutka lubią to.
  20. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

teraz chce zrobić tylko tego klauna i już więcej nie robię bo pnącze już będę miała zrobione ja-nina7 jaka pogoda w poznaniu bo u mnie deszczowo i wieje :)

stokrotka76 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.