Magiczna Kocia Chata

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka76, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

[​IMG]Witam .chatki mieszkanców wszystkich..dziś pogoda podobna do wczorajszej..czyli lepiej z domu nie wychodzic.....wczoraj byłam w centrum ...erki często jeżdziły na sygnale ale nie ma się co dziwic pod błotem na chodnikach była warstwa lodu..pewnie było sporo ludzi na gipsowaniu... konczę zbieranie koszmarków i zajęcia domowe...
    Nutka....z tym pomysłem na prezenty z okazji Jubileuszu to masz świetny pomysł,,,,szkoda że nie biorą uwag farmerów pod rozwagę!

Udanego dzionka życzę .....

stokrotka76, Nutka oraz carlain21 lubią to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witajcie:)

Pogoda paskudna,nie, nie narzekam,ale taka prawda. Dziś ciężko się chodzi, jeździ.
    Znów pewno będzie potłuczeń,stłuczeń,złamań,zwichnięć. Sama uchroniłam się dziś przed upadkiem.
    Wszystkie schody pomalutku pokonałam a na samym dole mi noga podjechała. Szczęście miałam i się nie potłukłam.

A teraz przygotowuję łazanki:p

stokrotka76 i Nutka lubią to.
  3. ja-nina7

Ja dziś mam gulasz wieprzowy i kasze gryczaną z ogórkiem kiszonym...i chyba pojadę do Poznania na 10 dni..termin jeszcze nie ustalony na 100% wszystko zależy od daty przyjęcia do szpitala..mojej psiapsiółki męża ...ale i ona wymaga pomocy więc zaoferowałam swoją pomoc ...boję się tylko że nałoży się to z eventem Jubileuszowym i trochę stracę na zabawie...no ale czego nie robi się dla przyjaciół...[​IMG]

stokrotka76, Nutka oraz carlain21 lubią to.
  4. carlain21

Te słowa najważniejsze,które napisałaś na końcu:)
    Dobre serduszko masz.;):)
    Obiadek masz pyszny. Ja nie przepadam za mięsem, więc pewnie sama bym tego nie przygotowała, no chyba,że dla domowników. Myślę,że zjedli by ze smakiem.
    A teraz znikam:)

5. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Wczoraj znalazlam w necie - szukam maski PS, ktorych moge uzyc tez w PhotoFiltre - wiele ich juz znalazlam, ale jedna jeszcze nie - wlasnie ta, ktora bardzo mi sie podoba na sygienkach Edi i teraz tez Anki.. z tymi kwadratkami kolo obrazku...
    I przy tym szukaniu trafilam na tego kotka w pralce..
    I czy masz fotke? Wstawisz nam ja tutaj?
    :)
    I tutaj jeszcze inny :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

U tego ostatniego obrazku - dziewczeta, co myslicie, czy moze przezyc??

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2016
    Nutka lubi to.
  6. ja-nina7

Jasne że przeżył ..to zawsze kot spadający na cztery łapki....super fotki!
    mnie by się przydał ten myjący naczynia w zlewie!
    Przygarne całą drużynę sprzątającą..

waszunio, JMJH oraz Nutka lubią to.
  7. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

hej kochane kociaczki te filmiki są kapitalne najbardziej podoba mi się ten kociak który jest z krową na filmie i te 3 maluszki z butelkami bardzo mnie rozwaliły a jak tam evencik u mnie roślinka rośnie ale nie długo będę zbierała a ijeszcze ten kociak w garnku też jest odjazdowe

stokrotka76 i JMJH lubią to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam wieczorkiem :).
    Haniu, te kotki są fantastyczne xD. A bardziej bym się bała o tego z krokodylem niż tego skaczącego ;):D.

Masz 200% racji, przyjaciela nie zastąpi żadna farma czy event. Na pewno nie pożałujesz swojego wyboru :).

Ja trochę jak przewidywałam miałam mało czasu popołudniu i w pracy też więc zaczęłam event dopiero po 16, ale trochę zielonych kropelek i zośki i na noc powinnam mieć ciecierzycy na obsianie wszystkich pól. Tym razem w razie co więcej niż zwykle drzew nawet zdjęłam, żeby szybciej nasiać eventówkę. Niestety, codziennie po południu mam coś do roboty :eek: w tym tygodniu.

stokrotka76, JMJH oraz carlain21 lubią to.
  9. carlain21

Witajcie wieczornie:)
    Jak tam u Was event? Mam z roślinką opóźnienie, nie było mnie,byłam u koleżanki a tam nie miałam możliwości zbioru. Dlatego ciecierzycę tylko wodą podlałam.

Bahama,las deszczowy oraz część dzikiej łąki zasiana ciecierzycą:) Natomiast na innych częściach rośnie jęczmień,maliny i por:)
    Wypadajek mam 160.

Dobranoc chciałam też już powiedzieć:)
    Śpijcie i śnijcie:)

stokrotka76, Nutka oraz JMJH lubią to.
  10. ja-nina7

Witam w po północy...spózniłam się na impreze urodzinową mam tylko trochę ciecierzycy wysianej ale może jutro będzie więcej...a jutro i tak cały dzionek w pracy jestem wieczorem się pojawie dopiero..teraz dobranoc..

stokrotka76, Nutka oraz JMJH lubią to.
  11. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Nocny marek przyszedl.. i tez pojdzie spac.. do wyrka (albo jak to sie mowi).. :)
    Jest Twoja. Mozesz naklonowac :) I ci dwa obok tego myjacego naczynia tez sa Twoi - bedziesz z nimi wycierac podloge :)

:) tez mi sie podobaja :)
    O tego z krokodylem sie balam tylko na poczatku. Potem, kiedy widzialam, jak ten krokodyl jest spokojny, usmiecha sie, i smakuje mu bardziej rybka, niz kotek, to juz nie boje sie o niego :)
    Witaj tez. Tez mam z roslinka opoznienie, ale juz posialam wedlug Ciebie - na Baha, w lasu deszczowym, na glownej i czesc na dzikiej lace. I reszta porek. Wypadajek mam 199.
    Zycze tez wszystkim dobrej nocki.. pa.. kolorkow.. :)

[​IMG] [​IMG]
    (to sa moje ostatnie proby sygienek - jesli ktos z was bedzie chcial.. Wyjasnienie w "moim" watku (klik na dole 5. kolo u wozu)..

waszunio, stokrotka76 oraz Nutka lubią to.
  12. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

hej dziewczynki jak ewencik u mnie jakoś leci rozsadziłam roślinkę na 2 polach dzisiaj miałam tyle roboty na kociarni że nawet nie miałam czasu zjeść śniadania bo co u siadłam to nowego kociaka przywozili a ja je jakoś musiałam ulokować w klatkach mamy 4 nowe koty zobaczę co z nimi bo jeden ma jakiegoś ropniaka na grzbiecie a 3 pozostałe mają ranki po jakiejś walce jak wam się podoba item urodzinowy ja już dostałam z rokiem 2014 :)

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2016
    stokrotka76 lubi to.
  13. ja-nina7

[​IMG]Witasm dopiero dotarłam do domku..posadziłam noiwe ciecierzyce i biore się za....za wszystko naraz..potem jeszcze wdepne

stokrotka76 lubi to.
  14. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam wieczorowo :).
    Jakoś napięty plan mam ostatnio :sleepy:. Ale 3 razy udało mi się dzisiaj posiać ciecierzycę. Teraz będę czekała na wypadajki i w międzyczasie kręciła słoiki ;). Stół z tortem 2010 stoi na środku wyspy skarbów :music:. Na torcie mam do odsłonięcia chyba tylko te kawałki z bezami i muszę zapalić jeszcze jedną świeczkę. Ale jeszcze trochę czasu jest :p.
    Dzisiaj na powitanie dostałam jakieś PD i SG i się zastanawiałam dlaczego? Ale to chyba wymienili rybny tak sobie myślę :music:.
    Tekla, to miałaś dzisiaj masę roboty z kotkami.

stokrotka76 lubi to.
  15. carlain21

Witajcie:)

Event idzie ku dobremu:)
    Zostały płytki z bezami i końmi kolorowymi, szare gęsi udało się otrzymać z BB:)
    Straciłam owieczkę połyskującą i 2 ubrane owieczki. Zamiast iść do przodu do cofki były. A miałam dane 3 zwykłe i połyskującą, 3 zwykłe i 1 ubraną. Teraz przeszłam na króliki:)

Mam ukręcone to co potrzeba na przygotowanie bez,ale jeszcze nie wszystko. A bez nie mogę zrobić bo brakuje wypadajek:)

Idę na spotkanie z koleżanką, więc zasiałam eventówkę bez wody:)
    A jak u Was?

Nutko masz już ten remont?

Pozdrowienia i uściski zostawiam.

Gertruda znów zniknęła nam, Kazik pewnie podczytuję;):(

Edit:)

Teraz króliki śnieżne 2 stracone.
    A tak poluję na wielkanocne króliki:)

Nutko w Stylowej Szafie Kami przygotowała dla Ciebie piękną niespodziankę:inlove:

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2016
    stokrotka76 i Nutka lubią to.
  16. ja-nina7

[​IMG]Witam ...już wiem jade do Poznania w sobote rano koło 9-tej ..mam nadzieję , że skonczę event jubileuszowy do tego czasu..jak narazie przygotowuję bezy kolorowe..

stokrotka76, carlain21 oraz Nutka lubią to.
  17. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam znowu wieczorowo ;)
    Dlatego na wysokim poziomie nie robię miksów. Nie mam kompletnie szczęścia w miksach, dlatego strasznie mi żal jak już się dorobię wyższego zwierzaka:p, no chyba że czasami coś mi jednak odbije, ale jest to naprawdę rzadkość.
    Evencik idzie już ku końcowi, ok. 21 zbieram chyba już ostatnią ciecierzycę i trzeba będzie posadzić coś na wypadajki, bo brak ich do zrobienia bez, ale to już spoko ;).
    No, Gerti znowu gdzieś się zapodziała, a Kazia nawet mój szczurek w rodzince nie wywabił z krzaków :( (no chyba, że google źle podpowiedziało i to mysza była ;), ale chyba nie).
    Remont dosłownie jeszcze się nie zaczął, ale dzisiaj np. latałam za bateriami bo się uparłam na białe, szukałam pralki, bo tę co wybrałam nagle się okazało, że zostały ostatnie sztuki i za 2 tygodnie nie wiadomo czy jeszcze będzie jakaś :cry:. Czekamy na informację od majstrów czy zaczną od poniedziałku, bardzo bym chciała :music:.
    Dzięki za informację o niespodziance Kami i życzę miłego wieczoru z koleżanką :).

Trzymam mocno kciuki za powodzenie eventu i misji :inlove:.

stokrotka76, carlain21 oraz Kazik lubią to.
  18. Kazik

Kazik Zaawansowany

Hejka Magiczne..o i Nutka wyciągnęła mnie z krzaków. Jest jak mówisz na zdjęciu pięknej rodzinki widać szczurka :inlove:
    Jest sliczny i młodociany.
    Wyszedłem jednak nie za sprawą szczurka a po to, żeby pochwalić wasze piękne kreacje a zwłaszcza Twoją Nutko...jest taka elegancka, stylowa no ale w końcu ze Stylowej Szafy.
    Carlain też prezentuje sie szykownie.
    Wszystkie Panie są eleganckie, roztańczone i jest Was tutaj teraz więcej więc mogę siać, robić bezy, podglądać z krzaków, gdzie zaraz sie oddalę , wiedząc, że nie nudzicie się a Kazik z wiosną obudzi się i dołączy bo wtedy czasu będę mał więcej :D
    Do spotkania. Wszystkiego dobrego miłe Panie :)

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziękuję za komplementy :music:. Sygnaturka bardzo nastrojowa i pasuje do mnie, bo mieszkam nad jeziorem ;).
    Zapraszamy Cię serdecznie, mężczyzna zawsze się przyda :). Nie daj się zimie :p, w końcu śniegu nie ma to nie musisz odśnieżać, no chyba że masz związki z pewną nielubianą instytucją, gdzie mają zajęcie do 30 kwietnia ;).
    To trzymaj się ciepło do wiosny :music::).

stokrotka76, carlain21 oraz Kazik lubią to.
  20. Kazik

Kazik Zaawansowany

Hehe...fakt nie odśnieżam ale zima to nie moja ulubiona pora roku ...pracuję w domu i jestem troszkę zawalony robotą ale zblizam się ku końcowi :)
    Nie lubię zimy ale lubię jeziora i lokalizacji zazdroszczę :)
    Oby do wiosny :D

stokrotka76, carlain21 oraz Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.